Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nerde kaldi bu kahlenberg renkdaslar,transferinde pürüz mü cikti?

Medyatrabzon ve trabzonun sesi bu is bitti yaziyorlardi,yalan mi oldu?
    Eli kulağında başkan daha çok gündemde kalalım diye parça parça getiriyor adamları

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yazimin birbolumu ile ilgileniyorsun
      eger ... diyoruz
      naz yapar kendini takimin ustunde gorur ve akli istanbulda kalirsa dedim
      akilli olsun diye tavsiyede bulunuyoruz
      kimse simarmasin
      herkes aklini basina alsin
      bu hepsi icin gecerli dedim ustelik
      selcuk hakkinda hic bir kotu ozum olmasi
      iyi oyuncu evet
      en iyilerden evet
      ama imzasini atsin atacaksa
      atmayacaksa ve sezon sonunda gidecekse ben sizler gibi cok da severek bakamayacagim
      onu bu hale getiren bu takim bu sehir ve taraftarin sevgisidir
      giderse eyri doldurulur
      biz kisiye bagli degil sisteme bagli oynuyoruz
      abartmaya gerek yok
      ama ben bir an once imzalar 2-3 yillik atilsin istiyorum
      is bitmedikce huylaniyorum
      selcuk ben kalacagim diyor da baskan yok daha sonra konusalim uzatalim mi diyor yoksa?
      kim nie simarmasin ya TS Barcelona mi?? once Selcuk a takimi sevdir.. adam 3 yildir catir catir top oynuo... Jaja ya 6 ayda gosterilen ilginin yuzde kaci gosterildi?? Alan a Yattara ya gosterilenlerin yuzde kaci??

Bu takimda efsanle varsa Serkan, Egemen , Selcuk tur!!! Her macta savasan adamlar... bu adamlar icin ne yaptik?? Nouma Fransadan Besiktas taraftari oldu.. Ilhan Besiktas asigi oldu... Yattara Surmeneli oldu...Alex fanatik FB li nasi oldu... Unal gercek Trabzonlulardan daha Trabzonlu nasi oldu...

Trabzon taraftari olarak Selcuk icin ne yaptik?? inanin cevabini bilmiorum.. yaptiysak bisi bagislayin beni

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abi dicem .. burada gitsin be kim o dienler eminim ki Selcuk geldiiinde

helal be kocuma bak FB yi deil bizi tercih ettii diye bagiranlardir.. ya cok vefasiz iz ya cok... 50 bin dolarlik cimrilik yuzunden AURELIO yu kacirdik.. sonra adamdan nefret ettik... 50 bin ya ... ama yok s... Aurelio satti bizi.. satmadi abi daha cok verene gitti...
        kimseye hakaret etmeye hakkiniz yok
        biz de bu takimin faydasi icin konusuyoruz
        yonetim parasini versin o da imzalasin
        fatihe sovenler is selcuk olursa niye helal olsun gitsin giderse diyor ki?
        ben bi sekilde yonetimin halledecegine inaniyorum
        ama bejeke ve febe cok paralar teklif edip selcugun akilini celebilirler
        ben tedbir alalim bir an once bitirelim diyorum
        ama istemeyecekse isi yokusa surecekse biz kimseye muhtac degiliz diyorum
        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Eskisehirspor`lu Sezer icin bir gelisme yokmu?

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            selcuğa gıtsın nede olsa bırılerı oynar mantıgı ıle yaklasanlar , gıderse kaybımız olmaz dıyenler ya da başka şekilde düşünenler için birşeyler soylemek ısterım bu adam deıl mıydı ılk geldıgı sene ben trabzonspor a soz verdıgım ıcın burdayım dıyen deıl mıydı gecen hafta kolbastıyı ezberleyın dıyen ? sacmalıklarla dolu gazete haberlerı sonrası atıp tutmayalım arkadaslar artı muthıs bır kaosun ıcıne atıyolar bızı hergun bır yerden bıcaklıyolar bızı medya basın ustumuze oynuyo hem ıcerden hem dısardan ... ama daha gucluyuz daha baskayız 3 transfer yaptık daha sağlamız daha cok oynuyolar ustumuze onlar yaralarını saramıyo bari yara verelim mantığındalar neden bursa ıle ugrasmıyo kımse hanı volkan şen hani sercan yok kımse onlardan bahsetmiyo varsa yoksa selcuk jaja alanzınho yattara ve dıgerlerı yanı bız ıyı yoldayız selçuk da adam gıbı adam eger kı yurt dısına(ıyı bır takım) gıtmek ısterse sene sonunda 1 dk bıle durmadan gıtsın gurur duyarız ama once şampiyonluk yaşatıcak bize
            yazılanların üzerine Söylenecek tek bir kelime yok, selçuk ile ilgili forum bölümünde okuduklarım severken öldürmek böyle dedirtti, bugün çocukların mahalle arasında(kesinlikle Trabzon değil burası samsunun uzak bir ilçesi) kendilerine selçuk ve jaja dediklerini duydum işte o kadar büyük bir topçu, jaja yı artistliği sevdirdi dedim içimden, peki ya neden selçuk, artık çocuk bile farkındaki selçuk başka bir şey olmaya başladı, güzel bir mukavele ve Avrupaya çok az bir bonservis maddesi ile razı olalım ki bence bize yakışanda o olur çünkü Selçuğun gideceği takımda bir elin parmakları kadardır bence..

Yorum

abi dicem .. burada gitsin be kim o dienler eminim ki Selcuk geldiiinde

helal be kocuma bak FB yi deil bizi tercih ettii diye bagiranlardir.. ya cok vefasiz iz ya cok... 50 bin dolarlik cimrilik yuzunden AURELIO yu kacirdik.. sonra adamdan nefret ettik... 50 bin ya ... ama yok s... Aurelio satti bizi.. satmadi abi daha cok verene gitti...
              Ben Trabzon'lu değilim. Selçuk'ta değil, Aurelio'da. Bu tarz adamları tutabilmek için tek çare paradır. Para var, çare var. Tabiiki Selçuk tavan ücreti alacak. Bu takımda herkesin kendine yakın yedeği var ama Selçuk'un maalesef. Adam bunun farkında olmasına rağmen şantaj olarak kullanmıyor bu durumu. Sadece hakettiğini istiyor o kadar. Fakat bizim yerel medya ve bazı hatalı arkadaşlarımız bu durumu sanki Selçuk ortaya çıkarmış muamelesi yapıyorlar. Tıpkı Aurelio'da olduğu gibi, defolsun gitsin, bizi istemeyeni bizde istemeyiz mantığıyla hareket ediyorlar. Aynı Aurelio gibi Selçuk'ta üst düzey bir oyuncudur ve nereye giderse gitsin mutlaka başarılı olacaktır. Eğer bu çocuğu elimizde tutamıyorsak bu bizim ayıbımız olmalıdır. Engin, Yumlu, Tolga için bu durum sözkonusu bile olamaz. Zira onlar Trabzon'a kütükten bağlılar. Hadi bunlar böyle deseler anlarım. Ama Selçuk, Colman, Jaja gibi adamlar dememelerine rağmen deniyor gibi gösterilse dahi bizim yerme lüksümüz olamaz. Kaldı ki, böyle bir durum %99,99 yok zaten...

Bu arada ben Trabzon'lu değilim, Karadenizde de gittiğim en uç nokta Merzifon olmasına rağmen çok para istemem, beni transfer etselerde karın tokluğuna bile oynarım, ona göre...
              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eskisehirspor`lu Sezer icin bir gelisme yokmu?

Abi ona o kadar para vemeyiz biz daha dogrusu vermemeliyiz.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Hasan yener takip ediyoruz demis,neden takip ediyorlar merak ettim.

Yoksa önce oyuncu mu göndermek istiyorlar?
                  geçen gün nevzat şakar da olağanüstü bir durum olmadığı takdirde transferi kapattık demişti..hasan yenerin söylemleri de onunla örtüşüyor ama bir papy mevzusu var bu çocuğun sözleşmesini can sıkıntısından feshetmediler herhalde trabzon muhabiri turgay beşyıldız da bu akşam kahlenberg yarın veya cumartesi kampa katılabilir dedi.benim anladığım kadarıyla bir çalışma var oyuncu göndereceklerini sanmıyorum ama hangi konuda olduğunu da çözemedim..

Yorum

kim nie simarmasin ya TS Barcelona mi?? once Selcuk a takimi sevdir.. adam 3 yildir catir catir top oynuo... Jaja ya 6 ayda gosterilen ilginin yuzde kaci gosterildi?? Alan a Yattara ya gosterilenlerin yuzde kaci??

Bu takimda efsanle varsa Serkan, Egemen , Selcuk tur!!! Her macta savasan adamlar... bu adamlar icin ne yaptik?? Nouma Fransadan Besiktas taraftari oldu.. Ilhan Besiktas asigi oldu... Yattara Surmeneli oldu...Alex fanatik FB li nasi oldu... Unal gercek Trabzonlulardan daha Trabzonlu nasi oldu...

Trabzon taraftari olarak Selcuk icin ne yaptik?? inanin cevabini bilmiorum.. yaptiysak bisi bagislayin beni
                    parasini aliyor bedava mi yoksa hayrina mi oynuyor
                    evet talkima faydali oluyor iyi oynuyor cok ise yariyor
                    ama bedava oynamiyor
                    bakin transfer donemi kac para isteyecek
                    ayrica taraftar selcuga yeterince destek veriyor deger veriyor ve seviyor
                    yonetim de hakettigi parayi verecek tabi
                    ama selcugu yattarayi burak i egemeni , yildizi sonerken serkani , engini umutu biz bu hale getirdik
                    bunun kiymetini bilmeliler bildigini gostermeliler
                    bence bu takimin hala en iyi oyuncularindan biri yattaradir
                    ama asil olan ve olmasi gereken takim oyunudur
                    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak serciy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başkan fırça atıyor karadeniz takımlarına topçu istiyorlar veriyoruz bedevada veriyoruz ama gelip topçuyla konuşmakdan acızler.........
                      samsunspora sanırım bu laf.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eli kulağında başkan daha çok gündemde kalalım diye parça parça getiriyor adamları
                        Sen bu transfere inaniyorsun,insallah diyelim.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Nerde kaldi bu kahlenberg renkdaslar,transferinde pürüz mü cikti?

Medyatrabzon ve trabzonun sesi bu is bitti yaziyorlardi,yalan mi oldu?
                          - Cafer sen bu sitelerdeki haberleri ciddi ciddi okuyormusun...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ben Sezer'in de bize gelmek isteyeceğini düşünüyorum. Zira yanlış bilmiyorsam Selçuk ve Burak ile aynı dönem Manisa da oynamışlardı. Eğer Sezer BJK a gitmek isteseydi şimdiye kadar BJK çoktan almıştı diye düşünüyorum.
                            "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

• bazı arkadaşlar hala 1970 lerde kalmış, artık endüstriyel futbol denilen menem bir şey var ne yazık ki. o yüzden bir futbolcunun gitmeside kalmasıda çok önemli değil bu devirde. şimdi selçuk bizle kaç sene görev yapmış 3 sene, emeğinin karşılığını yetenekleri ölçüsünde vermiş mi vermiş. sözleşmesi bitene kadar profosyonelce devam eder, yine aynı şekilde konsantrasyonunu bozmadan, formasının hakkını verecekse bence hiç sorun yok. sene sonunda ister takımımızda kalır ister başka takıma gider buna fenerde dahil. iş ki sen yönetici veya td olarak bunun planlamasını yap. yani selçuğun yerini doldur. bunu yapamıyosan bunun suçlusu selçuk değildir, planlamayı yapmayan yönetim ve td dir. ama planlama yapılmışsa onda da sorun yoktur. bu yazdıklarım selçuğun nezdinde tüm futbolcularımız için geçerlidir.

Yorum

• 1. Papy'nin anlaşması fesh edildi.
                                2. Başkan dahil ağır toplar Kahlenberg ile ilgilenildiğini söyledi.
                                3. Rosenborg teknik direktörü, Alanzinho'nun eski hocası Alanzinhoyu istediğini görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
                                4. H. Yener tribün için yabancı transferi yapmayız dedi

Nasıl yorumlamalı ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X