Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kimse Kaptani konusmuyor.Bambaska bir Yattara izleyecegiz
    Garibanı dün gece, dili dışarda gezdirdiler 90 dk. boyunca
    Fena da oynamadı hani...
    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yanlisin var,ben olsam jaja yi yedekte de olsa takimda tutardim.

Yattara ile asla sözlesme uzatmazdim,alanzinho yu ise en gec sezon sonunda satardim.
      Senin takiminda 42 degil 51 puan toplardi dimi
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        .................................Pawel.................................
        Umut.................................................. .........Burak
        ............Kahlenberg........................Jaja..................
        .................................Selcuk................................
        Piotr..........Egemen....................Glowacki.......Serkan
        ..................................Onur..................................

Defans kurgusunun bozulmasına kesinlikle karşıyım. Cale oynamalı orada. Varsın hücumda etkili olmasın.

Kahlenberg'in Colman'dan daha yararlı olacağını da düşünmüyorum. Transfer gereksiz o yüzden. Kahlenberg-Colman, Piotr-Cale değişikliğini yaparsak ideal kadromuz bu olabilir. Solda Engin ya da Piotr kullanıp,Umut'u santrfora çekerek 4-4-2ye dönebiliriz bazı maçlar gibime geliyor,Jaja formsuz ya da cezalı olduğu zamanlar.

Mevcut kadromuzla değişik varyasyonlar denenebilir ki maç içinde hoca istediği taktik değişiklikle oyuna daha iyi yön verebilir işler ters gittiğinde. En güzeli de bu bence
        En son mda61 tarafından düzenlendi; 06.01.2011, 23:56.
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• bizim taraftarın taktığı futbolcu olmaya gör yandın ki ne yandın( bu duruma kendimi de dahil ediyorum tabi ki). cale bu ligin en iyi sol bekidir benim nazarımda. geldiği sene çok iyiydi. ondan sonra almanya transfer dedikodularıyla birlikte kafası karıştı ve bu uzun süre devam etti. ancak ligin son 5-6 haftasında, kafasının rahat ve konsantrasyonunun takıma odaklı olduğu zaman, iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi. sadece 10 gol yiyen bir takımın defansının sol bekine kötü demek insafsızlık bence..
          daha iyisini istermiyim tabi ki isterim. ama bu hasan ali kaldırım olmadığı da bir gerçek.bakalım piotr brozek daha iyisi mi? onuda bekleyip göreceğiz.

Yorum

• Kadro kuramıyorum valla..11 kişi sahaya çıkmak haksızlık şu kadroya..kimi 11'e koysam kenardakin de gözüm kalıyor..Allah Şenol hocaya kolaylık versin..
            *
            Yalnız bu geniş kadro sezon başı olsa korkardım..şunun şurasında kalmış 4-5 ay ligin bitimine..kadroda ki tüm futbolcuların bu aşamadan sonra,yedekliği şunu bunu sorun etmeyip,şampiyonluk için tam konsantre olacaklarını düşünüyorum..85 dakika oynayanla 5 dakika oynayanın farkının kalmadığı döneme girdik..
            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya Abi sende Yattarayi Alanzinho göndermek istiyorsan sanirim Hasan ücüncüleri Hüseyinleri geri istiyorsun
              Ben sov oyunculari yerine disiplinli,kaybetmeyi hazmedemeyen takim oyunculari görmek istiyorum takimda.
              İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Senin takiminda 42 degil 51 puan toplardi dimi
              Senol hocam bu islerin ustasidir,en iyisini o bilir.

Kendisinin yattara ve alanzinho yu uzun vadede kadroda düsündügüne ben inanmiyorum.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                neden Hugo zamaninda ayni oyuncular takimi buraya getirememislerdi peki ?
                her sey dogru olursa basari gelir..

Yonetim + Oyuncu + T.direktor 3 lusunden tekinde sikinti olursa basari gemez

bugun bu durumda olmamizda Senol hoca nin ne kadar buyuk katkisi warsa topcularimizin ozellikle en basta ( Onur , Serkan, Egemen, Selcuk ) ve diger katki weren degerli oyuncularimizin da katkisi en az Senol hoca kadar.. Kimsenin hakkini yemeyin.. yarim saattir ozellikle senle ikili tartisma ortamina girmissem sirf senin ilk yazindaki son cumlen icindi
                " Manisa da kim oldugunu untma " gibi birseyler yani

Yorum

• Senol abi fikra istermisin?

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kimseye hakaret etmeye hakkiniz yok
                    biz de bu takimin faydasi icin konusuyoruz
                    yonetim parasini versin o da imzalasin
                    fatihe sovenler is selcuk olursa niye helal olsun gitsin giderse diyor ki?
                    ben bi sekilde yonetimin halledecegine inaniyorum
                    ama bejeke ve febe cok paralar teklif edip selcugun akilini celebilirler
                    ben tedbir alalim bir an once bitirelim diyorum
                    ama istemeyecekse isi yokusa surecekse biz kimseye muhtac degiliz diyorum
                    İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tam tersi bizi tekrar bu hale getirenler onlardir... ben daha 4 5 sene oncesine kadar Sakaryanin tek kale 90 dk top oynadigi maclari biliorum... Bu adamlar bizi tekrar hakettiiigimiz yere getirdi.. O formayi hakeden werdik sonunda.. onlar da hakettigi formayi iyi terlettiler
                    Nasrettin Hocanin fikrasi gibi ikinizde haklisiniz
                    Arkadaslar bu is bir ekip isi ne sadece takim onlari bu hale getirmistir ne de futbolcular Trabzonsporu bu noktaya!!!
                    Ekip ise Yönetimden baslar. Yönetim tarafindan Secilen iki üc senedir iyi ve karekterli oyuncular. Secilen cok kaliteli ve kendi evladimiz olan senol Hoca biraz da sabir.........ve sonuc ortada...iki kupa ve simdi..insallah Sampiyonluk. EKIP=(Yönetim+Teknik direktör+Futbolcular) Basarilar uyum icinde calisan ekiplerden kaynaklanir.
                    saygilar, selamlar
                    ARSLAN_P_61

Yorum

• Benim de canım çekti

......................Onur
                      Serkan....Glowacki.....Egemen.....Piotr
                      .....Selçuk......Kahlenberg.....Colman
                      ......................Jaja........
                      ...........Burak.............Umut

Yorum

• Bir kadroda ben kurayım.

______________________Onur_____________________

Serkan__________Glowacki___Egemen_________Piotr__

___________Selçuk______Colman_____Kahlenberg_____

___Burak________________________________Jaja____

______________________Pawel_____________________
                        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Şenol hocanın ilk yarı 40 gol atmış forveti bozacağını düşünmüyorum en azından ilk 45 dakikalarda kesinlikle bu üçlü Jaja, Umut, Burak birlikte oynar, orta sahada Enginin ona yaptığı hareket olmasaydı onuda kesmez diye düşünüyorum ama ilk 11 den keserek bunun mesajını verdi ve bence ligin ikinci yarısı Kahlenberg veya dengi bri adam alıp orta sahaya monte edecektir. Engin sadece ikinci yarılarda oda gol atamamışsak oyuna girecektir.
                          ben de hocanın kadroyu kolay kolay bozmayacağını düşünüyorum ama içerde kapanan takımları çözmek için en büyük silahımız yattara olacağı için içerde ki maçlara yattara ile başlama ihtimalini de yüksek görüyorum..benim takımın içerde oynamasını istediğim hucum hattı

yattara-------------------umut
                          ------------pawel-------------

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mevcut kadromuzla değişik varyasyonlar denenebilir ki en güzeli de maç içinde hoca istediği taktik değişiklikle oyuna daha iyi yön verebilir işler ters gittiğinde. En güzeli de bu bence
                            Zaten Süper Ligde bu işi yapabilen sadece bir tane hoca var, O da bizde. Daum BJK'ye ilk geldiği senede bu tarz hamleler yapar ve maçı bir anda değiştirirdi. Artık bunu yapan Hocalar kalmadı. Hele bizim ligde hiç yok. Mourinho, Van Gaal ve Scolari hariç diğerleri hemen hemen aynı ayarda...
                            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Orta saha 3 lü olmaz bosuna yazmayin

4-2-3-1 devam eder...Kim formdaysa o oynar...zor maclarda 3 leyebilir digerlerinde aynen devam...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Senol abi fikra istermisin?
                                İstemez miyim
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Çalışıyor...
                                X