Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben necatinin oyun stilimize çok uygun olduğunu düşünüyorum karakter açısındanda problemli bi adam değil neden antipati duyulan biri oldugunuda anlamıs değiim forvetdede çok altarnatif var diyorsunuz ama ben 2 adamdan baska forvet göremiyorum burak yılmaz forvet değil 2 forvetle maça çıksak kulubede forvet oyuncumuz kalmıyo bi sakatlık felan oldugunda sistem mi değiştircez bence takıma 1 forvet daha şart bununda necati olması çok iyi olurdu
    Anormal bir olay mı ?

Umut, Brozek, Burak, Mehmet yetmez mi ?

İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sulcuk isinden daraldim
    amtiyosa imzayi degerini kendi kaybeder biz iki haftada yerine baskasini monte ederiz
    bejeke veya febeye giderse siradan bir oyuncu olur
    zamanla da yedek kalir
    sonra dabir kucuk klube kiraya verilir
    ardindan kucuk takimlarin biri bonservisini alir
    yok olur gider
    herseyi paraya satacaksa zaten adam degildir
    atacaksa imzayi atsin
    ts kimseye muhtac degildir
    biz onu sevdikce ( hepisi dahil ) asiri havaya giriyorlar
    manisada neydin ki sen ?
    Bu kadar ön yargılı konuşmak doğru mu ?
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anormal bir olay mı ?

Umut, Brozek, Burak, Mehmet yetmez mi ?

Bu kadar ön yargılı konuşmak doğru mu ?
      on yargili degilim
      imza atmazsa dedim
      imzayi klube degilde baskana baglamasi , hala net bir aciklama yapmamasi moral bozuyor
      kimse kendinii takimdan ustun gormesin , fazla yuz veriyoruz. neticede hepsi para icin oynuyor hayrina degil
      ustelik bize gelmeden once hicbir ozelligi olmayan iyuncular yapiyorsa bunu daha da cirkin
      adam onceden de yildiz olsa hadi neyse
      nazlanirsa , isi yokusa surerse , akli istanbuldaysa ..... gitsin biz adam bulur cikatiriz
      sampiyonlugumuz da ona bagli degil
      ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Gönderilecek oyuncu

İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Transferin gerekliliğiyle ilgili değildi söylediğim.Şu an Cale'yle Alan'ın gönderilmesi halinde yerinde alternatif oyuncular mevcut.İkisinden birine teklif gelirse bence gönderirler,bunun altyapısının hazırlandığını düşünüyorum.Böyle bir hal olursa yabancı oyuncu transferi gerçekleşir.
        Dünkü Bremen macini izlediyseniz bu kadrodan gönderilecek o kadar Futbolcu varki sira Alanzinhyo ya gelene kadar. Dün iki üc metreden arkadaslarina pas veremeyen oyunculari gördük sahada. Bana göre ne zafer yelen, ne sezer Badur ne de baris bu takima yakismiyorlar. Sampiyonlar ligini düsünecek olursak mutlaka cok daha kaliteli yerliler lazim birdahaki seneye.
        saygilar, selamlar
        ARSLAN_P_61

Yorum

• İlk olarak Arslanp61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dünkü Bremen macini izlediyseniz bu kadrodan gönderilecek o kadar Futbolcu varki sira Alanzinhyo ya gelene kadar. Dün iki üc metreden arkadaslarina pas veremeyen oyunculari gördük sahada. Bana göre ne zafer yelen, ne sezer Badur ne de baris bu takima yakismiyorlar. Sampiyonlar ligini düsünecek olursak mutlaka cok daha kaliteli yerliler lazim birdahaki seneye.
          saygilar, selamlar
          Öncelik olarak söylemedim.Yabancı transferi gündemde,bunun için elimizdeki yabancılardan birini çıkarmak gerekiyor.Yabancılar arasından biri gönderilecekse en yakın isim Alanzinho gibi görünüyor.Tahmin yürütüyorum yani.

Yorum

• İlk olarak Arslanp61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            saygilar, selamlar
            Sezer ve Zafer Yelen yakışmıyor doğrudur ama Barış'a haksızlık yapıyorsunuz bence.

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              baskan herhangi yeni bir bilgi verdi mi?

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sulcuk isinden daraldim
                amtiyosa imzayi degerini kendi kaybeder biz iki haftada yerine baskasini monte ederiz
                bejeke veya febeye giderse siradan bir oyuncu olur
                zamanla da yedek kalir
                sonra dabir kucuk klube kiraya verilir
                ardindan kucuk takimlarin biri bonservisini alir
                yok olur gider
                herseyi paraya satacaksa zaten adam degildir
                atacaksa imzayi atsin
                ts kimseye muhtac degildir
                biz onu sevdikce ( hepisi dahil ) asiri havaya giriyorlar
                manisada neydin ki sen ?

burda yazi yazarken sozlesmeli oyuncularimizin bizim icin ter doken parasinin hakkini sonuna kadar veren adamlari elestirirken biraz dikkat edelim.. Kactane ciplak gozle mac izledin bu sene.. Selcuk un bu takimin basarisi icin 90 dk nasi konsantre top oynadigini hic mi gormedin nedir bu anlik nefretler...

dielimki imzalamiyor ve gitti... Ayakta alkislarim... Tesekkur ederim... 3 yil icinde verdigi mucadeleden... bizim takimin kim oldugunu nasi oynamasi gerektigini cogu kisiye gosterdiiginden

diyelimki imzalamiyor gitti... kadroya mi giremez? kim Selcuk mu? besiktastada FBde de hepsinde catir catir oynar... sen Selcuk un o takimlarda bile forma giyemeyecek kadar kalitesiz oldugunu dusunuosan zaten hic sallama kaliomu gidiomu die?? once oyuncumuzun kalitesini bilelim.. Ben UNAL dan sonra gormedim bu kadarini... SYMEK bile sadece ofansif di...

Kalirsan tesekkurler Selcuk... Gidersende tesekkurler SELCUK... Bu sene 27 yildir hasretime son vericeksek buna en basta katki yapanlarin basinda geldiiin icin....

Yorum

• Aynen Katiliyorum

İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  on yargili degilim
                  imza atmazsa dedim
                  imzayi klube degilde baskana baglamasi , hala net bir aciklama yapmamasi moral bozuyor
                  kimse kendinii takimdan ustun gormesin , fazla yuz veriyoruz. neticede hepsi para icin oynuyor hayrina degil
                  ustelik bize gelmeden once hicbir ozelligi olmayan iyuncular yapiyorsa bunu daha da cirkin
                  nazlanirsa , isi yokusa surerse , akli istanbuldaysa ..... gitsin biz adam bulur cikatiriz
                  Aynen katiliyorum kardes!!!
                  Selcuk trabzonsporda Selcuk oldu. oldu derken de aslinda onda fazla birsey degismedi cünkü yeri doldurulmayacak Futbolcu degil. Hele hele bizim gibi systemi kisiler üzerine degil de,Takim oyunu üzerine kurulmus bir oyun anlayisiniz ve oyun kurgunuz varsa. Bu nedenle Selcuk da sadece bu oyun anlayisinin bir parcasi. istanbul takimlarinda bana göre kaybolup gider, Ama gideceksede sezon sonu gider cünkü su an sampiyonluk daha önemli ve kisa zamanda onun yerine adam bulmak kolay olmaz derim.
                  saygilar, selamlar
                  ARSLAN_P_61

Yorum

• Daha önce kimse yazdımı bilmiyorum ama bugün yerel bir gazetede başkanın gazetecilerle olan bir diyaloğunu okudum.Çok hoşuma gitti.Başkan Şenol hocaya 'Fahrenaytı'(Kahlenberg) aldık mı hocam diyor.Gazetecilerde Kahlenberg diye uyarıyor.Başkan'da ben daha ismini bile bilmiyorum o yüzden hiç karışmıyım bu işlere diyor.
                    Çok yaratıcı bir başkanımız var.Fahrenayt)

Yorum

• başkan fırça atıyor karadeniz takımlarına topçu istiyorlar veriyoruz bedevada veriyoruz ama gelip topçuyla konuşmakdan acızler.........
                      1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• bugün bende selçuk ile ilgili haberleri okudum .ama inanın bu forumda bu kadar ciddiye alınacağını hiç tahmin etmedim.ya adam kendi demedimi trabzonda mutluyum kalmak istiyorum diye.hepsi bizans medyasının oyunları
                        Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• - Arkadaşlar saçma sapan Haber siteleri'nin yaptığı haberler'le Selçuk'u eleştirmeyelim lütfen.
                          - Oyuna gelmeyelim önümüze bakalım , işin acı tarafı içimizdeki İrlandalılar bize en büyük zararı veriyor...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            on yargili degilim
                            imza atmazsa dedim
                            Selçuk İnan Trabzonsporun en efendi en düzgün futbolcularından birisi.
                            Bir arkadaş muhabbetinde adı Fb ile anıldığında sanırım bundan bir kaç ay önceydi ben imzalamaya çoktan hazırım ama bana yöneticiler seninle sözleşme imzalamayı düşünüyoruz ne diyorsun diye sormak yerine seni Fb istiyormuş ne düşünüyorsun diyorlar demiş, ki bunu söyleyen arkadaşım güvenilir bir arkadaşım.
                            Selçuğu aranızda kimse tanımıyor kendisi bir karıncayı bile incitmiyecek ahde vefalı iyi aile terbiyesi almış aklınıza gelebilecek bütün kötü alışkanlıklar ve kötü huylardan uzak adam gib bir adam dolayısı ile ben kendisine eğer hakettiği şekilde bir ücret önerilmişse imzalayacağından eminim. Sonuçta bu adamın bir menejeri var ve elbette pazarlık yapacaktır ama ben bir kaç gün içinde selçuk egemen ve ceyhunun imzalayacağını düşünüyorum. Burda ileri geri konuşan arkadaşlarada tavsiyem birisini bir şeyle suçlamadan önce biraz düşünmeleri cümleleri ağızdan çıkmadan tartmaları ve bazen yutkunmaları. Mahçup olacağınız şeyleri baştan söylememenizi nacizane tavsiye ederim. Allah keşke bizlerede Selçuk gibi karakterli kardeş, arkadaş, evlat, dost nasip etsin.
                            Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              burda yazi yazarken sozlesmeli oyuncularimizin bizim icin ter doken parasinin hakkini sonuna kadar veren adamlari elestirirken biraz dikkat edelim.. Kactane ciplak gozle mac izledin bu sene.. Selcuk un bu takimin basarisi icin 90 dk nasi konsantre top oynadigini hic mi gormedin nedir bu anlik nefretler...

dielimki imzalamiyor ve gitti... Ayakta alkislarim... Tesekkur ederim... 3 yil icinde verdigi mucadeleden... bizim takimin kim oldugunu nasi oynamasi gerektigini cogu kisiye gosterdiiginden

diyelimki imzalamiyor gitti... kadroya mi giremez? kim Selcuk mu? besiktastada FBde de hepsinde catir catir oynar... sen Selcuk un o takimlarda bile forma giyemeyecek kadar kalitesiz oldugunu dusunuosan zaten hic sallama kaliomu gidiomu die?? once oyuncumuzun kalitesini bilelim.. Ben UNAL dan sonra gormedim bu kadarini... SYMEK bile sadece ofansif di...

Kalirsan tesekkurler Selcuk... Gidersende tesekkurler SELCUK... Bu sene 27 yildir hasretime son vericeksek buna en basta katki yapanlarin basinda geldiiin icin....

Bu lafların üzerine yazacak birşey bulamıyorum. Tebrikler, teşekkürler...
                              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• selcuğa gıtsın nede olsa bırılerı oynar mantıgı ıle yaklasanlar , gıderse kaybımız olmaz dıyenler ya da başka şekilde düşünenler için birşeyler soylemek ısterım bu adam deıl mıydı ılk geldıgı sene ben trabzonspor a soz verdıgım ıcın burdayım dıyen deıl mıydı gecen hafta kolbastıyı ezberleyın dıyen ? sacmalıklarla dolu gazete haberlerı sonrası atıp tutmayalım arkadaslar artı muthıs bır kaosun ıcıne atıyolar bızı hergun bır yerden bıcaklıyolar bızı medya basın ustumuze oynuyo hem ıcerden hem dısardan ... ama daha gucluyuz daha baskayız 3 transfer yaptık daha sağlamız daha cok oynuyolar ustumuze onlar yaralarını saramıyo bari yara verelim mantığındalar neden bursa ıle ugrasmıyo kımse hanı volkan şen hani sercan yok kımse onlardan bahsetmiyo varsa yoksa selcuk jaja alanzınho yattara ve dıgerlerı yanı bız ıyı yoldayız selçuk da adam gıbı adam eger kı yurt dısına(ıyı bır takım) gıtmek ısterse sene sonunda 1 dk bıle durmadan gıtsın gurur duyarız ama once şampiyonluk yaşatıcak bize

Yorum

Çalışıyor...
                                X