Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kahlenberg Auxerre de oynarken klasik 10 numara olarak oynuyordu
    Zaten Magath bunun yüzünden almisdi, geldi fena maclarda cikarmadi ardindan sakatlik gecirdi ve magath schalkeye gitti
    Simdiki tdleri (mclaren) ondan bir box2box oyuncu yaratmaya calisdi ama istedigi verimi alamadi ve misimovicin yerine diego oynuyor

Yani gelirse Jaja ve Alanzinhodan sonra ayni mevkide birde Kahlenberg olur Colmana alternatif olarak degerlendirmeyin
    Ya bizim öyle bi adama ihtiyacımız yok o zaman almasınlar öyle bi oyuncuysa bu kahlenberg. Bize colman veya selçuk ayarında bi oyuncu gerekiyor. Bu oyuncular olmadığı zaman bunları aratmayacak bir oyuncu lazım. Kahlenberg forvet arkası bi oyuncuysa hiç gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jaja bu takimin en kaliteli ismi/futbolcusu

Senol Hoca enginin üstüne bukadar giderken düzelmesi icin Jaja yi pat diye kesecegini inanmiyorum
      Jaja geldide ilk onbirde oynarmı oynamazmı diye tartışıyosunuz.Bu Jaja bence zor gelir kendisine daha telefonla bile uluşalımadı. Alenzinho yarın gelecek büyük ihtimallede Jaja kayıp.
      Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Jaja geldide ilk onbirde oynarmı oynamazmı diye tartışıyosunuz.Bu Jaja bence zor gelir kendisine daha telefonla bile uluşalımadı. Alenzinho yarın gelecek büyük ihtimallede Jaja kayıp.
        jaja alanla birlikte gelir merak etme
        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nasıl diini bayramdır ki ingilteredekiler 1 ocakta maça çıkarken bizimkisi hala aha kampa gelmiyor.
          Mezhep farkı, dine bağlılık falan filan. Brezilya'da dinleri adamların herşeyi...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

Jaja'nın o kadar da düşüncesiz olduğunu sanmıyorum...
            Gelecektir elbet...
            Hamiş

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi oyuncu ama çok para istemişler Polonya Milli Takımı'nın yeni bankolarından birisi hatta milli maçlarda en iyi performans gösteren oyuncuların başında geliyor son maçlarda.
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• Jajayi tartismamiz gereksiz.
                Geldiginde nasil olsa haberimiz olacak.
                O zaman gerekirse tartisiriz :-)
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  jaja alanla birlikte gelir merak etme
                  Benim Jaja'dan hiç umudum yok
                  Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Kahlenbergi almısız beyler.Kaynak:trabzonunsesi.com pek inanasım gelmiyor ama inanmak istiyorum.

Yorum

• Eğer Jaja'nın fizik olarak herhangi bir sorunu yoksa Şenol Hoca onu mutlaka oynatır. Basın toplantısı açıkça bunu kastederek böyle birşeyler demişti.

"Eğer oyuncuları oynatmayarak takıma zarar vereceksem bunu asla yapmam"

Yorum

Jajadan alip veremediginiz ne var cok merak ediyorum özellikle dikkat ediyorum bir haftadir Jaja dan bir Teofilo krizi yaratmaya calisiyorsunuz

Kendi taraftarimiz kadar kendi ayagina sikma merakli bir taraftar yokdur heralde
                        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• rakiplerin en çok korktuğu oyuncu jaja, ben uzun zamandır süper ligde böyle bir oyuncu izlememiştim, jaja bizde daha çok iş yapacak ! medyanın aptal haberlerine sazan gibi atlayıp jaja gibi adamı ne çabuk sildiniz anlayamıyorum, şu soruma cevap verin : hangi takım açtı lanet olası kampı ? gs bjk fb vs.. bu takımlar açtılar mı ? oyuncuları nerde ? her takım kampa geç gelen oyuncusunu silse neler olur bi düşünün bakalım.. jaja yı silmekmiş, bizim takım zaten çok çok kaliteli bir takım ya jaja gibi adamıda bi çırpıda sildiniz pes doğrusu

bu arada kahlenberg haberleride yayılmaya başladı, tanımıyorum bu oyuncuyu ama ''alternatif'' açısından tıpki brozek kardeşler gibi zorlu maratonda bize faydalı olabilir... Allah korusun colman cezalı duruma düşse veya sakatlansa yerine oynatacak adam yok, eğer böyle bir girişim varsa ki vaar galiba, şenol hoca işi sıkı tutuyor demektir.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eğer Jaja'nın fizik olarak herhangi bir sorunu yoksa Şenol Hoca onu mutlaka oynatır. Basın toplantısı açıkça bunu kastederek böyle birşeyler demişti.

"Eğer oyuncuları oynatmayarak takıma zarar vereceksem bunu asla yapmam"
                            keser para cezasını olur biter adamın parası çok
                            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Tuncay Bekiroglu Ankaradaymis ve belkide Ankaragücünün kadro disi birakdigi bir Isim ile ilgileniyormusuz.
                              Bu kim olabilir?
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Adrian Mierzejewski

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Yükleniyor...
                                X