Olsa olsa Sapara olur bir ihtimal Turgut Doğan Şahin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın havasını kimsenin bozmaya hakkı yok. Bu kadar rahat hareket etmelerini tahammül edemiyorum.Geleckleri tarihim bilsem onlara karşılama töreni bile yapmayı düşünüyorum ama bu sefer çiçeklerle değil.
29 yasindaki kocaman adam ciceklerle degil baska seyle karsilicam diyor
Sampiyonluga giden takimi nasil etkiler peki bu hareketiniz?[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEsimin agbisi Bochumda yasiyor ve fanatik Bochum Taraftari.
SOn 10 YXilda onun ile birkac maca gittik ve Sestaki birkac kez seyretme firsatim oldu.
Tam bir Golcü ama Brozekden sonra olmaz herhalde.
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol hocanin jaja yi önümüzdeki dönemde ilk 11 de düsündügüne ben inanmiyorum.
Hatta jaja ya güvenmedigi icin kahlenbergi istiyor bence.2014 / 2015
LOADING....
Yorum
-
Oflaz kardeşim kusura bakmayın ama ısrarla kaç gündür Jaja hakkında yorumlarınız var, kötü niyetle yazdığınızı düşünmüyorum .Siz de her taraftar gibi takımın iyiliğini istiyorsunuz, buna eminim. Lakin en basitinden istanbul medyasının gazına gelmemek lazım... Bu konuda en iyi kararı veya cezayı Şenol Hocamız zaten verir, sıkıntı yapmamıza gerek yok...
Şu Jaja muhabbetini de kapatalım artık
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah akil fikir versin sana baska nediyim
29 yasindaki kocaman adam ciceklerle degil baska seyle karsilicam diyor
Sampiyonluga giden takimi nasil etkiler peki bu hareketiniz?Bakırköy,den Oflu Erol
Yorum
-
Az önce Kanaltürk Spor haberlerinde haber yaptıklar Kahlenberg'i.
Her konuda anlaşmışız. Kontejan dolu olduğu için resmi olarak açıklanmıyor. Faty Papy'i ücretisiz göndermek istemiyormuşuz.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankaragücünde bizim takimda oynayacak hicbir isim yok.hele burda hürriyet ve diger yerli futbolcularin ismi geciyorsa
trabzonspor bitmistir.eger taraftar 3.sinif futbolculari bu takima yakistiriyorsa vay halimize.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin abi bunlar bizi kahlenbergle mesgul ederken hürriyeti alip gelmesin?
Bir ara gündemizde vardi diye hatirliyorum. Taraftarin cogu istemiyordu simdide istemez sanki.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOflaz kardeşim kusura bakmayın ama ısrarla kaç gündür Jaja hakkında yorumlarınız var, kötü niyetle yazdığınızı düşünmüyorum .Siz de her taraftar gibi takımın iyiliğini istiyorsunuz, buna eminim. Lakin en basitinden istanbul medyasının gazına gelmemek lazım... Bu konuda en iyi kararı veya cezayı Şenol Hocamız zaten verir, sıkıntı yapmamıza gerek yok...
Şu Jaja muhabbetini de kapatalım artıkBakırköy,den Oflu Erol
Yorum
Yorum