Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olsa olsa Sapara olur bir ihtimal Turgut Doğan Şahin.
    Bordomavi.net

Yorum

• Ankaragücü'nden istediğimiz oyuncu yüksek ihtimal Hürriyet Güçer'dir. Yaşlandı diyebiliriz ama şahsen ben beğenirim Hürriyet'i. Gelirse katkı sağlayacaktır takımımıza.

Bir ihtimal de Murat Duruer..
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takımın havasını kimsenin bozmaya hakkı yok. Bu kadar rahat hareket etmelerini tahammül edemiyorum.Geleckleri tarihim bilsem onlara karşılama töreni bile yapmayı düşünüyorum ama bu sefer çiçeklerle değil.
        Allah akil fikir versin sana baska nediyim
        29 yasindaki kocaman adam ciceklerle degil baska seyle karsilicam diyor

Sampiyonluga giden takimi nasil etkiler peki bu hareketiniz?
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Esimin agbisi Bochumda yasiyor ve fanatik Bochum Taraftari.
          SOn 10 YXilda onun ile birkac maca gittik ve Sestaki birkac kez seyretme firsatim oldu.
          Tam bir Golcü ama Brozekden sonra olmaz herhalde.
          Abi Sestak bence de iyi bir golcü birde iyi bir futbolcu.Kaliteli kendisini kanıtlamış bence.Pawel Brozek'i aldığımız için o transfer olmaz bence.Ayrıca birde unutmadan yabancı kontenjanımız da dolu.Birde ön libero var Teo Weeks var o olabilir mi ?
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senol hocanin jaja yi önümüzdeki dönemde ilk 11 de düsündügüne ben inanmiyorum.

Hatta jaja ya güvenmedigi icin kahlenbergi istiyor bence.
            Disiplin konusunda en kötü Avrupalı en iyi Güney Amerikalıdan iyidir
            2014 / 2015
            LOADING....

Yorum

• Başkan ve tercümanımız Halil Yazıcıoğlu'nun ortalarda olmamasını bir bombanın patlayacağı şeklinde yorumluyorum ben bilmem ne dersiniz..

Yorum

• Oflaz kardeşim kusura bakmayın ama ısrarla kaç gündür Jaja hakkında yorumlarınız var, kötü niyetle yazdığınızı düşünmüyorum .Siz de her taraftar gibi takımın iyiliğini istiyorsunuz, buna eminim. Lakin en basitinden istanbul medyasının gazına gelmemek lazım... Bu konuda en iyi kararı veya cezayı Şenol Hocamız zaten verir, sıkıntı yapmamıza gerek yok...

Şu Jaja muhabbetini de kapatalım artık

Yorum

• ankaragücünde bizim takimda oynayacak hicbir isim yok.hele burda hürriyet ve diger yerli futbolcularin ismi geciyorsa
                  trabzonspor bitmistir.eger taraftar 3.sinif futbolculari bu takima yakistiriyorsa vay halimize.
                  iho istifa.

Yorum

• Başkan akşamüstü cnbce de finans & spor programındaydı Bu akşamda Antalyaya gidicek Şenol Güneşle görüşmeye
                    KORE LEE

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allah akil fikir versin sana baska nediyim
                      29 yasindaki kocaman adam ciceklerle degil baska seyle karsilicam diyor

Sampiyonluga giden takimi nasil etkiler peki bu hareketiniz?
                      Şimdi şöylede düşünelim Trabzonspor 96 senesinden beri ilk defa şampiyonlukta favori gösteriliyo ve sen takımı bırakıp gidiyosun ve takım iyilerinden birisisin. Şimdi bu gidişin Colman,Alenzinho'nunda havasını değiştirdi gördüm colman dün geldi Alenzinho yarın galecek şimdi bu adama ne yapmalı sen söyle bari. Teofiloyu hiç söylemiyorum onu hiç karıştırmıyalım herhalde futbolu bırakacak.
                      Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Kahlenberg'i ve mümkünse Soner'i alalım, fazlalıkları elden çıkarıp transferi kapatalım

Yorum

• Az önce Kanaltürk Spor haberlerinde haber yaptıklar Kahlenberg'i.

Her konuda anlaşmışız. Kontejan dolu olduğu için resmi olarak açıklanmıyor. Faty Papy'i ücretisiz göndermek istemiyormuşuz.
                          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ankaragücünde bizim takimda oynayacak hicbir isim yok.hele burda hürriyet ve diger yerli futbolcularin ismi geciyorsa
                            trabzonspor bitmistir.eger taraftar 3.sinif futbolculari bu takima yakistiriyorsa vay halimize.
                            Yapma abi, Hürriyet o kadar da kötü futbolcu değil yahu. Kaç senedir izliyoruz. En azından belli bir standartı tutturmuş, istikrarlı ve hiçbir çirkefliği olmayan oyuncu. Ha ilk 11 değil belki ama alternatif olarak bakıldığında kimsenin karşı çıkacağını da düşünmüyorum.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hüseyin abi bunlar bizi kahlenbergle mesgul ederken hürriyeti alip gelmesin?
                              Üzülürdüm dogrusu.
                              Bir ara gündemizde vardi diye hatirliyorum. Taraftarin cogu istemiyordu simdide istemez sanki.
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oflaz kardeşim kusura bakmayın ama ısrarla kaç gündür Jaja hakkında yorumlarınız var, kötü niyetle yazdığınızı düşünmüyorum .Siz de her taraftar gibi takımın iyiliğini istiyorsunuz, buna eminim. Lakin en basitinden istanbul medyasının gazına gelmemek lazım... Bu konuda en iyi kararı veya cezayı Şenol Hocamız zaten verir, sıkıntı yapmamıza gerek yok...

Şu Jaja muhabbetini de kapatalım artık
                                İsmim Erol;Zaten Jaja'nın olayı beni çok sinirlendirdi herhalde ben abartıyorum ortada normal bir durum var herhalde neyse Jaja olayını kapatalım.
                                Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

Çalışıyor...
                                X