İlk olarak oflaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDegil kanca ne takarsa taksin Selcuk gitmez fenere...
Bikere yaninda cok samimi arkadasi burak var.. Illa ona istanbulun zorluklarini ve trabzonun guzelliklerini anlaticaktir..
Selcukta sorun cikacagini sanmiyorum..
*Trabzon şehrindeki futbol atmosferi nasıl?
-Atmosfer gerçekten çok güzel. Kadınlar bile futbolla çok alâkalı. Benim de başıma ilginç bir olay gelmişti. Türkiye Kupası finali oynayacaktık ve üç gün önce Ankaragücü'ne 1-0 yenilmiştik. Yemek yediğimiz sırada yanımızda iki yaşlı teyze vardı. Birisi "Burakcım sen Ankaragücü maçında oynadın mı?" diye sordu. "Oynadım" deyince, "Haa, biz seni göremedik de" cevabını verdi (gülüyor). Şaka bir yana insanlar gerçekten hem futbolla hem de Trabzonspor'la çok alâkalı. Bu belki 26 yıllık özlemin sonucunda ortaya çıktı ama atmosfer gerçekten de müthiş.
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle----Selçuk--Colman----
Burak--Jaja--Kahlenberg
-------Pawel-----------
Şenol Hoca bence bu kadroyu düşünüyordur. Eğer orta sahada eksik olursa Kahlenberg'i ortaya çeker orada Engin oynar.
Hatta jaja ya güvenmedigi icin kahlenbergi istiyor bence."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün ki Röportajindan:
*Trabzon şehrindeki futbol atmosferi nasıl?
-Atmosfer gerçekten çok güzel. Kadınlar bile futbolla çok alâkalı. Benim de başıma ilginç bir olay gelmişti. Türkiye Kupası finali oynayacaktık ve üç gün önce Ankaragücü'ne 1-0 yenilmiştik. Yemek yediğimiz sırada yanımızda iki yaşlı teyze vardı. Birisi "Burakcım sen Ankaragücü maçında oynadın mı?" diye sordu. "Oynadım" deyince, "Haa, biz seni göremedik de" cevabını verdi (gülüyor). Şaka bir yana insanlar gerçekten hem futbolla hem de Trabzonspor'la çok alâkalı. Bu belki 26 yıllık özlemin sonucunda ortaya çıktı ama atmosfer gerçekten de müthiş.
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle----Selçuk--Colman----
Burak--Jaja--Kahlenberg
-------Pawel-----------
Şenol Hoca bence bu kadroyu düşünüyordur. Eğer orta sahada eksik olursa Kahlenberg'i ortaya çeker orada Engin oynar.
Taktiksel olarak kadronun zenginleşmesi iyi bir durum . Bence şöyle bir şey de mümkün :
Serkan-Glowacki_Egemen-Piotr
Selçuk-Colman
Kahlenberg
Burak-Brozek-Umut
Yorum
-
Kahlenberg Auxerre de oynarken klasik 10 numara olarak oynuyordu
Zaten Magath bunun yüzünden almisdi, geldi fena maclarda cikarmadi ardindan sakatlik gecirdi ve magath schalkeye gitti
Simdiki tdleri (mclaren) ondan bir box2box oyuncu yaratmaya calisdi ama istedigi verimi alamadi ve misimovicin yerine diego oynuyor
Yani gelirse Jaja ve Alanzinhodan sonra ayni mevkide birde Kahlenberg olur Colmana alternatif olarak degerlendirmeyin[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejaja alanzinhodan sonra gelirse bileti kesilecekmis
http://www.birlikport.net/trabzonspo...haber-yok.html
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol hocanin jaja yi önümüzdeki dönemde ilk 11 de düsündügüne ben inanmiyorum.
Hatta jaja ya güvenmedigi icin kahlenbergi istiyor bence.
Senol Hoca enginin üstüne bukadar giderken düzelmesi icin Jaja yi pat diye kesecegini inanmiyorum[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
Bir şey daha var ; Kahlenberg transferi sayesinde Jaja'yı ihtiyaç olunan maçlarda sol forvet olarak sahaya sürme şansı yakalayacağız . Bence bu da önemli bir taktiksel kazanç . Hatta daha açık ifade edeyim , ciddi sayıda taraftarın arzu ettiği bir durum .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 19:20.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şey daha var ; Kahlenberg transferi sayesinde Jaja'yı ihtiyaç olunan maçlarda sol forvet olarak sahaya sürme şansı yakalayacağız . Bence bu da önemli bir taktiksel kazanç .AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
Yorum