Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Konuyu 98 Aktif Üye Görüntülüyor 98 (98 Üye ve 0 Misafir)

Bir arkadaşa bakıp çıkacağım modunda herkes
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Az önce radyosporda Ziya Doğan söyledi.
      Dün akşam üstü biri daha söylemişti burada. Var önceki sayfalarda. Sağol yine de paylaştığın için.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Kahlenberg İçin Alanzinho Yu Teklif Etmişiz Kaynak MedyaTrabzon .

Yorum

• Jaja konusu konuşulacak radyosporda dinleyin isterseniz.

Yorum

• Spor -
            Klose Direkten Döndü
            Tarih: 03.01.2011 09:03:36

Kadrosunu kariyerli bir golcüyle güçlendirmek isteyen Trabzonspor’un Alman milli takımının kaptanı Miroslav Klose için yaptığı girişimler neden sonuç getirmedi?
            Wisla Krakow takımından Pawel ve Piotr Brozek kardeşleri transfer eden Bordo-Mavili ekibin önce Bayern Münih’te oynayan Miraslav Klose’yi almaya çalıştığı ancak bu planından son anda vazgeçtiği ortaya çıktı. Bordo-Mavili ekip, Alman kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan dünyaca ünlü golcü için sezon sonuna kadar 2 milyon Euro’yu gözden çıkarmıştı.

33 yaşındaki deneyimli golcüden takım içi dengeleri bozar korkusuyla son anda vazgeçildi. Ve Bu oyuncunun yerine Brozek kardeşler transfer edildi. Ünlü futbolcunun transfer planı sezon sonuna bırakıldı. Bordo-mavililerin şampiyonlar ligine gitmesi halinde Klose’nin transfer edilmesi planlanıyor.

Kaynak: www.takagazete.com

Verildi mi bilmiyorum da çok güldüm

Klose'den biz vazgeçmişiz Vay anasını sayın seyirciler, neler yapıyoruz öyle
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jaja konusu konuşulacak radyosporda dinleyin isterseniz.
              Ne zaman konuşulacak kim konuşacakmış ?
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Asbaşkan Ahmet Ağaoğlu olmalıydı ...
                gayet iyi olurdu şu TS de onun kadar akıllı iş yapan adam görmedim
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne zaman konuşulacak kim konuşacakmış ?
                  Açtım şu an tüpçü konuşuyor sanırım.
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Spor -
                    Klose Direkten Döndü

Kadrosunu kariyerli bir golcüyle güçlendirmek isteyen Trabzonspor’un Alman milli takımının kaptanı Miroslav Klose için yaptığı girişimler neden sonuç getirmedi?
                    Wisla Krakow takımından Pawel ve Piotr Brozek kardeşleri transfer eden Bordo-Mavili ekibin önce Bayern Münih’te oynayan Miraslav Klose’yi almaya çalıştığı ancak bu planından son anda vazgeçtiği ortaya çıktı. Bordo-Mavili ekip, Alman kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan dünyaca ünlü golcü için sezon sonuna kadar 2 milyon Euro’yu gözden çıkarmıştı.

33 yaşındaki deneyimli golcüden takım içi dengeleri bozar korkusuyla son anda vazgeçildi. Ve Bu oyuncunun yerine Brozek kardeşler transfer edildi. Ünlü futbolcunun transfer planı sezon sonuna bırakıldı. Bordo-mavililerin şampiyonlar ligine gitmesi halinde Klose’nin transfer edilmesi planlanıyor.

tamsallama haberler

Yorum

Spor -
                      Klose Direkten Döndü

Seneyede Ronaldinho dan vazgeçeriz.Malum "takım içi dengeler"

Yorum

• Renkdaşlar asbaşkana çok konuşuyoruz diye eleştiriyoruz ancak MT gibi sitelerin başkanla yapılan konuşmaların falan gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum. DHA dışında çıkan asbaşkan şunları dedi iddaalarının gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. Asbaşkan Brozeklerle ilgileniyoruz dedi ama biz forum olarak yol saptırıyorlar dedik inanmadık.2 gün sonra Brozekler geldi. Adam yabancı oyuncu almayı düşünmüyoruz derken kontenjanın dolu olduğundan bahsetti bende kontenjanı açmaya çalıştıklarını düşünüyorrum.
                        Ağasarlı_61

Yorum

• Vallahi bilmem radyoda'ki adamın kurduğu cümle şuydu ;

Ligimizde transfer dönemi yoğum geçiyor.Özellikle Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor.Bunları konuşacağız ve Jaja konusunun derinlerine ineceğiz.

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Seneyede Ronaldinho dan vazgeçeriz.Malum "takım içi dengeler"
                            çok iyi yaaa
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Renkdaşlar asbaşkana çok konuşuyoruz diye eleştiriyoruz ancak MT gibi sitelerin başkanla yapılan konuşmaların falan gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum. DHA dışında çıkan asbaşkan şunları dedi iddaalarının gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. Asbaşkan Brozeklerle ilgileniyoruz dedi ama biz forum olarak yol saptırıyorlar dedik inanmadık.2 gün sonra Brozekler geldi. Adam yabancı oyuncu almayı düşünmüyoruz derken kontenjanın dolu olduğundan bahsetti bende kontenjanı açmaya çalıştıklarını düşünüyorrum.
                              Kardeşim asbaşkan transferde hiç bir şey net değil dediği gün gittik Brozek'leri getirdik. Bu 3 oldu kendini yalanladığı olaylarda artık yeter.
                              Ayağa KALK!

Yorum

Kardeşim asbaşkan transferde hiç bir şey net değil dediği gün gittik Brozek'leri getirdik. Bu 3 oldu kendini yalanladığı olaylarda artık yeter.
                                Kesinleşmiş birşey yok dedi renkdaş ve basında Brozekler bitti gözüyle bakılırken en son yaptığı açıklama da büyük oranda bitti dedi yani imza atılmadan kesin konuşmak doğru değil zaten ...
                                Ağasarlı_61

Yorum

Çalışıyor...
                                X