Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok gaz milletiz vesselam...Haberde ne yazdığını okumadan hemen kafamızda kuruyoruz olayı...

Yorum

• Fanatik'in Londra temsilcisinin çenesi hayli kuvvetliymiş. 15 dakikadır susturamadı adamı...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• birlikport ne ya ççç

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abartmıyor muyuz. Yattara için kaç kez böyle söylediniz ?
          Evet ancak yattara ya farklı gerekçelerle söyledim..

jajanın durumuna gelince bu nasıl bir disiplinsizliktir. takımın en önemli zamanı ayrıca zirvede ve izin almadan gidiyor ne zaman geleceği vs. hiç bir şey söylemiyor.İyi de kim olursa olsun sormazlar mı "Ringo nun ahırı mı burası?"
          Bu adamlarda hiç mi İş Ahlakı yok.

İsterse Messi olsun benim başkanıma benim TD'me ve hatta taraftar olarak bana saygı göstermeyen adam her türlü eleştiriyi hakediyordur..

Yattara ise geldiği ilk 2 yıldaki yaptığı 3-5 güzel hareketin meyvesini hala yiyor. Büyük hedefleri olan bir kulüpte olmaması gerekir.

bence...
          En son ozturk tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 15:42.

Yorum

• Jaja ? Defolsun gitsin ? Muhtaç değiliz ?

Yahu kaleci Tolga Zengin den mi bahsediyoruz biz yoksa ?

Sizin aklınız yerinde mi ?

Neye göre adama deol git diyorsunuz ?

Oyuncu 3 gün geç geldi diye, Şampiyonluğa giden yolda adam harcayacak kadar gözünüz kara öyle mi ?

Daha bişi demem size...

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fanatik'in Londra temsilcisinin çenesi hayli kuvvetliymiş. 15 dakikadır susturamadı adamı...
              Hiç sorma renkdaş şimdi sustu
              Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                jaja alanzinhodan sonra gelirse bileti kesilecekmis

http://www.birlikport.net/trabzonspo...haber-yok.html
                Hangisi önce gelirse o formayı kapacak yani, haber ne kadar doğru bilemiyorum ama çocuk oyunu gibi olmuş

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her ay tüp değişirkenn ulan bu paralarla acaba gene kimin alınmasına katkı yapıyoruz diyorum kendi kendime.Ne olurdu bizim başkanda petrol zengini olsaydı gönlü zengin ayrı konu
                  Tüpçü oyuncularının parasını ödeyemeyeceğini anlayınca tüpe zam yapıyor
                  Ağasarlı_61

Yorum

• Bir de Kahlenberg transferini araştırdım, almanya basını dahil bütün basın kahlenberg'in geleceğini söylüyor. Bence trasnfer büyük ihtimal gerçekleşecek.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet ancak yattara ya farklı gerekçelerle söyledim..

jajanın durumuna gelince bu nasıl bir disiplinsizliktir. takımın en önemli zamanı ayrıca zirvede ve izin almadan gidiyor ne zaman geleceği vs. hiç bir şey söylemiyor.İyi de kim olursa olsun sormazlar mı "Ringo nun ahırı mı burası?"
                      Bu adamlarda hiç mi İş Ahlakı yok.

İsterse Messi olsun benim başkanıma benim TD'me ve hatta taraftar olarak bana saygı göstermeyen adam her türlü eleştiriyi hakediyordur..

Yattara ise geldiği ilk 2 yıldaki yaptığı 3-5 güzel hareketin meyvesini hala yiyor. Büyük hedefleri olan bir kulüpte olmaması gerekir.

bence...
                      Daha fazla uzatmayacağım çok çok ayrı uçlardayız...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Jaja ? Defolsun gitsin ? Muhtaç değiliz ?

Yahu kaleci Tolga Zengin den mi bahsediyoruz biz yoksa ?

Sizin aklınız yerinde mi ?

Neye göre adama deol git diyorsunuz ?

Oyuncu 3 gün geç geldi diye, Şampiyonluğa giden yolda adam harcayacak kadar gözünüz kara öyle mi ?

Daha bişi demem size...
                        Önceliğiniz futbolcularsa ben de size bişey demem..
                        İyi o zaman herkes canı istediği zaman, canı istediği kadar tatil yapsın.

canı istediğinde oynasın canı istemediğinde ülkesine kaçsın..

biz de şampiyon(!) olalım...

Yorum

• Şu aşamada Jaja yı göndermezler 4 milyon euro verdiğin adamı takım şampiyonluğa giderken yollamaz kimse belki yedek bırakır ama yollamaz Şenol Hoca...
                          Ağasarlı_61

Yorum

• taka gazetesi de baya sallamış klose yi almak istemişiz ama denge yüzünden vazgeçmişiz gelde inan

Yorum

• Orta sahaya Ballack diyorum

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Önceliğiniz futbolcularsa ben de size bişey demem..
                                İyi o zaman herkes canı istediği zaman, canı istediği kadar tatil yapsın.

canı istediğinde oynasın canı istemediğinde ülkesine kaçsın..

biz de şampiyon(!) olalım...
                                Engin'i bugüne kadar neden öldürmediniz ? Hocaya küfür etti, taraftarla kapıştı, her maç hakemle uğraşıyor, maç başına sarı kartı garanti...
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X