Cale İngilizce'yi iyi bilmediği için sorulara tam cevap veremiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dün yazdım yine yazıyorum... Az konuşan asbaşkan transfer edelim. Adam gündememizde transfer yok diyor, başkan bugün çıkıp transfer yapacağız diyor. la havle kuvveti...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
- Asbaşkan Ahmet Ağaoğlu olmalıydı ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Asbaşkan Ahmet Ağaoğlu olmalıydı ...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Asbaşkan Ahmet Ağaoğlu olmalıydı ...NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Uyuz oluyorum şu sessizliğe.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
- Ahmet Ağaoğlu'nu Başkanlık yarışından çekildiği için çok eleştirmiştim , ama anlatılan pek kabahati yokmuş zaten gıyabında özürdiledim.Aslında kızgındım onun gibi yetenekli , ne konuştuğunu bilen bir insanı bizden uzakta tuttuğu için.
- Ben artık Saner Ayar gibi Ahmet Ağaoğlu gibi asbaşkan istiyorum , artık emekli olmuş , egoları tavan yapmış insanları değil...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
takımın ahenginin bu yabancılar yüzünden bozulmasına uyuz oluyorum... İnşallah bi sıkıntı çıkmaz yeter artıkNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Ahmet Ağaoğlu'nu Başkanlık yarışından çekildiği için çok eleştirmiştim , ama anlatılan pek kabahati yokmuş zaten gıyabında özürdiledim.Aslında kızgındım onun gibi yetenekli , ne konuştuğunu bilen bir insanı bizden uzakta tuttuğu için.
- Ben artık Saner Ayar gibi Ahmet Ağaoğlu gibi asbaşkan istiyorum , artık emekli olmuş , egoları tavan yapmış insanları değil...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCale İngilizce'yi iyi bilmediği için sorulara tam cevap veremiyor.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yeterli seviyede konuşuyor. Türkiye'de bu seviyede İngilizce konuşabilen kaç yerli futbolcu var ki?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke , Ziya Doğan'dan ayın 10'una kadar süre istemiş.Anadoluya gidersem Konya'ya gideceğim diye söz vermiş.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünün haberi.
Yorum
Yorum