Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cale İngilizce'yi iyi bilmediği için sorulara tam cevap veremiyor.
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Dün yazdım yine yazıyorum... Az konuşan asbaşkan transfer edelim. Adam gündememizde transfer yok diyor, başkan bugün çıkıp transfer yapacağız diyor. la havle kuvveti...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Ne gelişmesi var kardeşim klosede söyleyip kaçmayın.Aydınlatın milleti burda.Klavyeden sallayıp yok olmayın.

Yorum

• - Asbaşkan Ahmet Ağaoğlu olmalıydı ...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Asbaşkan Ahmet Ağaoğlu olmalıydı ...
            Onun da çenesi pek rahat durmaz ama bunlardan iyidir yine...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

- Asbaşkan Ahmet Ağaoğlu olmalıydı ...
              gayet iyi olurdu şu TS de onun kadar akıllı iş yapan adam görmedim
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Uyuz oluyorum şu sessizliğe.
                Ayağa KALK!

Yorum

• - Ahmet Ağaoğlu'nu Başkanlık yarışından çekildiği için çok eleştirmiştim , ama anlatılan pek kabahati yokmuş zaten gıyabında özürdiledim.Aslında kızgındım onun gibi yetenekli , ne konuştuğunu bilen bir insanı bizden uzakta tuttuğu için.
                  - Ben artık Saner Ayar gibi Ahmet Ağaoğlu gibi asbaşkan istiyorum , artık emekli olmuş , egoları tavan yapmış insanları değil...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• takımın ahenginin bu yabancılar yüzünden bozulmasına uyuz oluyorum... İnşallah bi sıkıntı çıkmaz yeter artık
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

- Ahmet Ağaoğlu'nu Başkanlık yarışından çekildiği için çok eleştirmiştim , ama anlatılan pek kabahati yokmuş zaten gıyabında özürdiledim.Aslında kızgındım onun gibi yetenekli , ne konuştuğunu bilen bir insanı bizden uzakta tuttuğu için.
                      - Ben artık Saner Ayar gibi Ahmet Ağaoğlu gibi asbaşkan istiyorum , artık emekli olmuş , egoları tavan yapmış insanları değil...
                      Bizim başkanımız batmış, emeklileri çok görme bence
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cale İngilizce'yi iyi bilmediği için sorulara tam cevap veremiyor.
                        Bence yeterli seviyede konuşuyor. Türkiye'de bu seviyede İngilizce konuşabilen kaç yerli futbolcu var ki?
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Fatih Tekke , Ziya Doğan'dan ayın 10'una kadar süre istemiş.Anadoluya gidersem Konya'ya gideceğim diye söz vermiş.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence yeterli seviyede konuşuyor. Türkiye'de bu seviyede İngilizce konuşabilen kaç yerli futbolcu var ki?
                            Arttı o sayı. Gurbetçi futbolcuların sayısının artmasıyla beraber. Eskisi gibi değil yani...
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih Tekke , Ziya Doğan'dan ayın 10'una kadar süre istemiş.Anadoluya gidersem Konya'ya gideceğim diye söz vermiş.
                              Dünün haberi.
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dünün haberi.
                                Az önce radyosporda Ziya Doğan söyledi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X