Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bana para bisey ima ediyorsan aynisin bin katini ve kotusunu kendin icin ima et .

fatih hamit karsilastirmasi yapmadim iyi oku
    hamit burak karsilastirmasi yaptim

burak hamitten daha guclu daha hizli daha cok gol atan bir oyuncu
    almanyada dogup buyuyen oyuncular biraz da orada oynamislarsa yabanci ulkede basarili olabiliyor . benim bilgi duzeyimi sorgulacak ne bilgin ne yasin ne gorgun yeter

sen kendi yorumlarinla ilgilen benimkilerle degil
    hakanin oynadigi takimlarda umut bile oynasa daha cok atardi
    o atmosfer ve ortam takim ile goller atti
    hakan da umut gibi sac bas yolduran biridir. gol istatistiklerine bakilir bie oyuncu icin
    kac net pozs da kacini golle sonuclandiriyor diye
    onda birini onda ikisini atana iyi golcu denmez
    torinolu saban olup donmez
    hamitin iyi olmadigini dusunuyorum onu iyi yapan oynadigi takimlar ve takim arkadaslari
    alin hamiti bursada kayseride oynatin kimse ovmez
    iyi oyuncu colman selcuk jaja gibilerdir
    selcuk sizce hamitin takiminda oynasa veya buyuk bir klupte nasil gorunurdu burdan ??
    Uyucaktım dayanamadım. Yaşım senin dediğin yaşa yetiyor mu bilemiyorum, ama Hakan Şükür'ün Torino'ya gidip gelmesini hatırlıyorum. İstatistikleri de biliyorum az çok. Gerçi istatistiğin yaşla ilgilisi yok sanırım, eğer bir futbolcunun girdiği pozisyon/attığı gol gibi elinde kağıt kalem not almıyorsan.
    Hamit 'in, sadece futbolcu arkadaşları ve büyük kulüplerle arası iyi olduğu için bizim gibi futbol izleyicilerine iyi geldiğini düşünüyorsan, yapacak bir şey yok.
    Bir de her forvet lafında Umut'a bir laf atmaya ne gerek var. Dünya üzerinde kendi forvetini girdiği pozisyon/attığı gol istatistiğiyle yorumlayan başka taraftar profili var mıdır merak ediyorum?

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hamit Altintop okadar iyi futbolcu degil bende öyle düsünüyorum.

Normal bir futbolcu. Türkiyede oynasa bukadar abartilmaz ama almanyada oynadigi icin cok sisiriliyor.

mesela kanat oyuncusu kendisi ama topu alipda adamin üzerine gidip calim atamiyor sifira inemiyor. Adamin üzerine gidiyor sonra topa basiyor geri veriyor.
      Kanat oyuncusu duruma göre hareket eder yani rakibin bıraktığı boşluklara göre kendisine yön verir. Hamit bu konuda çok iyi bence topu alıp illa rakibi çalımlıyacağım diye şartlamıyor kendisini rakiple arasında mesafe varsa içe kat ediyor sıkışırsa çalım deniyor fazla da top kaybeden bir oyuncu değil.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Estragon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uyucaktım dayanamadım. Yaşım senin dediğin yaşa yetiyor mu bilemiyorum, ama Hakan Şükür'ün Torino'ya gidip gelmesini hatırlıyorum. İstatistikleri de biliyorum az çok. Gerçi istatistiğin yaşla ilgilisi yok sanırım, eğer bir futbolcunun girdiği pozisyon/attığı gol gibi elinde kağıt kalem not almıyorsan.
        Hamit 'in, sadece futbolcu arkadaşları ve büyük kulüplerle arası iyi olduğu için bizim gibi futbol izleyicilerine iyi geldiğini düşünüyorsan, yapacak bir şey yok.
        Bir de her forvet lafında Umut'a bir laf atmaya ne gerek var. Dünya üzerinde kendi forvetini girdiği pozisyon/attığı gol istatistiğiyle yorumlayan başka taraftar profili var mıdır merak ediyorum?
        elin golcusunu niye hesap edeyim tabiki kendi golcumu takip edip hesap edecegim ve ikide bir kendi golcumuzden bahsedecegim

herkes biliyor ki bize daha iyi bir golcu sart

cogunun begenmedigi emenike bile bizde olsa umutun attiginin iki katini atardi
        karabukte bile iki katini atti zaten
        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

tuncay gibi futbol fakiri bi kazmayi oneriyorsunuz ya sasiyorum . zaten futbol hayati bitmek uzere . son transferini yapmaya calisiyor .
          İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adam istiyorsan bari arda gibi nuri sahin gibi emre belozoglu gibi fatih tekke gibi lerini iste
          bizim buzragi eksik gorsem de hamitten iyidir , tuncayi verin asya ligine kostursun bol bol
          Yok Ali Sami

Hamit bu ülkenin en iyi oyuncusudur, bugün DÜNYA nin en iyi 5 takimindan 1i olan Bayern München de yillardir oynuyor, yedek ama Robben in yedegi oynadigi zaman etkili

Emre Belezoglu Newcastle da yedek hatta reserv lige düstügünde tüm Almanya Hamiti konusuyordu

Tuncay bu ligde Sampiyonluk görmüs, Sampiyonlar Liginde oynamis, Milli Takimda 22 Gol atmis 80 macta,1-2 sene Middlesbroughda "yardiran" bir futbolcuydu Premier Lig onu konustu, simdi ise düsüste ama iyi bir kamp dönemiyle eskisi gibi olabilir, kaldiki Fatih Tekke`nin son kullanma tarihi geceli yillar oldu

Tuncay Sanli (28)
          300 Mac 87 Gol 39 Assist

Hamit Altintop (28)
          373 Mac 38 Gol 34 Assist

kiyas olarak:
          Emre Belezoglu (30)
          294 Mac 19 Gol 21 Assist
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Estragon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            buyuk takimlar bir futbolcuyu uzun sure istatisyilerine bakarak takip eder
            pas yuzdesi
            gol yuzdesi
            asistleri
            fizik gucu
            sakatlik orani
            hizi
            surekliligi
            vs....
            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

Yorum

komik bizim millet illa komik

buyuk takimlar da hata yapar
              or : ibraahimovici alacaz diye bi cuval para verdiler etoo yu da verdiler
              noldu
              ibrahimovic tutmadi
              etoo super oynuyor
              etooyu satmalarina sastim

tuncayi adam sanip aldilar
              hakani iyi golcu diye torinoya aldilar
              sonuc ?
              en yeteneklisi emre didi o bile tutunamadi
              bakin nihat orda nasildi burda nasil
              bir tugayi bilirim gitti saygi gordu

hakan oynarken de ayni seyi soylerdim
              yakaladigi firsat ve attigi gol yuzdelerine bakin bir golcu icin
              sadece attiklari akilda kaliyor yillar gecince
              Nihat geldiginde bir yildir gol atamiyordu, Fatih Tekke gibi..
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yok Ali Sami

Hamit bu ülkenin en iyi oyuncusudur, bugün DÜNYA nin en iyi 5 takimindan 1i olan Bayern München de yillardir oynuyor, yedek ama Robben in yedegi oynadigi zaman etkili

Emre Belezoglu Newcastle da yedek hatta reserv lige düstügünde tüm Almanya Hamiti konusuyordu

Tuncay bu ligde Sampiyonluk görmüs, Sampiyonlar Liginde oynamis, Milli Takimda 22 Gol atmis 80 macta,1-2 sene Middlesbroughda "yardiran" bir futbolcuydu Premier Lig onu konustu, simdi ise düsüste ama iyi bir kamp dönemiyle eskisi gibi olabilir, kaldiki Fatih Tekke`nin son kullanma tarihi geceli yillar oldu

Tuncay Sanli (28)
                300 Mac 87 Gol 39 Assist

Hamit Altintop (28)
                373 Mac 38 Gol 34 Assist

kiyas olarak:
                Emre Belezoglu (30)
                294 Mac 19 Gol 21 Assist
                usenmeyip bir de
                fatihin
                sotanin
                alexin
                barosun
                oranlarini da verseydin

emre ile tuncay kazmasini karsilastiriyorsun ya
                kendimi sorguluyorum

Yorum

elin golcusunu niye hesap edeyim tabiki kendi golcumu takip edip hesap edecegim ve ikide bir kendi golcumuzden bahsedecegim

herkes biliyor ki bize daha iyi bir golcu sart

cogunun begenmedigi emenike bile bizde olsa umutun attiginin iki katini atardi
                  karabukte bile iki katini atti zaten
                  Söyle diyelim bence, "bize iyi bir golcü daha şart!".
                  Kendi futbolcumuzu takip edelim ama kazma demeyelim. En azından benim takımımın futbolcusuna kazma demezsen sevinirim.
                  Emenike kötü transfer olmaz bence de , ancak iki katını atamayacağını sen de biliyorsundur. Bilirsin ki, futbol matematik değildir.

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok Ali Sami

Tuncay Sanli (28)
                    300 Mac 87 Gol 39 Assist

Hamit Altintop (28)
                    373 Mac 38 Gol 34 Assist

kiyas olarak:
                    Emre Belezoglu (30)
                    294 Mac 19 Gol 21 Assist

orta saha ve savunma oyuncularini sadece gol yuzdeleri ile karsilastiramazsin

Yorum

pas yuzdesi
                      gol yuzdesi
                      asistleri
                      fizik gucu
                      sakatlik orani
                      hizi
                      surekliligi
                      vs....

vs. kısmını da ben doldurayım izin verirsen.
                      Hırsı, Motivasyonu, Konsantrasyonu, Baskıya dayanıklı olup olmaması, kişiliği. Football Manager'dan hallice yani.

Yorum

pas yuzdesi
                        gol yuzdesi
                        asistleri
                        fizik gucu
                        sakatlik orani
                        hizi
                        surekliligi
                        vs....
                        Tjikuzu, bu istatistiklerden hangisine bakilip ta transfer edildi ?

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tjikuzu, bu istatistiklerden hangisine bakilip ta transfer edildi ?

tjikuzu

km neye bakti acaba
                          ben de bilemedimki

Yorum

orta saha ve savunma oyuncularini sadece gol yuzdeleri ile karsilastiramazsin
                            orta saha oynamiyormu emre belezoglu? lugano nun yaninda oynuyorda haberimiz mi yok? ayni bölgede Selcuk Inan var Emre belezoglundan 4 yas genc o bile onun istatistiklerini gecmis..hala Emre diyorsun

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kanat oyuncusu duruma göre hareket eder yani rakibin bıraktığı boşluklara göre kendisine yön verir. Hamit bu konuda çok iyi bence topu alıp illa rakibi çalımlıyacağım diye şartlamıyor kendisini rakiple arasında mesafe varsa içe kat ediyor sıkışırsa çalım deniyor fazla da top kaybeden bir oyuncu değil.
                              hamite duruma göre yoki 10 defa üzerine gitsin 9 defasinda gecmeyi bile denemez hepsinde geri pas verir bu aksamki gibi

Topu nasil kaybetsin ?? riske girmeyen adam top kaybi yapmazki...Bu sene bana göre son senesi artik yavas yavas iyi bir senelik ücret icin türkiyeye gelme zamani...

Cok sisirildigi icin türkiyede herkes süper saniyor ama almanyadaki cogu insanlar iyi bulmuyor.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi
                                bir futbolcunun sadece basarilarina bakip yaptigi iyi seyleri takip edersen hata edersin

yanilirsin

yattaranin 5 dk lik klibini yap 100 milyon euro eder

umutun iyi hallerinden yaparsan o da bi yuz eder

istatistik sundum, karsilasdiramazsin dedin

kazma dedin, videosunu gösterdim nekadar teknik oldugunu göstermek icin

eh güzel abim sen söyle, haksizlik yapmiyormusun? tamam kardesim yanlis biliyormusum demek bukadarmi zor?

Yorum

Çalışıyor...
                                X