Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu zafer yelenin Mesut özilden yetenek olarak aşağıda olmadığına inanıyorum. Almanyada oynarken bi sürü maçını seyrettim çok büyük yetenek TRABZONSPORUMUZDA niye tutunamadı bi türlü anlam veremiyorum.bu süreçte hata kimde acaba futbolcudamı,hocadamı,yönetimdemi ?
    Zafer'in stilini, Mesut Özil'e benzetiyordum. İnşallah küllerinden doğar ve büyük bir yıldız olur..

Yorum

• kahlenberg de göbek oyuncusu.
      daha önce keşke alınsa diye hayıflandığım için
      kahlenberg'i dünya kupasında özenle izlemiştim.
      wolsburg'da defansif oynuyor ama milli takımda
      ofansa çıkışları ve bitirici pasları da müthişti.
      bence ki'den çok daha iyi bir transfer olur kahlenberg.
      çok da ciddi ve profesyonel bir adama benziyor.
      "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
      Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• Colman ve Selçuk'un veliahtları olarak felanca transfer alternatiflerini düşünmek yerine elimizdeki Zafer Yelen ve Faty Papy gibi yetenekleri değerlendirme yoluna gitsek?

Üzerine gidilirse bu iki oyuncudan da aynı verimi, belki de daha fazlasını alacağımızı düşünüyorum.
        2014 / 2015
        LOADING....

Yorum

• Dev Takas

Bordo-Mavili ekip Danimarkalı orta saha oyuncusuna karşılık bu sezonun ilk yarısında beklentilerin çok altında kalan ve kampa zamanında katılmadığı için de iyice gözden düşen Brazilyalı Alanzinho’yu teklif etmeye hazırlanıyor.

Wolfsburg'un sezon başında da istediği Alanzinho takasına sıcak baktığı bu konuyla ilgili Trabzonspor’dan resmi teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alacağı öğrenildi. Sezon başında Wolfsburg’dan gelen teklif sonrasında konsantrasyon kaybı yaşayan ve bir türlü istenilen düzeye gelemeyen Brezilyalı futbolcu ile ilgili son kararı teknik direktör Şenol Güneş verecek. Sezon başında gelen teklife “Bizim daha fazla ihtiyacımız var. Yerini doldurmadan takımdan göndermek doğru değil” diye karşı çıkan Güneş’in de takasa sıcak baktığı ifade edildi.

Takas ile ilgili karar, Antalya kampına gelecek olan başkan Sadri Şener’in de katılacağı zirvenin ardından netlik kazanacak. Zirveden takas karşıtı bir karar çıkarsa Güneş’in Güney Afrika’daki Dünya Kupası finallerinde izlediği ve çok
          beğendiği Kahlenberg, bonservis bedeli ödenerek transfer edilecek.

HTSPOR

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yattara'nın formayı kapabilmesi için geçtim Burak kadar mücadele etmesini, maçın bitimine 25-30 dakika kala girdiği maçlarda bile adamını takip etmediğini göz önünde bulundurursak, Burak'tan formayı biraz zor alır ve alamamakta da hakkıdır

Ayrıca takımımızın en skorer oyuncusunu ( 9 gol ) yedek bırakabilmek için 3 asist 4 golü yeterli istatistikler değildir.
            Maalesef bu fizik gücüyle direkt oynaması imkansız gibi..1 yılı oynamadan geçirmiş olmasından dolayı maç eksikliği,fizik kondüsyon eksikliği bulunuyor ve maç psikolojisini henüz yakalayamadığını gözlemliyorum..bazı pozisyonlara ayağını bile sokmuyor..korkarak oynuyor hala..

Yine de içerde kapanan takımlarla olan maçlarda kullanılması gereken bir silah..Buca maçında ki asistini yapacak kaç adam sayabiliriz..ayaklar hala çok iyi ama maç içinde müthiş düşüşleri var..2. yarı bu halinden çok daha iyi olacaktır zannımca..çünkü Yattara şampiyonluğa oynadığımız sezonlarda performansını düzenli olarak yükseltmiş bir adam..
            Herkese Merhaba

Yorum

• sanırım transfer işi cuma netlik kazanacak
              Entropi İyidir.

Yorum

• Bu gazeteleri artık anlayamıyorum.DÜn fotomaç "Kahlenberg Trabzonspor'da" yazıyor bütün ayrıntıları yazıyor ama ortada 1 gün geçti net birşey yok.Nasıl gazetecilik anlayışıdır merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dev Takas

Bordo-Mavili ekip Danimarkalı orta saha oyuncusuna karşılık bu sezonun ilk yarısında beklentilerin çok altında kalan ve kampa zamanında katılmadığı için de iyice gözden düşen Brazilyalı Alanzinho’yu teklif etmeye hazırlanıyor.

Wolfsburg'un sezon başında da istediği Alanzinho takasına sıcak baktığı bu konuyla ilgili Trabzonspor’dan resmi teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alacağı öğrenildi. Sezon başında Wolfsburg’dan gelen teklif sonrasında konsantrasyon kaybı yaşayan ve bir türlü istenilen düzeye gelemeyen Brezilyalı futbolcu ile ilgili son kararı teknik direktör Şenol Güneş verecek. Sezon başında gelen teklife “Bizim daha fazla ihtiyacımız var. Yerini doldurmadan takımdan göndermek doğru değil” diye karşı çıkan Güneş’in de takasa sıcak baktığı ifade edildi.

Takas ile ilgili karar, Antalya kampına gelecek olan başkan Sadri Şener’in de katılacağı zirvenin ardından netlik kazanacak. Zirveden takas karşıtı bir karar çıkarsa Güneş’in Güney Afrika’daki Dünya Kupası finallerinde izlediği ve çok
                  beğendiği Kahlenberg, bonservis bedeli ödenerek transfer edilecek.

HTSPOR
                  Haberin uydurma olduğunu düşünüyorum..oturulup masa başında fikir jimnastiği ile oluşturulmuş bir haber..
                  Wolfsburg biz Alanzinho'yu transfer ettiğimizde,Alanzinho'ya talipti..şimdi biz Kahlenberg'e talip olunca,alın size istediğiniz Alanzinho'yu verin Kahlenberg'i denklemini ortaya atmışlar..mantıklı ya bir de..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• baskan gundemde olmayan bir oyuncu dediyse kahlenberg disinda bir futbolcu 2.jaja surprizi olabilir

Yorum

• Jaja alan - kahlenberg dejegah kehanetİne doĞru gİdİyoruz sankİ
                      poetricus

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haberin uydurma olduğunu düşünüyorum..oturulup masa başında fikir jimnastiği ile oluşturulmuş bir haber..
                        Wolfsburg biz Alanzinho'yu transfer ettiğimizde,Alanzinho'ya talipti..şimdi biz Kahlenberg'e talip olunca,alın size istediğiniz Alanzinho'yu verin Kahlenberg'i denklemini ortaya atmışlar..mantıklı ya bir de..
                        Ben de tam böyle bir şey olabilir mi diyecektim.Haber bile olmuş.Vay be

Yorum

• basketbol takimi transfer mi yapti?
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            basketbol takimi transfer mi yapti?

Yorum

• İlk olarak alpacino_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tesekkurler
                              ben bulamazdim
                              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Colman ve Selçuk'un veliahtları olarak felanca transfer alternatiflerini düşünmek yerine elimizdeki Zafer Yelen ve Faty Papy gibi yetenekleri değerlendirme yoluna gitsek?

Üzerine gidilirse bu iki oyuncudan da aynı verimi, belki de daha fazlasını alacağımızı düşünüyorum.
                                bu sene bi şampiyon olalım ondan sonra papi zafer vsvs,
                                şimdi ortaya çok kaliteli bir yabancı alınmalı,iş şansa bırakılmamalı...
                                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

Çalışıyor...
                                X