İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 yaş fazla değil ama oyun stili hız ve güç üzerine kurulu adamlar için fazla. Hele de bu adam kendine iyi bakmayan bir adamsa. Yattara'nın bu sene yapacağı iş bize 3-4 tane sıkışan maç kazandırmak, fazlası olursa ne ala.
Yaş deyince benim aklıma Zidane geliyor. Son dönemlerinde beli dönmüyordu adamın artık. Bitiklik odur işte onun haricinde kendisini sahaya verebiliyorsa oynar. Bu adam herkesle aynı idmanı yiyor ama aynı derecede konsantre olmuyor...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok anlayışlısın üstadForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖrnek: Giggs'de sürekli birebir zorlayacak fizik kalmamış . Adam tecrübesiyle olması gereken yerde ortaya çıkıyor ve işini yapıyor .
Yattara , hücumda aklıyla oynayan nadir oyuncularımızdan biri . Bunu pozisyonları tek tek değerlendirerek görebilirsiniz .
Ölmüş denilen adam 226 dakikada 7 gol üretiyor . bir o kadar da takımı gol pozisyonuna sokuyor . Kıyas , İngiltere Premier ligi ise bilemem , bana aynı katkıyı veren ikinci bir süper lig oyuncusu söyleyin bizde köşemize çekilelim .
Yok . Yattara futbolunun tepe noktasında , kullanmak ise hocanın ve takım arkadaşlarının elinde .
Ne gariptir ki ölmüş bitmiş denilen Yattara 40 gol atan takımın ilk yarı itibariyle en güzel gollerini ve en güzel asistlerini yapmış futbolcu .
Flood yasak olsa garanti ceza almıştım. Ya da yasaksa z.çtık
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 01:44.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yattara'nın formayı kapabilmesi için geçtim Burak kadar mücadele etmesini, maçın bitimine 25-30 dakika kala girdiği maçlarda bile adamını takip etmediğini göz önünde bulundurursak, Burak'tan formayı biraz zor alır ve alamamakta da hakkıdır
Ayrıca takımımızın en skorer oyuncusunu ( 9 gol ) yedek bırakabilmek için 3 asist 4 golü yeterli istatistikler değildir.
Yorum
-
İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara'nın formayı kapabilmesi için geçtim Burak kadar mücadele etmesini, maçın bitimine 25-30 dakika kala girdiği maçlarda bile adamını takip etmediğini göz önünde bulundurursak, Burak'tan formayı biraz zor alır ve alamamakta da hakkıdır
Ayrıca takımımızın en skorer oyuncusunu ( 9 gol ) yedek bırakabilmek için 3 asist 4 golü yeterli istatistikler değildir.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara'nın formayı kapabilmesi için geçtim Burak kadar mücadele etmesini, maçın bitimine 25-30 dakika kala girdiği maçlarda bile adamını takip etmediğini göz önünde bulundurursak, Burak'tan formayı biraz zor alır ve alamamakta da hakkıdır
Ayrıca takımımızın en skorer oyuncusunu ( 9 gol ) yedek bırakabilmek için 3 asist 4 golü yeterli istatistikler değildir.
680 dakika Yattara
1010 dakika Burak
Kendiniz oranlayabilirsiniz sanırım .
Kaldı ki ben Burak'ın kötü futbolcu olduğundan bahsetmiyorum . Bilakis mesaj geçmişime bakarsanız sol dışta da bir tane Burak Yılmaz diyorum .
Amacım Yattara'nın iade-i itibarı .
Haksızlık ediliyor .
İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara'nın olduğu kanat çöküyor.Ayrıca yerinde oynayan Burak da inanılmaz bir çıkış yakaladı.Tartışmasız Trabzonspor'a gelen en yetenekli oyuncu ama devri geçmek üzere...
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu sezon ki Yattara için adamını takip etmiyor diyeni Allah çarpar vallahi...
Üslüba dikkat
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu sezon ki Yattara için adamını takip etmiyor diyeni Allah çarpar vallahi......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Burak- Yattara karşılaştırması yapanlarıdır benim mesajım, ben de içerdeki her maçımıza sağ tarafta Yattara ile başlanması taraftarıyımBende biliyorum Yattara'nın neler yapabileceğini belki de içten içe kızgınlığım onadır. Bu yetenekteki bir adamın halen ligimizde oynamasını aklım hafsalam almıyor, profosyonel ve fiziki açıdan kendine bakan bir Yattara Avrupa'nın her takımında oynar
Ama Yattara'nın yedek bırakacağı adam Burak değildir
Yorum
-
İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüce Rabbimizi işin içine karıştırmayalım da , örnek Gs maçı ve pozisyonu da çok net hatırlıyorum, daha bir sürü pozisyon sayarım sana ama gerek yok
Üslüba dikkatBen de adamını kovalayıp, top çalıp hatta pozisyon yaptığını hatırlıyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜslupta bir sorun yok pireyi deve yapmayalım. Ayrıca Allah'ın olmadığı iş güç yoktur, aldığımız nefeste bile var ElhamdülillahBen de adamını kovalayıp, top çalıp hatta pozisyon yaptığını hatırlıyorum.
Neye ikili münesabete çevirmeyelim, kapattım konuyuYorumumuzda yazan hakkındaki düşüncelerimizi değil de yazılan hakkındaki düşüncelerimizi paylaşalım
En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 02:01.
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKafaya taktilar ya görmezler
Yorum
Yorum