İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHava kapalı, hafif yağmurlu ısı 15 derece dolaylarında denizler de mutedil dalgalı
Senin güzelliğin, hala bir çayını içemedim mahçubum.İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar da değil. Fm oynamıyoruz burda.
Sezer Öztürk Manisaspor'da yaşadığı sakatlıktan sonra Es-Es'e transfer oldu ve kendi mevkiisinde vasatüstü oyun sergiliyor.
İstatistikleri: 15 maç 3 gol 2 asist.
Trabzonspor'a gelse daha iyisini kesinlikle yapamaz.
Alanzinho o kadar süre alsa vay efendim ofansif oyuncu en az 10 gol atmalıydı falan..
Alanzinho'nun perfonmansını bende beğenmiyorum ama kendisini kanıtlamış bir oyuncu.(Bknz geçen yıl Türkiye kupası maçları) Kendine güvenini tekrar kazanırsa potansiyeli Sezer'den 10 kat daha üstün.
İstatistikler önemli değil ama Sezer'in Es Es'e verdiği katkı ortada. Alanzinho'yu koy Es-Es gibi vasat takıma bak neler yapıyor.
Hem Tsl'den oyuncu alacaksan öyle 1 yıllık perfonmansına bakmayacaksın. Yoksa Tabata,Özer vs gibi elinde kalır.
Bir tarafta 17 gol atmış bir takımın Gol yükünün 3'te 1'ini çekmiş Bir Sezer
Diğer tarafta 40 gol atmış bir takımda 1 Gol 3 asist ile oynuyan Alanzinho...
Süre aldıkları dakikalar arasında da fazla farklar yok...
Sezer sürekli üzerine koyan bir oyuncu Ama Alanzinho geldiğinden beri bir gelişim gösteremedi,
Tek gelişimi Maç başı 5-6 kez bakmadan pas atması,Bunun da bi faydası yok..
1 yıllık performans lafına hiç girmiceğim,Sezer'in yıllardır yükselen bir grafiği var..
Ayrıca Sezer temposu ve pasları ile Bizim futbolumuza ayak uydurabilir,Alanzinho'nun ise katkısı olmaz...
Yorum
-
Kalın sağlıcakla...Allah Trabzonspor u korusun ve yüceltsin....Amin...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Hakan_GenC tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleibrahim Akın Trabzonspor'u mu tutuyor?
Yorum
-
Erdal abi salı günü görüşürüz
Allah'a emanet ...İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk'un ilk geldiği zamanları düşünelim,Şimdiki futbolu ile arasında Dağlar kadar fark var,
Aynı şekilde Manisa'da ki Sezer ile Eskişehir'deki Sezer arasında farklar var..
Sezer devamlı üstüne koyan bir oyuncu Trabzon'da da üstüne koyucaktır Belki Selçuk kadar revaçta bir futbolcu haline gelicektir..
Alanzinho'ya Ancak Norveç'ten takas teklifi gelir Orda da Annan var Bence gereksiz olur...
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Süre aldıkları dakikalar arasında da fazla farklar yok...
..
Emin miyiz bu bilgiden?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcan abi, bu Mardan stadına nasıl gidiliyor ?
Sen Alanya'dan gelirken Kundu'ya geçmeden Aksu'dan girmen lazım.
Stada ben de hiç gitmedim ama tariflere bakıp cevap veriyorum..
Bana 16 Km. uzaklıkta (alanya'ya doğru)
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam ben selçuku dardanelden beri izliyorum,tamam muhakkak kendini geliştirdi ama bence dağlar kadar fark yok,sadece takım iyi olunca o da mevcut olan potansiyeli ile beraber daha üst düzey oynamaya başladı ve bizim takımın en önemli adamı konumunda herkesin yeri dolar ama onun zor...sezere bakınca ise böyle bir ışık görmüyorum,ama yedekte zafer duracağına sezer dursun dersen haklısın olabilir derim ama benim kadromda sezer hiç bir zaman 11 oynamaz..bak mesala olcan diyenler var olcanı geçen seneden beri ben de çok tutuyorum,bu gün aldık deseler çok sevinirim ama sezer olsa da olur,olmasa da..alan ise artık norveçten yetenekli birini bulacaklar alan ve para verip alacaklar,yoksa çok büyük zarara gireceğiz..
Eğer üstüne bir şeyler koyarsa çok işimize yarar..
Alanzinho'da zaten büyük zarar ettik
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin miyiz bu bilgiden?
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKundu'da bulunan otellerden geçilerek köy yolundan (Aksu'ya doğru)stada ulaşılıyor.
Sen Alanya'dan gelirken Kundu'ya geçmeden Aksu'dan girmen lazım.
Stada ben de hiç gitmedim ama tariflere bakıp cevap veriyorum..
Bana 16 Km. uzaklıkta (alanya'ya doğru)
Senin bahsettiğin 16 km, o yol mu acaba ?En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 15:16.
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi, google earth'den baktım...yanlış anlamadıysam seninle buluştuğumuz 4 yol kavşak vardı ya, işte o kavşağın Aksu istikametine giden güzergahı stada ulaşıyor gibi.
Senin bahsettiğin 16 km, o yol mu acaba ?
Buluştuğumuz yerden en fazla 6-7 km dir.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunu 2 yönlü oynayabiliyor.Sol açıkta da oynayabilir.
Yorum
-
İlk olarak Keny Miller tarafından gönderildiOleksandr Mykolayovych Gladkiy 23 yaşında pivot santrafor sezon başı shaktar donetsken dnipro takımına kiralandı çünkü önünde nery alberto castillo-luiz adriano gibi çok iyi oyuncular var ukraynalılar bu oyuncudan umutlu olduğu için oynayabileceği bir takıma gitmesini istediler ancak dniproda sezon başı bir sakatlık geçirdi daha büyük bir klupte oynamak istediğini belirtiyor ukrayna milli takım formasını 8 kez giydi ayrıca dnipro şu anda ukraynanın en iyi 3. takımı olarak gösteriliyor yani kötü bir takım değil gladkiyin bonservis bedeli 3 milyon euro bence alınırsa çok kaliteli bir oyuncu
Yanlış anlama,sadece aklıma geldiği için söylüyorum;
İsmin Kenny Miller ya, Şehirde Bursa olunca bursasporlu sandım ilk önceEntropi İyidir.
Yorum
Yorum