bence bizim yönetim 4 milyon önermis partizan kabul etmemis hafta ici bir teklif daha yapacakmisiz eger bu haber dogruysa cleo kesin yedekte bekleyen adaydir esas oglan baskadir eger o olmazsa cleoya yeni bir fiyat daha cekilir anlasma olur digeri olmazsa cleo olur.... jaja dada pantelic jelavic hep medyadaydi....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şu Riise'nin adı yüzden fazla yazıldı bu başlıkta da, artık dayanamıyorum, bu adamın bize gelmesi için sadece 1 (yazıyla bir) tane sebep yazabilirseniz çok bahtiyar olacağım. Hayır, yani o kadar saçma sapan bir hayal ki, gazeteler bile bu kadar yazmamıza rağmen tek satır bahsetmediler bu adamdan, onların bile mantık sınırına girmiyor yani.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Riise'nin adı yüzden fazla yazıldı bu başlıkta da, artık dayanamıyorum, bu adamın bize gelmesi için sadece 1 (yazıyla bir) tane sebep yazabilirseniz çok bahtiyar olacağım. Hayır, yani o kadar saçma sapan bir hayal ki, gazeteler bile bu kadar yazmamıza rağmen tek satır bahsetmediler bu adamdan, onların bile mantık sınırına girmiyor yani.
sebeb derken fiyati mi ihtiyac mi ???
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesebeb derken fiyati mi ihtiyac mi ???Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO adamın bize gelmesi için sadece bir tane sebep. Niye gelsin Roma'da her maç banko oynarken?..
yeni bir heyecan herkesin bir fiyati vardir hocam öyle deme......
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO adamın bize gelmesi için sadece bir tane sebep. Niye gelsin Roma'da her maç banko oynarken?..
Hanimi Trabzona sevdali oldugu icinNefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni bir heyecan herkesin bir fiyati vardir hocam öyle deme......
Hic bir tane mantikli bir neden bulamayiz. Cünkü yok.
Ve bizim okadar paralar verecek gücümüz`de zaten yok.Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni bir heycan ariyorsa, hayatta Türkiye`ye gelmez, neden gelsinki?
Hic bir tane mantikli bir neden bulamayiz. Cünkü yok.
Ve bizim okadar paralar verecek gücümüz`de zaten yok.
ne sacma bir mesaj her transferde mantikmi ariyorsun sen.... ben simao sabrosa nin 8tasa nasil geldi önce sen onun bir mantigini cöz.. anlat bana....sabrosa portekiz milli takimi direk oyuncusudur... ayricada mevkisiinin avrupada saygideger bir oyuncusudur....
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni bir heyecan herkesin bir fiyati vardir hocam öyle deme......İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabrosa madridde oynayamiyormuydu veya q7.....Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene sacma bir mesaj her transferde mantikmi ariyorsun sen.... ben simao sabrosa nin 8tasa nasil geldi önce sen onun bir mantigini cöz.. anlat bana....sabrosa portekiz milli takimi direk oyuncusudur... ayricada mevkisiinin avrupada saygideger bir oyuncusudur....
Yorum
Yorum