Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olcan,Ozan,Ömer üçlüsünden birinin sezon sonu veya devre arası takıma kazandırılması için çalışmalar başlatılsa hiç fena olmaz...

Yorum

• Kahlenberg transferi ile transferi kapatırız.

Hayırlısıyla gerçekleşir umarım bu transfer en kısa zamanda.

Yorum

• klose trabzonsporu acik ara sampiyonluga gödürür
        hic düsünülmeden transfer edilmesi gerekir

Yorum

• İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O medya Drogbayı da getiriyordu Trabzona.Gelme sebebi de yeşillikleri özlemişliğiydi...
          Korkuyorum yakında Messi yide Türkiyeye getirecekler diye ççççççççç
          Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Korkuyorum yakında Messi yide Türkiyeye getirecekler diye ççççççççç

Hayır Messi'nin gelme sebebi ne olacak onu çok merak ediyorum...
            Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• zaten açık ara şampiyon olacağız hiç merak etmeyin...

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1 yilda kazanabildigin paranin 2 3 mislini kazanmak...

bizler neden libya ya irak a gidebilioruz burada kazandiiimizin 3 4 kati olduu icin deilmi..
                1 senelik dis sikma ile tercih sebebleri
                Klosenin Bayern Münihte nekadar kazandigini biliyormusun?

İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                33 yaşında kimse ona bizden daha fazla para vermeyeceği için olabilir. Gelir demiyorum sebep sorduğundan söylüyorum...
                Sen öyle san, bircok talibi vardir. Kendimizin ekonomik gücünü biraz fazla büyütüyoruz galiba. Vergiler düsük iyi tamamda adamlar 4-5 Milyon € aliyor.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Transfermarkt.de'ye Kahlenberg'in heberi düşmüş. http://www.transfermarkt.de/de/trabz...88_seite1.html
                  .

Yorum

• Bu Yunus Emre Sel.Şu saç sakal birbirine karışmış vatandaş değilmiydi.Tanımadığım için soruyorum kendisi ne kadar güvenilir birisi?Mesela Can Karyağdı ile karşılaştırıldığında.

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      klose trabzonsporu acik ara sampiyonluga gödürür
                      Hocam bu Klose haberlerini burda tartışmak çok anlamsız ne bizim o yönde bir arayışımız olur bu saatten sonra ne de Klosenin tercihi biz oluruz.
                      Tamamen uydurma haber. Bu haber sayesinde kimbilir ne kadar insan o sayfayı tıkladı ve adamlar amacına ulaştı...
                      Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        klose trabzonsporu acik ara sampiyonluga gödürür
                        De Klose sana gelir mi ?
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Yunus Emre Sel.Şu saç sakal birbirine karışmış vatandaş değilmiydi.Tanımadığım için soruyorum kendisi ne kadar güvenilir birisi?Mesela Can Karyağdı ile karşılaştırıldığında.
                          hayır renkdaş genç bir çocuk DHA Trabzon muhabiri....
                          Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Klosenin Bayern Münihte nekadar kazandigini biliyormusun?

Sen öyle san, bircok talibi vardir. Kendimizin ekonomik gücünü biraz fazla büyütüyoruz galiba. Vergiler düsük iyi tamamda adamlar 4-5 Milyon € aliyor.
                            Tamam işte bütün sıkıntı vergi zaten Avrupa'da...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• -----------Onur--------------

Serkan---Giray-Egemen---Ferhat

-----Selçuk-Sezer Ö-Engin-----

Burak----------------Olcan/Ömer/Ozan

-------------Umut-----------

Böyle bir yerli kadroya sahip olsak yabancıların nazını çekmemize pek gerek kalmaz...

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar face de Yunus Emre Sel'le konştum saolsun abimiz biraz bilgi werdi..

Öcelkle kaçakları sordum Colman yarın akşm Jaja-Alanzinho sonra gelecekler dedi..Kesin gelecekler bi sıkıntı yok dmi dedm yok yok bi sıkntı dedi..

Kahlenberg hakkında ne diyon diye sordum..

Büyük ihtimalle Çarşamba gününe kadar alırız onu dedi..

Peki Şenol Hocanın tercihi mi o dedim.. Evet dedi..

Son olarkta Klose haberlerni sordum..

Bşka forwt almayz diyerek sohbeti kapattık.. Burdan da kendisne tekrardan Teşekkür ediyrmm..
                                Kahlenberg gelirse yabancı sınırı konusunda ne yapacakmışız ? Onu da rastlayınca sorar mısın ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X