Ben Sergen e katiliyorum. Takimin oncelikli olarak en ihtiyac duydugu iki mevki var. Stoper ve Forvet. Stopere Glo nun sakat olmayani lazim. Yani Glo sakat olmasa olurdu ama malesef oyle gozuluyor ki 2. yari da bir cok macta gorev alamayacak. Forvete de benim tercihim Semih veya Ariza. Uzaga gitmeye gerek yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 21 22 23 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu trend fazla yeni sanırım 4-3-5?... Mesela İbrahimoviçi kendi sistemlerine oynatamadılar. Onlarda aynı şekilde sanki bir kanadı yokmuş gibi oldu ve genellikle ortada oynayan iniesta sola kaymaya başladı fakat sistem bozuldu. Sonra tekrar geri döndüler
TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak ne kadar oynarsa oynasın bundan fazla olmaz bir standardı yok çünkü burak eğer milli takım ve trabzonsporda kalıcı olmak istiyorsa umut bulutu örnek almalı çalışmalı fizik gücünü kullandığı maçlarda çok etkili oluyo ama işte dediğim gibi standardı yok..hoca zaten bu sistemi kolay kolay değiştirmez ama ceyhunla oynadığımız maçlarda ceyhunun orta sahaya verdiği katkı yadsınamaz bir gerçek bunu buca maçında bir kez daha gördük ..ben defansif yönü iyi olan bir orta saha oyuncusunun bazı maçlarda bulunmasından ynayım sistemin değişmesinden değil..TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak ne kadar oynarsa oynasın bundan fazla olmaz bir standardı yok çünkü burak eğer milli takım ve trabzonsporda kalıcı olmak istiyorsa umut bulutu örnek almalı çalışmalı fizik gücünü kullandığı maçlarda çok etkili oluyo ama işte dediğim gibi standardı yok..hoca zaten bu sistemi kolay kolay değiştirmez ama ceyhunla oynadığımız maçlarda ceyhunun orta sahaya verdiği katkı yadsınamaz bir gerçek bunu buca maçında bir kez daha gördük ..ben defansif yönü iyi olan bir orta saha oyuncusunun bazı maçlarda bulunmasından ynayım sistemin değişmesinden değil..
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazi arkadaslar sanki cok gol yiyormusuz gibi illa selcuk colman in yanina veya arkasina bir adam akoymak derdindeler sorun ne anlamis degilim neden ikisinden bu sekilde memnun degiller ??????Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç esnasında 1-0 ya da 2-0 öne geçtiğimizde defansa yaslanıp kontrollü futbola döneceksek böyle bir futbolcuya ihtiyaç duyacağız. Ayrıca Alanzinho,Yattara,Jaja dan iki tanesi oynarsa yine böyle bir futbolcuya ihitaycımız olacak. Fakat İlk 11 de oynaması zor gibi görünüyor.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımı bir arabaya, lig mücadelesini de yarışa benzetirsek bu arabanın motoru ortada. Bu arabayı sürükleyen ortasahası. Orası sayesinde bugün bu durumdayız. Orasının güçlü tutulması lazım ki başarılı olalım. 2. yarıdaki zorlu deplasmanlarda Ernst tarzı bir futbolcunun (Hatta daha iyisinin) katkısını çok görürüz hem de uzun maratonda orayı dirençli ve dinç tutarız (Sezer'in süs diye durmasındansa / Ceyhun, Barış yeterli değil)
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZigic
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet için Mehmet Yıldız'a ne dersiniz?
neyse bi düşünürsek
Şenol hocamız ilk geldiği günden beri düzeltmeye çalıştığı ilk şeylerden biri top şişirmeyi bitirmek...(egemen bu konuda kendini çok geliştirdi)...mehmet yıldız sırtı dönük oynar ama ben doğru dürüst kafa golünü ve sırtı dönük tek pas(pasör) oynadığını görmedim...
bize teonun kafası çalışanı olsun yeter bence...bu arada bi arkadaşımız zigic yazmış...aslında düşünülebilir...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ceyhunun buca macinda takima aman aman bir katki yaptigini görmedim renkdas kusura bakma ama ammada inatcisin sence bizim orta sahamizda proplem mi varki illa birinlerini sokuyorsun oraya kardesim girme selcuk colman arasina sevenleri yalniz birak))
Yorum
Yorum