Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renkdaş şuan için Kahlenberg yada bir başkası sadece forvet arkası için değil yeri geldiğinde Colmanın yeri geldiğinde Jajanın bölgesinde oynayacak ve Sezer şuan sadece forvet arkasında oynayabilecek bir isim zaten Jaja da Colman da Sezeri çok fazla takmaz şu aşamada ancak Kahlenberg veya onun ayarında bir oyuncu gelirse o mevkiilerin oyuncularının aklı başına gelir....
    Benim için kapalı kutu Kahlenberg, pek fikir sahibi değilim onun hakkında, izleyenler elbette ki daha iyi bilirler.

Ama üstte de dediğim gibi eğer Gravesen tarzı bir oyuncu ise hiç beklenmeden alınsın derim.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim için kapalı kutu Kahlenberg, pek fikir sahibi değilim onun hakkında, izleyenler elbette ki daha iyi bilirler.

Ama üstte de dediğim gibi eğer Gravesen tarzı bir oyuncu ise hiç beklenmeden alınsın derim.
      Gravesen kadar Kasap ve Düz degil. Ama Gösteristende Uzak.

Gravesen Defans yönü agar basan bir oyuncu , Kahlenberg ofansif yönden cok daha iyi.
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak GeZeGeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayali bile süper !!! tabi medyatrabzon bos haber :-)))
        Klose Bombası!
        02 Ocak 2011 / 12:49
        Golcü arayışlarını sürdüren takım, Bayern Munich ile anlaşmaya vardı. Sırada ise...

Şampiyonluğu şansa bırakmak istemeyen Trabzonspor Almanlar’ın dünyaca ünlü golcüsünün peşine düştü. Bonservis konusunda Bayern Münih ile anlaşan Bordo-Mavililer yıldız forveti ikna etmeye çalışıyor.

BONSERVİSİ 2.5 MİLYON EURO
        Ligin ilk yarısını en yakın rakibinin 5 puan önünde lider olarak bitiren Trabzonspor 1983-84 sezonundan bu yana süren şampiyonluk özlemini bu sezon dindirmeye kararlı.

Polonya’nın Wisla Krakow takımından Pawel ve Piotr Brozek kardeşleri transfer eden Bordo-Mavili ekibin Bayern Münih’te oynayan Miraslav Klose’nin de peşinde olduğu ortaya çıktı.

Bordo-Mavili ekip, Alman kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan dünyaca ünlü golcünün bonservisi konusunda anlaştı. Bayern Münih’e ile 2.5 milyon Euro’ya el sıkışan Bordo-Mavililer 33 yaşındaki futbolcuyu ikna etmek için harekete geçti.

ALMANLAR İKNA EDECEK
        Noel tatili nedeniyle telefonunu kapatan tecrübeli oyuncuya ulaşamayan Karadeniz Fırtınası, Klose’yi ikna etmek için tatilin bitmesini bekliyor. Sözleşmesi 30 Haziran 2011’de sona erecek olan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Klose’den para kazanmak isteyen Bayern Mühin’in de ikna sürecinde Trabzonlu yöneticilere yardım sözü verdiği öğrenildi.

Trabzonspor’un şampiyonluğa oynadığı ve Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılacak olmasıyla gelecek paranın Klose’yi ikna sürecinde koz olarak kullanılacağı ifade edildi.

Noel tatili diye tel.ini kapatmış zırvaya bak.Hey Allah'ım ya.
        Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• ...klose falan hikaye....boş bunlar...ama sene sonu şampiyon olursak ..şampiyonlar ligi için adebayoru alabilir başkan......piskopat yaparmı yapar...
          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• KLOSE gelmesi her ne kadar hayal de olsa.. GELSE gelmis gecmis en iyi golcu yu gorur TURKIYE.. Almanya - Turkiye macinda herkes gordu forvet te tek basina nasil savastigi ve kalitesini

Yorum

• Şenol Güneş, Trabzon'u, yağmur altında çalıştırdı
              02 Ocak 2011 Pazar - 13:40
              Trabzonspor, devre arası kamp çalışmalarına Antalya'da devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş gözetiminde çalışan futbolcular, idmana hafif koşu ile başladı. Yağmur altında kondisyon çalışması gerçekleştiren futbolcular, antrenmanın son bölümünü de koşuyla tamamladı.

BELEK - AA - Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Trabzonspor, devre arası kamp çalışmalarına Antalya'da devam ediyor.
              Bordo-mavili takım, Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Golf Resort Otel'e ait futbol sahalarında, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.
              Teknik direktör Şenol Güneş gözetiminde çalışan futbolcular, idmana hafif koşu ile başladı. Yağmur altında kondisyon çalışması gerçekleştiren futbolcular, antrenmanın son bölümünü de koşuyla tamamladı.
              Bugünkü antrenmana Selçuk İnan da katıldı. İnan'ın antrenmanda arkadaşlarıyla şakalaştığı görüldü. Ülkelerinden henüz d önmeyen Jaja, Alanzinho ve Colman için antrenman sırasında noter tespiti yapıldı.
              Trabzonspor, bu akşam ve yarın sabah yapacağı antrenmanlarla devre arası kamp çalışmalarına devam edecek.
              BÜLENT

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gravesen kadar Kasap ve Düz degil. Ama Gösteristende Uzak.

Gravesen Defans yönü agar basan bir oyuncu , Kahlenberg ofansif yönden cok daha iyi.
                Gravesen Avrupa'nın en üst düzey takımlarında oynamış bir oyuncu, keşke kasap falan olsa da öyle bir oyuncu gelse bize.

Yorum

• Türkiye deki en iyi orta yerli saha oyuncuları arasında bulunan Olcan (şahsi görüşüm) takımımıza gereken forma rekabetini fazlasıyla getirir..Gelecekte ise Orhan Gülle;bence dışarıda macera armaktansa bu iki oyuncuya baksak daha hayırlı olur..
                  ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gravesen Avrupa'nın en üst düzey takımlarında oynamış bir oyuncu, keşke kasap falan olsa da öyle bir oyuncu gelse bize.
                    Graveseni kötülemek icin demedim, kiyaslamak amaci ile söyledim.

Gravesen daha cok Ernst ile kiyaslanabilir.

Kahlenberg ise daha cok cagdas Orta saha. Colman ve Selcuk icin Alternatif, hatta ilk tercih olabilecek bir Oyuncu.
                    Trabzonspor
                    FC Barcelona MSV Duisburg
                    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Şenol Güneş, Nevzat Şakar ve Sadri Şener. 3'ü de bir transfer daha yapabiliriz dedi.

Kesinlikle bir transfer daha olacaktır.

Ama kim ?

Yorum

• İlk olarak Samet KILIÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Türkiye deki en iyi orta yerli saha oyuncuları arasında bulunan Olcan (şahsi görüşüm) takımımıza gereken forma rekabetini fazlasıyla getirir..Gelecekte ise Orhan Gülle;bence dışarıda macera armaktansa bu iki oyuncuya baksak daha hayırlı olur..
                        Orhan Gülleyi sezon sonunda düşünmeliyiz bence.Şu an kısa zamanda faydasını göreceğimiz, direk katkı sağlayacak ve direk forma rekabetine girecek oyuncu lazım.Kahlenberg haberleri çıktı.Gelirse Colman üzerindeki ölü toprağı atmak zorunda kalır.
                        Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Klose trabzona niye gelsin? Bana bir kisi tek bir sebep söyleyebilirmi?
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Arkadaşlar face de Yunus Emre Sel'le konştum saolsun abimiz biraz bilgi werdi..

Öcelkle kaçakları sordum Colman yarın akşm Jaja-Alanzinho sonra gelecekler dedi..Kesin gelecekler bi sıkıntı yok dmi dedm yok yok bi sıkntı dedi..

Kahlenberg hakkında ne diyon diye sordum..

Büyük ihtimalle Çarşamba gününe kadar alırız onu dedi..

Peki Şenol Hocanın tercihi mi o dedim.. Evet dedi..

Son olarkta Klose haberlerni sordum..

Bşka forwt almayz diyerek sohbeti kapattık.. Burdan da kendisne tekrardan Teşekkür ediyrmm..
                            Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Klose trabzona niye gelsin? Bana bir kisi tek bir sebep söyleyebilirmi?
                              Geleceğine kimse inanmıyor..O yüzden kimse söyleyemez...
                              BÜLENT

Yorum

• teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Yükleniyor...
                                X