Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orhan Gülleyi sezon sonunda düşünmeliyiz bence.Şu an kısa zamanda faydasını göreceğimiz, direk katkı sağlayacak ve direk forma rekabetine girecek oyuncu lazım.Kahlenberg haberleri çıktı.Gelirse Colman üzerindeki ölü toprağı atmak zorunda kalır.

Bende öncelikle Olcan daha sonra Orhan Gülle dedim..Olcan gereken forma rekabetini fazlasıyla getiri diye düşünüyorum...
    ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kahlenberg icinse jun ve langeden sonra kulübümüzün 3. büyük hatasi olur
      Bu yazdıklarının nedenini detaylı açıklarsan bizde aydınlanırız...
      Kahpe Bizans;
      Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
      Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Klose trabzona niye gelsin? Bana bir kisi tek bir sebep söyleyebilirmi?
        1 yilda kazanabildigin paranin 2 3 mislini kazanmak...

bizler neden libya ya irak a gidebilioruz burada kazandiiimizin 3 4 kati olduu icin deilmi..
        1 senelik dis sikma ile tercih sebebleri

Yorum

• Tuncay satis opsiyonuyla kiralansa?
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gravesen Avrupa'nın en üst düzey takımlarında oynamış bir oyuncu, keşke kasap falan olsa da öyle bir oyuncu gelse bize.
            Kardeş Gravesen nin pek ofansa katkısı olmuyordu ancak Kahlenberg ofans yönüyle Gravesenden çok çok iyi asist ve skor olarak da tatmin edici bir isim ki oyunun iki yönünüde oynayan tam bir görev adamı disiplinli ve fiiziği de iyi sayılabilecek düzeyde oyuncu transfer edersek ve Türkiye ye adapte olursa arkamıza yaslanır maçlarımızı seyrederiz hayırlısıyla gerçekleşir inşAllah transferi....
            Ağasarlı_61

Yorum

33 yaşında kimse ona bizden daha fazla para vermeyeceği için olabilir. Gelir demiyorum sebep sorduğundan söylüyorum...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Evet haklisiniz, Klosenin 7 Milyon € Maasinin 2-3 Katini verirsek gelir tabiki.

Medyatrabzonu yaptiklari süper haberler icin tebrik ediyorum.
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Orhan Gülle'nin zamana ihtiyacı var biraz.İstenen seviye gelebilmesi için takım hüviyeti kazınmış bir külüpte bir iki sezon daha düzenli olarak forma giymesi şart.Şu an bize gelmesi kariyerini olumsuz etkileyebilir.

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1 yilda kazanabildigin paranin 2 3 mislini kazanmak...

bizler neden libya ya irak a gidebilioruz burada kazandiiimizin 3 4 kati olduu icin deilmi..
                    1 senelik dis sikma ile tercih sebebleri
                    Klose Bayern Munihde 4-5 milyon € arasi bir ücret aliyor belki biraz daha fazla

Bayern München yerli oyuncular icin bu yüzden cok iyi (Schweinsteiger 8 milyon, yerli olmasada ribery 7,5 aliyor)
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Atıp tutan yalancı medya çok istediği diye
                      Ağasarlı_61

Yorum

• Thomas......

Yorum

• Olurda Kahlenberg transferi gerçekleşir ve Sezer gündeme gelirse kadroki ihtiyaç fazlası Alanzinho+Sezer Badur isimleri Sezer Öztürk'le takas edilebilir...

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Atıp tutan yalancı medya çok istediği diye
                            O medya Drogbayı da getiriyordu Trabzona.Gelme sebebi de yeşillikleri özlemişliğiydi...
                            Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Thomas......
                              Müller :/ Allah söyletti
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar face de Yunus Emre Sel'le konştum saolsun abimiz biraz bilgi werdi..

Öcelkle kaçakları sordum Colman yarın akşm Jaja-Alanzinho sonra gelecekler dedi..Kesin gelecekler bi sıkıntı yok dmi dedm yok yok bi sıkntı dedi..

Kahlenberg hakkında ne diyon diye sordum..

Büyük ihtimalle Çarşamba gününe kadar alırız onu dedi..

Peki Şenol Hocanın tercihi mi o dedim.. Evet dedi..

Son olarkta Klose haberlerni sordum..

Bşka forwt almayz diyerek sohbeti kapattık.. Burdan da kendisne tekrardan Teşekkür ediyrmm..

Galiba kimse de eski transfer havası yokk..
                                Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

Yükleniyor...
                                X