Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Doğru olursa güzel olur. Ancak Colman da Jaja da Alanzinho da kampa katılacaklar. Cezalarını çekecekler. Gönderme söz konusu değil. Umarım.

tabii ki gönderilme olmaz canım.

ama her mevkiinin alternatifi oluyor işte.kimsenin yeri garantide olmuyor.

mutlaka yine kemik bir 11 oluşur takımda ama,herhangi bir sorun olduğunda bu kemik 11e yeni takviyeler yapılabilecek.

mesela ilk dönem colmanın iyileştirme talebi reddedildiğinden dolayı performansı bi kaç maçta düşüktü(benim fikrim),bunun gibi sorunlar olmaz heralde.

jaja sezon içinde sorun çıkarmıyor anlaşılan.tek sorunu kampa geç gelmek.sezon başı disiplinsizliği yani.

sezon içinde disiplinsizlik yaptığını görmedim bizde oynadığı sürede.tahmin ediyorum 2. devredede yapmaz.
    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hedeflerine ulaştılar bence belkide aziz yıldırım bunlara butürolayları yapmaları halinde para vermiştir. Sezon sonuda sizi alacam demiştir kimbilir.Zaten 96 senesinde hep böyle olayların var olduğuna inanmışımdır,Sadece Fenerbahçe maçıda değil öncesindeki Vanspor,Çanakkale maçlarındada olmuştur yada ben öyle inanmak istiyorum.
      Komplo teorileriyle bu kadar ilgilenmemek gerek.
      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam yangina atesle gitmenin manasi ne?futbolda olur boyle seyler abartmaya gerek yok gelince verirler hesabini oderler cezalarini, sucunu anlayan iyi calisan oynar yoksa kimseye muhtacda degiliz.herseyi dramatize etmeyi cok seviyoruz malesef.
        Trabzonspor lider olmazsa belki bu kadar önemsemizdim ama Trabzonspor 5 puanla lider ilk iki haftada alıcağı 4 puan Trabzonsporun işini kolaylaştıracaktır ama şuanda trabzonsporun Güney Amerikalıları bu motiveyi bozmak için ellerinden gelenlerini yapıyolar yapsınlar bakalım ama yanlarına kar kalmıyacak bu yaptıkları.
        En son Erol Koç tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 11:08.
        Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• biraz anlayışlı sağduyulu olmak gerek. . .

Yorum

• yabancı kontenjanı

İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ligin ilk yarısını rakiplerinin açık ara önünde lider tamamlayan Trabzonspor, transferde de farkını ortaya koydu. Oturmuş kadrosunu nokta atışı isimlerle sağlamlaştırmayı planlayan Karadeniz ekibi, Wolfsburg'un Danimarkalı yıldızı Thomas Kahlenberg ile prensip anlaşmasına vardı. Pawel ve Piotr Brozek'i alarak lakabına yakışır bir şekilde transfere 'Fırtına' gibi giren bordo-mavililer, orta sahanın ortasında, forvet arkasında ve sol kanatta görev yapabilen 'Süper Viking' Kahlenberg için Alman kulübüyle yaptığı görüşmelerden de olumlu sonuç aldı. Şenol Güneş'in isteğiyle başlatılan
            transfer harekatının detayları şu şekilde:

2.3 milyon euro'ya anlaştı
            Başkan Sadri Şener, orta sahada 'alternatifsiz' gözüken Selçuk ve Colman'a rakip olabilecek Thomas Kahlenberg ismini aldıktan sonra Wolfsburg ve oyuncunun menajeriyle temasa geçti. Danimarkalı yıldızın, bu sezon sadece 7 maçta ilk 11'de yer bulduğu ve uyum sorunu yaşadığı Wolfsburg'dan ayrılmak istediğini öğrenen başkan Şener, Alman kulübüyle sıkı bir pazarlığa oturup bonservis ücretini 3.5 milyon euro'dan 2.3 milyon'a indirdi. Bu rakamın 1.3 milyon'unu peşin, kalan 1 milyon euro'yu da 4 eşit taksitteWolfsburg'a ödeyecek olan Trabzonspor, Almanya'da vergiler hariç 850 bin euro kazanan Kahlenberg'e de senelik 1.2 milyon euro ödeyecek.

* * *
            Wolfsburg ile geçen sezon yıllık 1 milyon 300 bin euro'ya anlaşan Kahlenberg'in geliri, fazla şans bulamaması ve yüksek vergiler nedeniyle 850 bin euro'ya düşüyordu. Danimarkalı, Trabzon'un 1.2 milyon'luk teklifini cazip buldu.
            Arkadaşlar öncelikle yabancı kontenjanımızı boşaltmamız lazım. Teo nun kontratını dondurmak gibi ya da faty-papy i kiralamak gibi transfer ondan sonra olur. Fotomaç tutarsa diye yazmış. Bence de biz de bu kadar sorunlu oyuncu varken(teo, jaja, alanzinho, colman ve engin) iyi bir orta saha şart bize. Bu adamların taşıyla kuyuya inilmez.

Yorum

• zamaninda wolfsburg alanzinhoyla ilgileniyordu..

biz almadan once teklifte goturmuslerdi fakat bizim teklifimiz daha iyiydi..

acaba bi takas sozkonusu olabilir mi?
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                zamaninda wolfsburg alanzinhoyla ilgileniyordu..

biz almadan once teklifte goturmuslerdi fakat bizim teklifimiz daha iyiydi..

acaba bi takas sozkonusu olabilir mi?
                Kahlenberg=Alanzinho+Para teklifine sıcak bakmazlar.
                Kahlenberg=Alanzinho teklifinde basında yazan rakamlara göre biz zararlı çıkarız
                2014 / 2015
                LOADING....

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  saddece fotomac degil butun medya kuruluslari bu haberi gecti..

hatta fotomactan once fanatikte gordum ben bu haberi
                  Fanatik-Fotomaç ikiz gibi zaten.Diğer medyada yer alan haberler kelimesi kelimesine aynı...Neyse kim bu Kahlenberg... Nasıl bir futbolcu... Ben BJK'ye bir çelme takıp sezeri alsak diyorum ama :d
                  BÜLENT

Yorum

• Trabzon, orta sahaya Viking takviyesi yapacak

Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen Pawel ve Piotr Brozek ikiz kardeşleri renklerine bağlayıp kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, bir yabancı oyuncu daha transfer edecek. Bordo-Mavili yönetim, Wolfsburg'un Danimarkalı orta saha oyuncusu Thomas Kahlenberg için harekete geçti.

Süper Lig'in ikinci yarısında zirvedeki koltuğunu kaybetmek istemeyen Trabzonspor, kadro alternatiflerini genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Polonya'nın Wisla Krakow takımından Pawel ve Piotr Brozek kardeşleri transfer ederek kadrosunu güçlendiren Bordo Mavililer, orta sahaya da yabancı bir oyuncu transfer etmeyi hedefliyor. Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Wolfsburg'un 27 yaşındaki Danimarkalı orta saha oyuncusu Thomas Kahlenberg, bu bölge için en güçlü adayların başında yer alıyor.
                    Bonservis bedeli 3 milyon Euro olan Kahlenberg için Wolfsburg kulübüyle temaslara başlayan Bordo Mavili yönetimin, kamp dönemi içerisinde bu transferi sonlandırması bekleniyor. Colman, Alanzinho ve Jaja'nın izinsiz olarak hazırlık çalışmalarına katılmamasıyla planları bozulan Teknik Direktör Şenol Güneş'in de Kahlenberg'in alınmasını çok istediği ve bu transferin kampa yetişmesi konusunda yönetimle temas halinde olduğu öğrenildi. Danimarka gazeteleri de Kahlenberg'in, Trabzonspor ile anlaşmak üzere olduğunu yazdılar. Bordo-Mavili kulübün, Alman kulübü yetkilileriyle temasa geçtiğinin belirtildiği haberlerde, "Kahlenberg'in Türkiye'ye gitmesi an meselesi" ifadeleri kullanıldı.
                    Bu arada Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek'i transfer eden ve bu oyuncuların bugün Antalya kampına katılmasını bekleyen Trabzonspor'un yabancı kontenjanı doldu. Futbol Federasyonu'nun tanıdığı 6+2+2 kontenjanını dolduran Bordo-Mavililerin kadrosunda şu yabancı futbolcular yer alıyor: "Cale, Glowacki, Colman, Alanzinho, Jaja, Yattara, Teofilo, Faty Papy, Piotr Brozek, Pawel Brozek."

kaynak:http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...viyesi-yapacak

zaman kolpa haber yapmaz...

Yorum

• almanlar zaten brezilyalı oyuncularla zor anlaşıyorlar
                      Entropi İyidir.

Yorum

• bmn nin ana sayfasına düştü haber kesin olabilir
                        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar öncelikle yabancı kontenjanımızı boşaltmamız lazım. Teo nun kontratını dondurmak gibi ya da faty-papy i kiralamak gibi transfer ondan sonra olur. Fotomaç tutarsa diye yazmış. Bence de biz de bu kadar sorunlu oyuncu varken(teo, jaja, alanzinho, colman ve engin) iyi bir orta saha şart bize. Bu adamların taşıyla kuyuya inilmez.
                          İpiyle kuyuya inilmez olacak
                          BÜLENT

Yorum

• ---------------onur---------------
                            serkan--glowacki---egemen---p.brozek
                            burak---selcuk---kahlenberg--engin
                            ------umut----p.brozek------------

valla isteyen gelir kampa istemeyen gelmez alın size taş gibi takım..

Trabzonsporda bu yerli kadro oldugu sürece yabancılara bagımlı sistem coktan ortadan kalktı...
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Thomas Kahlenberg gelirse tarihimizdeki ilk Danimarkalı oyuncu mu oluyor şimdi ?
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Thomas Kahlenberg gelirse tarihimizdeki ilk Danimarkalı oyuncu mu oluyor şimdi ?
                                Lars Olsen geldi daha önce
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Yükleniyor...
                                X