Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Didier Zokora , Romaric , Mato Jajalo izleniyormuş.
    matrix sence bunları izlemeye gerek var mı?

Biri Romaric diğeri de Zokora

Yorum

Romaric inanilmaz bir Oyuncu Ugur Abi ama Jajalo Forvet arkasi oynuyor ve gol atmayi birak assist bile yapamiyor.Insallah Romarici alirlar ama almazlar diye düsünüyorum
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Burdan çıkan sonuç:
        "Selçuk yolcu!.." mu?
        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burdan çıkan sonuç:
          "Selçuk yolcu!.." mu?
          ve sevillaya mı ?
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Selçuk yola çıkalı çok oldu, Egemen'le Ceyhun da toplanıyorlar..
            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Gol atmakta zorlanan bir forveti bile çiftleyemeyen kulübün, takımdaki en iyi oyuncusuna, üstelikte yanına veya önüne/arkasına ondan daha iyi bir yetenek izlettirmesi açık konuşmak gerekirse beni şüphelendiriyor. Sanmıyorum ki böyle bir transfere kalkışılsın. Ancak tek şartla olabilir;
              Bir yolcu var!..
              veya birkaç...

Yorum

O zaman kesin alinmayacak

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sevilla alsın Annan'ı, bize Romaric'i satsın.
                  Nasıl olsa Renato ve Romaric'leri var.

Harika bir oyuncu Romaric, ben çok beğeniyorum. En son izlediğim Malaga maçında iki gol kaydetti ve bir asist yaptı. İlk olarak asistini yaptı ardından kalecinin hatası sayesinde bir gol buldu ve ikinci golünde çok güzel yükselerek kafayı kalecinin uzanamayacağı yere göndermişti.

O maçta bir de Rondon şov vardı ama Pawel Brozek transferinden sonra artık forvet düşünülmüyordur.
                  Ey gidi Sevilla Annan'la ilgilenirken yazdığım mesaj.
                  İkinci cümle biraz saçma olmuş Romaric'in yerine Zokora yazmak istemiştim sanırım.

Rondon'da ısrarcıyım, alın şu adamı 10 sene arkamıza yaslanıp bir santrafor izleyelim.
                  YOU'LL NEVER WALK ALONE
                  OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gol atmakta zorlanan bir forveti bile çiftleyemeyen kulübün, takımdaki en iyi oyuncusuna, üstelikte yanına veya önüne/arkasına ondan daha iyi bir yetenek izlettirmesi açık konuşmak gerekirse beni şüphelendiriyor. Sanmıyorum ki böyle bir transfere kalkışılsın. Ancak tek şartla olabilir;
                    Bir yolcu var!..
                    veya birkaç...

Söyledim söylüyorum da düşünceleri yabancıların hepsi (teklif gelirse)

Yorum

• Bu futbolcuyu tanıyan var mı şlans eseri bir maçını izledim iyi bir oyuncuya benziyor asistlerine baktım

adam bayağı iyi işler yapmış

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ey gidi Sevilla Annan'la ilgilenirken yazdığım mesaj.
                        İkinci cümle biraz saçma olmuş Romaric'in yerine Zokora yazmak istemiştim sanırım.

Rondon'da ısrarcıyım, alın şu adamı 10 sene arkamıza yaslanıp bir santrafor izleyelim.
                        Rondon konusunda size katılıyorum. Fuleli, iri yapılı, hem pivot hemde gezgin oynayabilen bir yapısı var. Üstelik Malaga'nın bütçesinin büyümesi ve yeni transferlerinin sonucunda alınabilmesi zor gibi gözükmüyor. Stili biraz Zigiç'i andırıyor.
                        Çok yerinde bir transfer olur. Hemde çok...

Yorum

• 3 tane Golcü almalilar! Avrupaya,Kupaya ve Lige 1-2 Golcü yetmez.6-7 tane Stperimiz var Golcü hic yok
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Uğur abi şöyle birşey olma ihtimali varmıdır sence ;

Romaric - Trabzonspor

Selçuk - Sevilla

?

Yorum

• Ugur abi ilgilendiğimiz isimler kimler bi kaç tane sayarmısın lütfen?

Yorum

• Jajalo Bombası !

Trabzonspor, bonservisi Siena’da olan, Köln’de kiralık oynayan 22 yaşındaki Mato Jajalo’yu transfer listesine aldı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına erken start veren Bordo-Mavili yönetim, Sevilla’dan Fildişili Zokora ve Romaric’ten sonra sonra bu kez de Almanya’nın Köln takımında oynayan Mato Jajalo’yu gündemine aldı.

Trabzonspor İzleme Komitesi’nin bir süredir takip ettiği 22 yaşındaki oyuncu, Hırvatistan genç milli takımın gelecek vadeden yıldız adayları arasında yer alıyor. Bonservisi İtalyan ekibi Siena’da olan, Bundesliga ekibi Köln’de
                                kiralık olarak görev yapan Jajalo’yla yapılan ilk temasların olumlu geçtiği öğrenildi.

Yönetim, Şenol Güneş’in onay vermesi halinde önümüzdeki günlerde İtalya’ya giderek Siena ile masaya oturacak. Köln’de ön libero, orta sahanın sağında ve solunda oynadığı belirtilen Jajalo’nun potansiyeli umut saçıyor. 1.82 boyundaki Hırvat oyuncunun bonservisinin 2 milyon Euro civarında olduğu bildirildi. Yurt dışına giden teknik direktör Şenol Güneş, Jajalo’yu son bir kez daha çıplak gözle izleyip bu transfer için kararını verecek. Bu oyuncunun, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve yurt dışına gitmeyi isteyen Selçuk İnan’ın yerine düşünüldüğü kaydedildi.

HTSPOR / HALUK AYYILDIZ

Yorum

Çalışıyor...
                                X