Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alanzinho gidecekse onun yerine foggia yı alalım foggia yı tanıyan varmı içinizde
    İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
    bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      alanzinho gidecekse onun yerine foggia yı alalım foggia yı tanıyan varmı içinizde
      Pasquale Foggia ?

Pasquale Foggia ➤ İtalya'den eski futbolcu ➤ On Numara ➤ Son kulüp: US Salernitana 1919 ➤ * 3 Haz 1983, Napoli, İtalya

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Piyasa değerine bak be

Yorum

• Arkadaslar yabanci niye gitsin ??

Yer var niye adam gönderilsin...
          Teo yu lisansi cikarilmaz büyük ihtimalle 2.yarida...Papy zaten takimla bile calisamiyor ki en kötü oda gider...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• niye güzel değilmi ki videolar aslında tam göstermez ama videolarina bakın isterseniz quaresma kadar iyi
            İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
            bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              niye güzel değilmi ki videolar aslında tam göstermez ama videolarina bakın isterseniz quaresma kadar iyi
              Tanımıyorum

Yorum

• takımdan kimse gitmez bu ara sezonda.
                Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haris Medunjanin farabi'nin bir zamanlar söylediği bir isim.Şu an tam aradığımız bir isim bence hiç düşünülmeden alınmalıdır
                  Burak ile aynı fiziksel özelliklerde , anormal teknik bir orta alan hücum oyuncusu sol çizgiyi kullanmayı seviyor . İyi şut çeker , bire bir de rahat adam geçer . Yanılmyıorsam İsrail'e transfer oldu . Şu an sahip olduğumuz oyun yapısı düşünülürse Burak'ın ters kanadında ve Jaja'ya alternatif olarak ciddi katkı yaratabilirdi . İsrail'e giden yabancı oyuncuları sürekli bir kenara not etmek gerekir . Adamlar iyi tercihler yapıyor .

Medunjanin eski takımında dikkat çeken iki futbolcudan biriydi . Yalnız ben değil pek çok kişinin dikkatini çekmişti . Benim asıl arzu ettiğim futbolcu Madrid'e geri dönen Diego Costa idi . Bu iki futbolcu da geçen sezon imkalarımız içerisindeydi .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak ile aynı fiziksel özelliklerde , anormal teknik bir orta alan hücum oyuncusu sol çizgiyi kullanmayı seviyor . İyi şut çeker , bire bir de rahat adam geçer . Yanılmyıorsam İsrail'e transfer oldu . Şu an sahip olduğumuz oyun yapısı düşünülürse Burak'ın ters kanadında ve Jaja'ya alternatif olarak ciddi katkı yaratabilirdi . İsrail'e giden yabancı oyuncuları sürekli bir kenara not etmek gerekir . Adamlar iyi tercihler yapıyor .

Medunjanin eski takımında dikkat çeken iki futbolcudan biriydi . Yalnız ben değil pek çok kişinin dikkatini çekmişti . Benim asıl arzu ettiğim futbolcu Madrid'e geri dönen Diego Costa idi . Bu iki futbolcu da geçen sezon imkalarımız içerisindeydi .
                    Medunjanin sözleşmesi mayıs ayında bitiyor.Tel aviv'den 1-2 milyona alabilriz aslında
                    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Annan gelsin cok faydali olur
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Orta sahaya Annan ya da Elmander olabilir..Emana da fena olmaz..

Yorum

Medunjanin sözleşmesi mayıs ayında bitiyor.Tel aviv'den 1-2 milyona alabilriz aslında
                          Ortasahaya Colman'a alternatif aranıyorsa , esasen yurt dışında oyalanmaya pek gerek yok . Zvjezdan Misimovic Bundesligada harikalar yaratan bir futbolcu .

Sadri Şener'in Adnan Polat ile eskiden gelen bir dostluğu var . Galatasaray ve Wolfsburg ile anlaşılarak , Misimovic'i her hangi bedel ödemeden , yalnız ikinci yarı alacakları karşılığı kiralayabiliriz .

Hepimiz biliyoruz ki iyi motive olmuş bir Misimovic bu ligin ortalamasının hayli üzerindedir .

Sol kanat için çok fazla endişelenmeye gerek yok . Muhtemelen 3 forvetle sahaya çıkacağız ve bek bölgesinde de artık daha alternatifli bir kadro var . Yükselen formu ile Engin de ayrıca güven veriyor .
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 21:20.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ortasahaya Colman'a alternatif aranıyorsa , esasen yurt dışında oyalanmaya pek gerek yok . Zvjezdan Misimovic Bundesligada harikalar yaratan bir futbolcu .

Sadri Şener'in Adnan Polat ile eskiden gelen bir dostluğu var . Galatasaray ve Wolfsburg ile anlaşılarak , Misimovic'i her hangi bedel ödemeden , yalnız ikinci yarı alacakları karşılığı kiralayabiliriz .

Hepimiz biliyoruz ki iyi motive olmuş bir Misimovic bu ligin ortalamasının hayli üzerindedir .

Sol kanat için çok fazla endişelenmeye gerek yok . Muhtemelen 3 forvetle sahaya çıkacağız ve bek bölgesinde de artık daha alternatifli bir kadro var . Yükselen formu ile Engin de ayrıca güven veriyor .
                            keşke ama bir sezonda 3.bir takımda oynatmıyor uefa,zaten hagi bosnalı hiçbie oyuncuyu istemiyor
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Tolga Cigerci Wolfsburg-19 yaşında
                              Bu çocuk çok fena bir topçu...

İlk Profosyonel maçına Köln maçında çıktı 90 dakika oynadı,o maçı izledim..

İlk maçı olmasına rağmen takımın en etkili ismiydi,harika pasları var,Solda oynuyordu ama sabit değil hep kanat değiştiriyordu...

Hocaları da beğenmiş ki 4 maç üst üste oynatmış,Bence almamız imkansıza yakın..

Yorum

• Şenol Güneş yabancı oyuncu alabiliriz açıklamasını ne zaman yaptı ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X