annan iyi olur bence
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Abi(farabi),
Furkan Özçal ve Soner Aydoğdu hakkında görüşlerin nelerdir,paylaşabilir misin? Ben Selçuk'un 1-2 yıl içinde gideceğini düşünerek Selçuk'un yerini en iyi doldurabilecek yerli adayları olarak görüyorum..Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeofilo yu almakla büyük hata ettiğimizi başından beri biliyordum teofilo ölü koşulardan başka yaptığı bir şey yok ne birebirde etkili nede hızlı ona verdiğimiz paraya acıyorum teofilo yu hugo boss mu istedi yoksa sadri başkan kendi mi gidip aldı neden alındı bu adam herneyse eğer ortasaha alınacaksa farabi nin de dediği gibi bundesliga da bir sürü üst düzey genç oyuncularımız var onlara bakılmalı defans a şimdiden giray dan daha iyi diyebileceğim ömer toprak var freiburg da
Almanya daki genç oyunculara gelince eğer çok yetenekli çocuklarsa zaten gelmezler,ömer toprak diyorsun hocam friburgun ömeri bırakabileceğini veya bıraksa ömerin gelebileceğini aynı şekilde ilkay,mehmet ekici,deniz yılmaz vb bundesligada oynayan topçuların bize gelebileceğini düşünüyor musun? bu çocukları tercih etmek mantıklı olabilir evet ama bundesliga ya çıkmadan alt kategorilerde oynarken bulup çıkarmak lazım,bu seviyeye geldikten sonra tercihleri Türkiye olmaz..
Yorum
-
şenol güneş bir yabancı daha alabileceğimizi söylemişİlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş bir yabancı daha alabileceğimizi söylemiş
Yorum
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş bir yabancı daha alabileceğimizi söylemiş“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Sezer Özturk'ün menjerı =
-biz 8jk'lı yonetıcılerle anlastık fakat eskışehir kulubu yonetıcılerı basında gecen rakamlarında ustunde bır rakam ısteyınce transfer cıkmaza gırdı
basında gecen Tabata + 3.5 milyon £
kasımpaşa kulubu yekta ıcın =
- cazıp bır teklıf geldığı taktırde satmayı dusunuruz... fakat bız futbolcu satmaktan zıyade 2-3 tane takvıye yapmayı dusunuyoruz
son durum budur__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu iki genç futbolcu gerçekten yetenekli şenol hoca'nın atölyesinde işlenince parlarda zaten alınırsa cok güzel olur yazın zaten Muhammet Demir'i alıcaz herhalde kimi gazete ve web siteleri öyle yazmıştı Özüne döner herhalde diye düşünüyorum muhammet icin daha halen de sözleşme imzalamadı
Önce kendi içimizdeki değerleri gün yüzüne çıkaralım sonra diğer oyunculara yönelelim.
Bence papynin yetenekleri furkandan çok çok ötede.
(biraz elmayla armutu kıyasladım ama idare edinanlatmak istediğim salt yeteneklerini karşılaştırmakdı)
“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca "bir yabancı daha alabiliriz" demiş açıklamalarında. Büyük ihtimalle kadrodan birini gönderecek ama kim?
Yorum
-
göksu vardı bizde bi ara noldu ona karadenizspor damı hala ben beğenmiştim onu tita ya soluk aldırmıyordu transferden daha çok altyapıya önem versek daha iyi olur istanbulda dünyaya meydan okuyacak genç oyuncular var geçen gün bir tanesiyle oynadım bireysel olarak fena değil ama takım oyunu açısından çok zayıftı bundan birşey olmaz diyordum ki kasımpaşa da oynarken trabzonlular bunu beğenmiş takıma almışlar o kadar çocuk arasından bu cocuğu beğendiler kim var bu izleme komitesinde bende geleyim beni de alırlarmı acaba gerçekten burada çok güzel oynayanlar var zeytinburnu altyapısına gidin oranın forveti ismini vermiycem cocuk 95 ama nsaıl oynuyor görmelisiniz istanbulda düzenlenen koşularda 2. olmuş çok fena tekniği var ve çok hızlı aralara mükemmel kaçıyor uzaklardan vurduğu topların hepsini asıyor uzağa gitmeye gerek yok istanbula gelip baksın bu adamlar kulüpte oynamayan adamlarda var sırf anne babası izin vermedi diye ama cocukların kulüpte oyayan cocuktan farkı yok kondisyonsuz cocuk kulüptekinden daha iyi oynuyor mutlaka buralara bakılması lazımEn son elbera tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 20:29.İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
Alan Annan takasına hayır demem.
Yorum
Yorum