farabi yani o kadar doğru yorumların var ki bu siteye üye oldum olalı benimle çelişen bir önerini görmedim yönetim veya izleme komitesine almalılar ssenin gibi bi tane
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaner Yalcin fena degil ama Sezer öztürk cok daha yetenkli
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha evvel , her iki futbolcu hakkında da naçizane görüşlerimizi paylaştık . Önemli potansiyellere sahip oldukları muhakkak . Fakat halen en iyi gelecek vaad eden orta alan oyuncularımız Bundesliga liglerinde . İçlerinden biri gsnin gündemine girmiş bile .
Yorum
-
colman-jaja-alanzinho kampa zamaninda gelseydi (özellikle colman), genc yerli futbolcu almaktan yanaydim. yekta, sezer öztürk gibi.
ama bu 3 futbolcuyu performansiyla yedek birakabilecek yabanci bir orta saha almamiz lazim.
cünkü yerli olunca yabanci futbolcular kücük görüyor genelde... mesela jaja. yerine yerli futbolcu oynatsan "neden oynamadigimi anlayamiyorum" diye düsünür.
ama yerine kaliteli isimli biri oynasa, kendi performansi düstügünde, ozaman sesini cikaramaz
Yorum
-
teofilo yu almakla büyük hata ettiğimizi başından beri biliyordum teofilo ölü koşulardan başka yaptığı bir şey yok ne birebirde etkili nede hızlı ona verdiğimiz paraya acıyorum teofilo yu hugo boss mu istedi yoksa sadri başkan kendi mi gidip aldı neden alındı bu adam herneyse eğer ortasaha alınacaksa farabi nin de dediği gibi bundesliga da bir sürü üst düzey genç oyuncularımız var onlara bakılmalı defans a şimdiden giray dan daha iyi diyebileceğim ömer toprak var freiburg daİlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak unbounded tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeniz Yilmaz alinabilir, sonra Tunay Torun alinabilir. Bir transfer daha yeterli. Komple bir takim olduk zaten, bir takviye daha cok iyi bir takim yapar bizi.
Deniz Yılmaz ist ein ehemaliger Fußballspieler aus Azerbaycan. Yılmaz spielte zuletzt bei Gençlerbirliği SK (GB). Er spielte auf der Position Santrafor.
Tunay Torun'un da sözleşmesi sene sonunda bitiyor Transfermarkt'a göre
Yorum
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeofilo yu almakla büyük hata ettiğimizi başından beri biliyordum teofilo ölü koşulardan başka yaptığı bir şey yok ne birebirde etkili nede hızlı ona verdiğimiz paraya acıyorum teofilo yu hugo boss mu istedi yoksa sadri başkan kendi mi gidip aldı neden alındı bu adam herneyse eğer ortasaha alınacaksa farabi nin de dediği gibi bundesliga da bir sürü üst düzey genç oyuncularımız var onlara bakılmalı defans a şimdiden giray dan daha iyi diyebileceğim ömer toprak var freiburg da
sota tavsiye etti
Yorum
-
Ortasaha için Auxerre takımından Dariusz Dudka düşünülebilir.Bu transferle hem 4 eski takım arkadaşını bir araya getirmiş oluruz hem de gayet makul bir rakamla ortasahadaki ihtiyacımıza cevap verebilecek, gerektiğinde sağbek oynayabilecek ŞL deneyimi olan bir oyuncu kazanmış oluruz.
Yorum
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeofilo yu almakla büyük hata ettiğimizi başından beri biliyordum teofilo ölü koşulardan başka yaptığı bir şey yok ne birebirde etkili nede hızlı ona verdiğimiz paraya acıyorum teofilo yu hugo boss mu istedi yoksa sadri başkan kendi mi gidip aldı neden alındı bu adam herneyse eğer ortasaha alınacaksa farabi nin de dediği gibi bundesliga da bir sürü üst düzey genç oyuncularımız var onlara bakılmalı defans a şimdiden giray dan daha iyi diyebileceğim ömer toprak var freiburg da
Ama kendine yazık etti.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMisalen konuşuyoruz , Hamit'in niteliklerinde Balkanlardan Afrikaya Almanyanın alt liglerine yetişmekte olan pek çok oyuncu daha var . Hamit yetişmiş örneği ve herkesin bildiği bir oyuncu .
Ayrıca , Hamit'in yıllık kazandığı ücret yanılmıyorsam , 1,2-1,4 milyon euro civarında olması gerek . Futbolcuyu para ile ikna etmeye çalışırsanız elbette istanbul kulüplerinin yaptığı bakkal hesabına girersiniz .
Hamit gecen sezon Bayern´den Brüt 3milyon€ kazaniyordu. Bu sezon maasinda indirime gidip orda kaldi. Belki Almanya´da net 1,2-1,4 milyon€ kazaniyor ama mesela Emre Belözoglu´nun 3-3,5milyon € kazandigi bir ortamda ona ordan en az böyle bir teklif gelecektir!
Hamit´in bizim menzilimize (hedef olarak) girebilmesi icin bu sezon Sampiyon olup, Sampiyonlar ligini en az 3. bitirip, Euroligte finale dogru gidebilmemiz gerek!
Zaten ligin en iyi yerli kadrosuna sahibiz, onunla birlikte Ortadüzey yabancilarla bile bu lige damga vururuz!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
Yorum