Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• suan o 4 lu yu dinliyorum.. tekrari var yine.. bakalim ne zirvalamislar

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben İbrahim Akın'ı,Burak'a benzetiyorm,Burak'ın sol taraf şubesi olarak görüyorum

Kendini güçlendirdiği takdirde Burak kadar faydalı olur diye düşünüyorum...
      ibrahim akın iyi futbolcu ama çok ciddi devamlılık problemi var ayrıca sol tarafta engini kesebilecek bi sol açık yok türkiyede

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ibrahim akın iyi futbolcu ama çok ciddi devamlılık problemi var ayrıca sol tarafta engini kesebilecek bi sol açık yok türkiyede
        Türkiye'de devamlılık problemi denilince ilk akla Burak ismi geliyordu bir zamanlar,Ama şimdi durumu ortada

İbrahim Akın'ın sadece devamlılık değil bir sürü problemi var Ama bu problemleri çözerse Türk futboluna çok iyi bir oyuncu daha kazandırmış oluruz..

Yorum

• Altan Tanrikulu....

sana bol bol sevgiler!

ne adamsin sen ya... ulan adamlara sovmedigin kaldi ya...

Yorum

• İbrahim Akın gitsin altılı ganyan oynasın.
            Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O Program'da bir tek Bülent hakkimizi veriyor.

Melih bile son program'da o cümlelerle sov yapti resmen. Baska zaman duyamazsiniz bu laflari ondan.

Sinan Engin diyorki: Trabzon'da Cale ve kücük Ferhat varken o kanati sene sonuna kadar problem cikarmayacakken gidiyor Piotr i aliyor dedi.
              Fener 2 cakma sol bek ilen oynuyor halen daha alacak birini dedi.

Altan atliyor hemen : Ben Caleyi begenmiyorum. Ferhat yetersiz. Piotr tanimiyorum. Santos ve Caner o 2sinden cok daha iyi.

ben piotr i tanimiyorum diyen de sanki ismini futbol tarihine altin harflerle yazdirmis bir duayen .. piotr de seni tanimiyor altan , nolcak sinciikk..

Yorum

• Kanatlarda eksiğimizin olduğunu düşünmüyorum. Alternatif iyidir ancak bu kadar da şişirmeye gerek yok. Her bölgenin iyi bir alternatifi var şuanda.. Takımın havası bozulmamalı. Çok çok iyi bir merkez ortasaha alınırsa alınsın. Ondan sonra yolumuza bakalım.
                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak SaLDo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kanatlarda eksiğimizin olduğunu düşünmüyorum. Alternatif iyidir ancak bu kadar da şişirmeye gerek yok. Her bölgenin iyi bir alternatifi var şuanda.. Takımın havası bozulmamalı. Çok çok iyi bir merkez ortasaha alınırsa alınsın. Ondan sonra yolumuza bakalım.
                  Her konuda katiliyorum..
                  Sol kanat oynayabilecek olan Engin,Piotr,Burak,Alan var.
                  Sag kanat oynayabilecek olan Yattara,Burak,Serkan var.
                  Forvet arkasi oynayabilecek olan Jaja,Alan,Mehmet var.
                  Bu takim bize 42 puan kazandirdi, kadroyu Mehmet,Piotr ve Pawel gibi oyuncularla genislestirdik. Ben transfer'i bitirebiliriz diye düsüniyorum, alacaksak göbege kaliteli birisini alalim..
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• arkdaşlar iç transferlerden haberi olan var mı selçuk imzalamadı bildiğim kadarıyla ne olacak ???
                    Biz öyle şanssız bir nesiliz ki Trabzonspor'un Şampiyonluklarını göremedik.Ancak şampiyonluğun masa başında kazanıldığını gördük...Biz öyle asil taraftarlarız ki beklenen şampiyonluğun geleceğine eminiz...Tek şansımız TRABZONLU olmamız...

Yorum

• İlk olarak CaRPe_DieM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkdaşlar iç transferlerden haberi olan var mı selçuk imzalamadı bildiğim kadarıyla ne olacak ???
                      Henüz bir gelisme yok, abi.
                      #BorussiaDortmund
                      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Getafe'li Derek Boateng fena bir oyuncu değil. Lass Diarra'nın kopyası. Tempolu bir oyuncu. Bize iyi gider..Tipsizde bir adam.
                        tipsiz olmasi da mi lazim

Yorum

• Arkadaslar, forumda bir cok kez ismi gecen Jonathan Cristaldo, Jaja'nin eski takimi Metalist Kharkiv'e transfer oldu.
                          Club Atlético Vélez Sarsfield takimina 6 milyon €'luk bonservis bedeli ödenecek.
                          5-yillik sözlesme imzalamis.(2016)

#BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• hey gidi hangi yil hatirlamiyorum 2004 yada 2005 olmasi lazim devre arasiydi zurawaki transferi bitirmeye casiliyordu ozamanki yonetim, bizde burda sabahliyorduk 2 haftaboyunca ulan ne cileler cekmistik be o basligi al kitap yap abi baska bise demiyorum hatirlayanlar vardir ...
                            İnsan ol evlat!

Yorum

• Acaba selçuğun imzaya yanaşmaması veya 1 yıllık imza atmak istemesinin altında sene başı Umut'un toulose ye gönderilmeme nedeni mi yatıyor?

Yorum

• Alanzinho'yu verip Annan'ı veya Kahlenberg'i alabilirsek çok ala olur.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X