Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    5 Ocak`ta Tekke serbest kalacakmış Sedat.
    Ben düşünüyorum.
    İrfan Abi heralde eski Kaptanımızı geri aldıracaksın sonunda
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gaziantespor'dan Olcan Adın

Kasımpaşaspor'dan Yekta Kurtuluş

Eskişehirspor'dan Sezer Öztürk

Kayserispor'dan Furkan Özçal

Sen benim yazdigimi okudun mu?

G.Antep'den Olcan ofansa dönük bir oyuncu...

Furkan cok genc, Kayseri birakir mi ki, hem bize daha iyi biri lazim gibi..

En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 18:48.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bizim yabanci Kontenjanimiz nasil doldu anlamiyorum.Diger takimlarda türk oyuncu kalmadi
        Cale-Glowacki-P.Brozek-Colman-Alanzinho-Yattara-Jaja-P.Brozek 8 tane şu anda var

Teofilo ve Faty Papy'de saydık mı 10 ediyor

6+2+2 bence tribün için transfer yapmaz yönetimimiz

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Annan transferine olumlu bakan taraftarın , aşağı yukarı aynı özelliklerde olan A2 takımımızın en önemli 2-3 oyuncusundan biri olan Papy hakkında ne düşündüğünü bilmek isterim .

Sadece iki örnek vermek istiyorum :

Onur Recep Kıvrak , 500.000 euro kontrat fesih bedeli ile satın alındı , o olmasaydı yerine alınacak oyuncuda harcanacak minumum tutar 2,5 milyon euro .
          Mustafa yumlu , Altyapı ürünü , o olmasaydı yerine alınacak oyuncuda harcanacak minumum tutar 1 milyon euro .

Kulübün bu iki futbolcuda ısrar etmesinin ekonomisine kazancı en az 4 milyon euro . Bu gün bir kulüp Onur için transfer girişiminde bulunsa pazarlıkların başlangıç fiyatı 4-5 milyon euro .

Evet öyle, degerlendirmek lazim ama Senol Hoca deneme yapmayacagini söyledi, Zafer Yelen bile forma sansi bulamadi.

Onur icin 5 Milyon Euro cok az geldi bana...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen benim yazdigimi okudun mu?

G.Antep'den Olcan ofansa dönük bir oyuncu...

Furkan cok gence, Kayseri birakir bize daha iyi biri lazim gibi..

Fatih Abi okudum.Ben bilerek yazdım bize 4 tane oyuncu gider diye orta sahamız için.
            Hepsini yazdım bir anda taksit taksit yazmamak için yazdım hepsini bir anda

Yorum

• yektaya çok para istiyorlar
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İsa Abi Gaziantepspor'da oynayan Olcan bu saydığınız özelliklere uyuyor bence
                Sol kanat için iyi bir alternatif olabilir,belkide değişmez oyuncusu.Fiziksel olarak Süperlig seviyesine ancak gelebildi.Ve her geçen gün üstüne koyuyor.
                Sezer çok iyi bir oyuncu ancak iki senedir isteneni ortaya koyamadı.Açıkcası bundan sonra istenen seviyeye gelebileceğini sanmıyorum.Yeterince futbola konsantre değil gibi.

Yekta'yı çok izledim ama işte bu adam hiç diyemedim...

Yorum

• Yattara - Cale - Glowacki - Colman - Alanzinho - Jaja - Brozek - Brozek - Teo

Toplam 9 oyuncumuz var yabancı olarak . Papy zaten sadece A2 maçlarında görev alıyor ve normal (A Takım) listemize dahil değil . Yani 1 yabancı daha hakkımız var , çok gerekmediği sürece kullanmak zorunda olduğumuzu da düşünmüyorum .

Sezonu şampiyon bitirirsek eğer o zaman kaliteli transferle ihtiyacımız olabilir ancak şu anda transfer en fazla 1 tane olmalı o da alternatif orta saha olmalı diye düşünüyorum .
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yektaya çok para istiyorlar
                    Ne kadar istiyorlarmış kaynak nedir Abi ?

Yorum

• ya sezer beşiktaşa transfer olmadımı bugün
                      İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                      bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• Serdar Abi(farabi),

Furkan Özçal ve Soner Aydoğdu hakkında görüşlerin nelerdir,paylaşabilir misin? Ben Selçuk'un 1-2 yıl içinde gideceğini düşünerek Selçuk'un yerini en iyi doldurabilecek yerli adayları olarak görüyorum..

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya sezer beşiktaşa transfer olmadımı bugün
                          Kesin olarak bitmiş mi Sezer Öztürk transferi.Beşiktaş'a kesin olarak mı gitmiş ?

Yorum

• Papy ve Teofilo yu yabanci sayinin icine katmaya gerek yok..

2 yabanci hakkimiz daha var yani bana göre yerli degil yabanci orta saha gelir eger adam alacaksak..
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• 3.5 filan diyorlardı
                              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Serdar Abi(farabi),

Furkan Özçal ve Soner Aydoğdu hakkında görüşlerin nelerdir,paylaşabilir misin? Ben Selçuk'un 1-2 yıl içinde gideceğini düşünerek Selçuk'un yerini en iyi doldurabilecek yerli adayları olarak görüyorum..
                                Daha evvel , her iki futbolcu hakkında da naçizane görüşlerimizi paylaştık . Önemli potansiyellere sahip oldukları muhakkak . Fakat halen en iyi gelecek vaad eden orta alan oyuncularımız Bundesliga liglerinde . İçlerinden biri gsnin gündemine girmiş bile .

Yorum

Yükleniyor...
                                X