Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahanda böleydi.

Bugün rüyamda gördüm.

Oynayacağımız ilk maçta hiçbirimizin haberi yokken, kadroda Jovanoviç'i görüyoruz. O maçta bir de gol atıyor. O kadar gizli çalışıyoruz ki transfer ettiğimiz adamı bile duyurmuyoruz, idmanlarda bile göstermiyoruz
    bende en son karabük maçında emenike 2 gol atıyor ama biz öndeyiz rüyası görmüştüm =)=) hemen uyandım netten skora baktım 3-0 aldıydık bunuda yorumlasana bana bi
    9 # Osvaldo'

Yorum

• 12,10 başlayan şarkıyı kim söylüyor arkadaslar

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende en son karabük maçında emenike 2 gol atıyor ama biz öndeyiz rüyası görmüştüm =)=) hemen uyandım netten skora baktım 3-0 aldıydık bunuda yorumlasana bana bi
        2 ve 3. Yani 23. The Number 23. Her yer 23

Valla bir rüyam da hayırlı çıksın artık bu yaşa geldim. Yeter daa Alın gelin Jovanoviç'i.

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          12,10 başlayan şarkıyı kim söylüyor arkadaslar
          Bumu abi?
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet kardeşim saolasın

Yorum

evet kardeşim saolasın
              Rica ederim..
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Valla brozekleri ne birkez izlemişliğim vardır ne de nerde oynarlar bildiğim... Netten baktıgıma gore bırı forvetmıs dıgerı sol bek..Forvet makul olur da sol bek cale +brozek pek bı mantıksız o zamn kale gıdecek demektır...
                Ayrıca cok da kotu olacagını sanmıyorum wisladan aldıgımız hıcbır oyuncu bızde kotu oynamadı dıye hatrlıyorum..
                Devre arasında buyuk umutlarla alıp fos cıkmasındansa hıc umut baglanmayacak adamların bi kac mac alması psikolojik acıdan iyidir...
                Bunun dısında devre arasında bonservis almanın pek bı mantıksız oldugunu dusunen ben keske alma opsiyonu bızde olma kosullu kıralasaydık dıorum ...

Yorum

evet kardeşim saolasın
                  nasil öyle sarkilari dinliyorsunuz ya nefret ederim öyle sarkilardan

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2 ve 3. Yani 23. The Number 23. Her yer 23

Valla bir rüyam da hayırlı çıksın artık bu yaşa geldim. Yeter daa Alın gelin Jovanoviç'i.
                    şimdi böyle diyoruzda 4-2-3-1'de hücumda çoğalamıyoruz.ama iyi oynuyoruz.4-3-3 yapsak yine aynı kanat futbolu oynamıyoruz.birsürü karışım oluyor böylede.

--------Selçuk--Colman--------

------Burak---Jaja---Jova------

-------------Umut-------------

öteki türlü Jaja kayboluyo

---Yattara--Selçuk--Colman---

---Burak--Umut--Jovanovic---

bu veya buna benzer kadro olursa forvet arkasının 3'lü olması bilmem bizde ne gibi bir olay çıkarır.4-3-3 ise oynamamızı istediğim sistem ama kanatlara o kadar oyuncu dayandırabilir miyiz.yada ileri 3'lü karışır mı işi çözer mi ? kafam çok karıştı ???
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us
                      !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uploaded with ImageShack.us

Renktas yalniz Scoutu tam yapamamisin 9/10 yapmisin 10/10 degil yani tüm özzelikleri 100de yüz degil

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          herkesin bi tarzı var yoksa çok sayıda müzik türü bulunmazdı

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende sevme o tarz sarkilari, kardes.

Semih degilde, Necati'ye hayir demem.
                            En son Chiko tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 04:34.
                            #BorussiaDortmund
                            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• sezerde gitmiş =))
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• sezer geçen yıl kadro dışı kalmısken neden alınmaz anlamıyorum kaliteli bi futbolcu oldugu belli değilmiydi 1-2 maç oynayınca herkesin tranfer listesine giriyo sezeri kaybettik bari yektayı daha fazla dikkat çekmeden bitirelim bizde çok basarılı olur 11 i zorlayacak kapasitede bi oyuncu

Yorum

Çalışıyor...
                                X