Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler Bu Cleo Yu Çok Abartıyosunuz Adam Kendi Liginde 8 golle Zor Gol Kralı Oluyor Sırbistan Liginde Ya Bizim Ligdeki Takımlarla Karşılastırın.Siz Diyosunuz Ordaki Takımlar Partizana Kapanıyor Ordaki Takımla Burdaki İ.B.B Kapanması Bir Mi? Bize Böyle Adamlar Lazım Değil Teofiloya 3.5 Milyon Dolar Verdiler Bu Adama 4 Milyon Euro Verirseler Yazık Olur.Bize Ceza Sahası Golcüsü Lazım Jelle Vossen Gibi.

Yorum

• cleo zayıf takımlara atmış yazıyorda...bu adam elemelerde attığı 6 golün 3 anderlecth attı...iki belçikada bir sırbistanda attı....gruplarda da ikisini arsenale attı
      !

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu haberdekı amaç ne acaba bu serefsızler ne yapmaya calısıyor cok merak etım
        haber sıkıntısı çektikleri belli...

Yorum

• TRABZONSPORA OY VERİN

http://www.facebook.com/l.php?u=http...bunfan&h=cff7d

Göztepe Trabzonsporu geçti uşaklar,
          Herkesi Trabzonsporu beğenmeye davet ediyorum.
          En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 26.12.2010, 11:46.
          BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Bu arada Cleo bu sene Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçlarında 6 maçta 8 gol, Şampiyonlar Ligi Grup maçlarında 6 maçta 2 gol(2 gol de Arsenal'e, biri penlatıdan) attı. Yani toplamda bu yıl şampiyonlar Liginde 12 maçta 10 golü var.

Partizan 3 eleme oynarak Şampiyonlar Ligi gruplarına katıldı. Bir nevi Partizan'ı Şampiyonlar Ligi gruplarına Cleo taşıdı diyebiliriz.
            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beyler Bu Cleo Yu Çok Abartıyosunuz Adam Kendi Liginde 8 golle Zor Gol Kralı Oluyor Sırbistan Liginde Ya Bizim Ligdeki Takımlarla Karşılastırın.Siz Diyosunuz Ordaki Takımlar Partizana Kapanıyor Ordaki Takımla Burdaki İ.B.B Kapanması Bir Mi? Bize Böyle Adamlar Lazım Değil Teofiloya 3.5 Milyon Dolar Verdiler Bu Adama 4 Milyon Euro Verirseler Yazık Olur.Bize Ceza Sahası Golcüsü Lazım Jelle Vossen Gibi.
              8 golle gol kralı olmuyor kardeşim. Şu an 14 maç oynamış ve attığı gol sayısı 8. Geçen sene de 27 maçta 14 gole imza atmış. Ayriyeten de 6 asisti bulunuyor. Bu kadar net yorum yapabiliyorsan Cleo'yu da çıplak gözle izledin, Vossen'i de öyle mi ?

Yorum

• Teofilo'da Sıcak Gelişmeler

Teofilo Gutierrez konusunda sıcak gelişmeler var.

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun devre arasında 3.5 milyon Dolar karşılığında Kolombiya kulübü Atletico Junior'dan transfer ettiği Teofilo Gutierrez konusunda sıcak gelişmeler var.
                Disiplinsiz davranışlarıyla teknik heyeti bıktıran ve süresiz kadro dışı bırakılan Teofilo'yu eski takımı geri almak için harekete geçti. Bordo-mavililerin kapısını çalan Atletico Junior yetkilileri, Kolombiyalı golcüye karşılık Carlos Bacca'yı teklif etti. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da takas önerisi aldıklarını doğruladı.
                25 yaşındaki Bacca, geçen sezonu İtalyan ekibi Verona'da tamamlamıştı. Teofilo'nun kalan bonservis bedelini ödemeyi düşünmeyen Karadeniz ekibi, Bacca'yı araştırmaya başladı.

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada Cleo bu sene Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçlarında 6 maçta 8 gol, Şampiyonlar Ligi Grup maçlarında 6 maçta 2 gol(2 gol de Arsenal'e, biri penlatıdan) attı. Yani toplamda bu yıl şampiyonlar Liginde 12 maçta 10 golü var.

Partizan 3 eleme oynarak Şampiyonlar Ligi gruplarına katıldı. Bir nevi Partizan'ı Şampiyonlar Ligi gruplarına Cleo taşıdı diyebiliriz.
                  istatiskler gercekten göz kamastirici hele ki bizim kadromuzda birakin gol atmayi sampiyonlar liginde oynayan oyuncunun olmadigini düsünürsek evet bizim icin iyi istatistikleri olan bir oyuncu. ama yönetim sanirim sag gösterip sol vuracak ayni jaja olayinda oldugu gibi geliyor bana bekleyelim görelim
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Sanırım 4 Milyon €'luk yeni teklif yapmışız. Google Translate'ten çevirince öyle anladım ben.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Teofilo'da Sıcak Gelişmeler

Teofilo Gutierrez konusunda sıcak gelişmeler var.

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun devre arasında 3.5 milyon Dolar karşılığında Kolombiya kulübü Atletico Junior'dan transfer ettiği Teofilo Gutierrez konusunda sıcak gelişmeler var.
                      Disiplinsiz davranışlarıyla teknik heyeti bıktıran ve süresiz kadro dışı bırakılan Teofilo'yu eski takımı geri almak için harekete geçti. Bordo-mavililerin kapısını çalan Atletico Junior yetkilileri, Kolombiyalı golcüye karşılık Carlos Bacca'yı teklif etti. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da takas önerisi aldıklarını doğruladı.
                      25 yaşındaki Bacca, geçen sezonu İtalyan ekibi Verona'da tamamlamıştı. Teofilo'nun kalan bonservis bedelini ödemeyi düşünmeyen Karadeniz ekibi, Bacca'yı araştırmaya başladı.

http://www.trabzonunsesi.com/news_detail.php?id=68163
                      Bu eski haber daha net bir adımda atılmadı
                      Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Cleo deniyor '85 doğumlu yani 26'sını sürüyor. 23'ünde Sırbistan'a gelmiş. 3 senede Sırp liginde 61 maça çıkmış 30 gol 14 asist. Bu sene performansı artmış. 26'sında 3 sezondur herşeyine alıştığı Sırbistan'a Partizan takımına katkı sağlamış 14 maç 8 gol 4 asist. Peki bu forvet bu veriler ışığında bizi taşıyabilir mi? Kaldı ki 4 milyon € gibi uçuk rakamlar konuşuluyorken daha iyi oyuncu almak gerekmez mi? Spekteküler goller atıyor diye almak zorunda mıyız? Ya da uluslararası kupada gol attı diye? Buraya gelip adapte olması da var bu işin. Şimdi bana Fatih Tekke ve Luca Toni örneklerini verirsiniz onlar da geç açıldı diye. Ama bana kalırsa Cleo daha az olası. Bu daha çok Türkiye'de Moritz'in yaptığı türden bir çıkışa benziyor
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.sportal.rs/news.php?id=42174

Sanırım 4 Milyon €'luk yeni teklif yapmışız. Google Translate'ten çevirince öyle anladım ben.
                          3,5€ vermisiz, 4'ten asagi satmayi düsünmiyormus Partizan.
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu eski haber daha net bir adımda atılmadı
                            Abi biliyorum ama çok çıkıyor bu haber gündeme
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              8 golle gol kralı olmuyor kardeşim. Şu an 14 maç oynamış ve attığı gol sayısı 8. Geçen sene de 27 maçta 14 gole imza atmış. Ayriyeten de 6 asisti bulunuyor. Bu kadar net yorum yapabiliyorsan Cleo'yu da çıplak gözle izledin, Vossen'i de öyle mi ?
                              Ben Sadece O Lig İçin İstatistikleri Çok Kötü Diyorum.Cleo nun 4 Asisti var Bu Arada.Vossen i Çıplak Gözle İzlemedim Ama Burda Çıplak Gözle İzleyenlerin Yorumlarını Hepimiz gördük Herkez Onun İçin Golcü Dedi Çıplak Gözle İzleyen Ben Cleo İçin Kötü Demiyorum Ama Çok Abartılıyor Adamı Torres Yaptılar Bu Adamın Teofilodan Bi Fazlası Olduğunu Düşünmüyorum Hatta eksiği Bile Vardır Ve bu Adama 4 Milyon Euro Dan Bahsediliyor .

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyler Bu Cleo Yu Çok Abartıyosunuz Adam Kendi Liginde 8 golle Zor Gol Kralı Oluyor Sırbistan Liginde Ya Bizim Ligdeki Takımlarla Karşılastırın.Siz Diyosunuz Ordaki Takımlar Partizana Kapanıyor Ordaki Takımla Burdaki İ.B.B Kapanması Bir Mi? Bize Böyle Adamlar Lazım Değil Teofiloya 3.5 Milyon Dolar Verdiler Bu Adama 4 Milyon Euro Verirseler Yazık Olur.Bize Ceza Sahası Golcüsü Lazım Jelle Vossen Gibi.
                                Abartıyoruz?

İçini biraz doldursak..

Sadece istatistik değil say bakalım kaç maçını 90 dakika izledin görelim..?

Vossen'i izledin mi hiç 90 dakika?

Youtube görüntülerini kastetmiyorum ona göre..

Ayrıca ufak bir soru sorayım sen Jaja'yı da bilmiyordun değil mi?

Buradaki bazı yorumları okumuş isen ona da abartıyosunuz alt tarafı bjk'ye 1 gol attı demişsindir..

Merak etme burada bir çok isim o kadar basit yorum yapmıyor sadece gazeteden okuduklarıyla..

İyi forumlar..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Çalışıyor...
                                X