Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    almanya olayini niye karistiriyorsunuz bu tartismaya anlamis degilim...

ama bilmiyorsaniz ben söylim, almanyadan farkli görünmüyor. hatta en az sizin ordan nasil görünüyorsa okadar görünüyor...

o laf aslinda banaydi renkdas ben muhattap olmak istemedim sende olmasaydin keske sanki biz cok aykiri seyler düsünüyoruz..... burada bazi arkadaslarla ayni düsünmeddigin zaman böyler olunuyor maalesef....

Yorum

• İyi geceler beyler

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o laf aslinda banaydi renkdas ben muhattap olmak istemedim sende olmasaydin keske sanki biz cok aykiri seyler düsünüyoruz..... burada bazi arkadaslarla ayni düsünmeddigin zaman böyler olunuyor maalesef....
        sadece sende olmuyor renktas. ayni sekilde bütün gurbetcilere yapiliyor...

konusunca kiriliyorlar, konusmayinca basit saniyorlar...

neyse...

Yorum

• Her neyse biraz da Yılmaz Özdil'e kulak verelim.

Yüksekova ve Cizre’nin “il” yapılacağı duyuldu, 70 küsur ilçe “Ben de istiyorum” diye ayağa kalktı. Akhisar, Tarsus, Nazilli, Alanya, Bandırma, Çorlu,...
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her neyse biraz da Yılmaz Özdil'e kulak verelim.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/16619628.asp
            Çok güzel bir yazı keşke trabzonada gelse ahmet.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her neyse biraz da Yılmaz Özdil'e kulak verelim.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/16619628.asp
              Amasya/Tasovaliyim
              Plaka ERB TS 61
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Beyler kimseyi almadık mı? Bugün ilk defa giriyorum almadık sanırım ki Pazartesi günü olana kadar da asla bir gelişme olacağına inanmıyorum Pazartesi öğlen 12'ye kadar bu başlığa uğramanın bir manası yok bari gazetelere malzeme vermeyelim biraz çalışsınlar.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Simdi ntvspor'da Ünal Hocayi dinledim. Transfer hakkinda konustular.

Uyku sersemligime denk geldi, tek anladigim transfer yapacagimiz bide kimsenin satilmayacagini.
                  Kayda değer ciddi bir kaybımız olmayacak derken, hiç forma şansı bulamayan Sezer ve Zafer'in gidebileceği konusunda da açık kapı bıraktı bence...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sadri Şener : Pazartesi günü herşey netleşir .

Fotomac

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Simdi ntvspor'da Ünal Hocayi dinledim. Transfer hakkinda konustular.

Uyku sersemligime denk geldi, tek anladigim transfer yapacagimiz bide kimsenin satilmayacagini.
                      Ben baştan sona dinledim,Transfer felan değil de Ünal Karaman takımımız ve teknik heyet için büyük değer bana göre.Sadece bizdekiler için değil tüm topçular için harika mesajlar verdi(tabi anlayana)

-Teo çıksa deseydiki ben bi hata yaptım sizde bana güvenerek sizde hata yaptınız,ben burda yapamayacağım deseydi hallolurdu dedi,hanımına gece çorba getiren,çocuğunun hastalığını düşünen komşularının olduğunu bilmesem yaygarasına inanacağım dedi,Trabzon halkı çok güzel insanlardır Teo ayıp etti dedi.

-Jaja'nın gerçekten çocuğu hasta 29 Aralıkta gelip takımla birlikte çalışmalara başlıyacak dedi.

-Çok kaliteli izleme komitemiz var ellerinde bir liste var transfer olacak dedi,mevki felan bahsetmedi.

-Kimseyi göndermeyi düşünmüyoruz dedi ama,bence gitmezse küskünlük olmasın diye biraz politik cevap vermiş gibiydi
                      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 26.12.2010, 08:20.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Napoli olayı yalan olduğuna göre , tahminimce Cléo kampa kadar imza atar .
                        Tabi ki aldatma değilse .

Yorum

• Yarını bekleyin

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Transferde son aşamaya geldik Bu işler kolay olmuyor. Pazartesi (yarın) her şey netleşir" dedi

Ser verip sır vermiyor

Trabzonlu hazır ol... Başkan Sadri Şener, transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Geçen hafta yapılan seçimden sonra Trabzon'da teknik direktör Şenol Güneş'ten transfer listesini alan başkan Şener, çalışmalarda son aşamaya geldiklerini açıkladı. Telefonla ulaştığımız Şener, "Şu an isim veremem. Ama görüştüğümüz ve anlaşmak üzere olduğumuz bir-iki isim var. Bu işler kolay değil. Pazartesi

Kurmaylarıyla buluştu

İstanbul' da asbaşkan Zafer Şakar ve teknik direktör Şenol Güneş'le gündemde olan futbolcuların maliyetleri konusunda bir değerlendirme yapan Şener, "Transfer için bazı fedakarlıklar yapmak zorundayız" ifadesini kullandı. Avrupalı oyuncuların İstanbul'a nazaran Trabzon'a daha zor geldiğini tekrarlayan Şener, "Hocamızın istediği isimlere teklif yaptık. Bazılarından yanıt aldık. Transfer için ufak detaylar kaldı" ifadesini kaldı

http://www.medyatrabzon.com/news_detail.php?id=22192
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Trabzon’a Santiago Yakışır

Lig ikincisi Velez Sarsfield’de bu sezon krallık yaşayan 30 yaşındaki deneyimli golcü ikna edilirse ikinci yarıda Trabzonspor’un ilacı olacak.

Sır Gibi Saklandı

Kadrosunu özellikle forvet transferi yaparak güçlendirmek isteyen Trabzonspor’un bir numaralı golcü adayının Arjantinli Santiago Martin Silva Olivera olduğu ortaya çıktı. Yardımcı Antrenör Ünal Karaman’ın Şenol Güneş’e verdiği listenin ilk sırasında yer aldığı öğrenilen bu oyuncu için “ Çok deneyimli ve etkili, kulübünde iyi para kazanıyor. İkna edilebilirse büyük iş başarmış oluruz” ifadelerine yer verdiği belirtiliyor. Sır gibi saklanan bu isim için menajerinin Türkiye temsilcisi önünüzdeki günlerde Arjantin’e gönderilecek.

Cleo’da Gündemde

Trabzonspor Olivera’nın yanında 3- 4 ismi daha gündeminde saklıyor. Sırbistan ligi takımlarından Partizan`da forma giyen 25 yaşındaki Brezilyalı forvet Cleo, yıldız adayı olarak bordo - mavili takımın transfer listesinde yer buldu. 2009 yılından itibaren forma giydiği Partizan`da 41 maçta 22 kez fileleri havalandıran Cleo`nun, Şampiyonlar Ligi`nde de 7 golü bulunuyor. Bonservis bedeli 3. 5 milyon Avro olan Cleo`nun, Trabzonspor`un önemli alternatifleri arasında yer aldığı vurgulandı.

KÜNYESİ
                            Doğum Tarihi : 09.12.1980
                            Doğum Yeri : Montevideo
                            Uyruğu : (Arjantin)
                            Boy : 186 cm
                            Kilo : 80 kg
                            Pozisyon : Forvet
                            Son Kulübü : Velez Sarsfield
                            Değer : 1.750.000 EURO

Taka Gazete, Trabzon ve Karadeniz'den güncel haberleri sunar. Trabzonspor transferleri, maç sonuçları ve Karadeniz bölgesiyle ilgili olayları buradan takip edebilirsiniz.

Yorum

• Giray’a karşılık Fabio Bilica

Trabzonspor’un başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar’a Fenerbahçe talip olduğu öğrenildi. Sarı- Lacivertli takım bu oyuncuya karşılık Bordo-Mavili kulübe, Brezilya asıllı Fabio Bilica veya İlhan Eker artı para önerdiği belirtildi. Bilindiği gibi Fenerbahçe sezon başında Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Ceyhun Gülselam’a karşılık Guiza’yı önermişti. Bu teklife karşılık ise Ceyhun Gülselam, Trabzon’da mutlu olduğunu ve Trabzonspor’da forma giymekten onur duyduğunu söylemişti. Fenerbahçe’nin üst üste yaptığı bu tekliflere Bordo-Mavili kulübün nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu

http://www.gunebakis.com.tr/haber.ph...k_Fabio_Bilica_

Yorum

• 7 milyon euro gerçekçi bir rakam değil
                                Trabzonspor, Partizan'ın 25 yaşındaki golcüsü Cleo'nun transferinde sona yaklaştı. Sırbistan'ın önde gelen internet sitelerinden 'novosti.rs', Brezilyalı forvetin menajeri Zorz Gama'nın açıklamalarına yer verip, bordo-mavililerin transferde sona yaklaştığını yazdı. Karadeniz ekibinin, 3 milyon euro'luk bir teklifle Partizan'ın kapısını çaldığının ifade edildiği haberde, menajer Gama telaffuz edilen 7 milyon euro'luk rakamların gerçekçi olmadığını söyledi. Gama, "Sadece sözleşmesinde öyle bir madde var" ifadesini kullandı.

Sırp basınında tüm ayrıntıları yazıldı
                                Bu sezon ligde 8, Avrupa'da 10 gol atan Cleo için Trabzonspor'dan teklif aldıklarını doğrulayan Gama, "Türk kulübünden bir öneri geldi. Onun dışında İtalya, Portekiz, İspanya, Fransa ve Almanya'dan da talipler var. Ama onlardan somut bir teklif gelmedi. Transfer her an gerçekleşebilir" ifadelerini kullandı. Novosti adlı internet sitesi, ayrıca Partizan Başkanı Dragan Curic'in "Cleo'yu sadece yerine birini bulursak veya değerinde satabilirsek bırakırız" sözlerine de yer verdi.

fotomac.

Ser verip sır vermiyor
                                Trabzonlu hazır ol... Başkan Sadri Şener, transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Geçen hafta yapılan seçimden sonra Trabzon'da teknik direktör Şenol Güneş'ten transfer listesini alan başkan Şener, çalışmalarda son aşamaya geldiklerini açıkladı. Telefonla ulaştığımız Şener, "Şu an isim veremem. Ama görüştüğümüz ve anlaşmak üzere olduğumuz bir-iki isim var. Bu işler kolay değil. Pazartesi

Kurmaylarıyla buluştu
                                İstanbul' da asbaşkan Zafer Şakar ve teknik direktör Şenol Güneş'le gündemde olan futbolcuların maliyetleri konusunda bir değerlendirme yapan Şener, "Transfer için bazı fedakarlıklar yapmak zorundayız" ifadesini kullandı. Avrupalı oyuncuların İstanbul'a nazaran Trabzon'a daha zor geldiğini tekrarlayan Şener, "Hocamızın istediği isimlere teklif yaptık. Bazılarından yanıt aldık. Transfer için ufak detaylar kaldı" ifadesini kaldı.

kaynak:fotomac.

eğer fotomacın bu iki haberi doğruysa(çok düşük ihtimal) cleoyla anlaşılmıştır.hayırlısı neyse o olsun.
                                Entropi İyidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X