Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haber yapacaksaniz biraz arastirinda yapin.Santiago Ocaktan itibaren Meksikada oynuyacak.transferi gerceklesti bile.
    Adaş iyi olmuş gittiği bana göre,12 senede 14 takım değiştirmiş namı diğer tank.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her neyse biraz da Yılmaz Özdil'e kulak verelim.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/16619628.asp
      vay be adamda ki aşk a bak muhteşem bir yazı olmuş

Yorum

Bu hikayenin kaynağını niye yazmıyor Yılmaz Abim.

Yılmaz Abi, zoruna mı gidiyor Trabzonspor taraftarlarının bu örneklerle çok güzel bir kitap yazdığını diyerek "DİVANE AŞIK GİBİ-Bize Her Yer Trabzon" olarak kaynağını neden belirtmediniz?!

Veya hadi bunu yazmadın, BMN den ve BMN öncülğünde yazıldığını bari belirtseydin.

Ey gidi Erbakan Hoca, yavaş yavaş büyüklüğünü anlıyorum senin.
        İşte bu adamın en güzel lafından biri de "seni gidi taklitçi zihniyet seni" derdi.
        BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Takıma direk katkı sağlayacak,alışma sürecini kolay atlatacak ve gelecek sezon şampiyonlar ligini düşünerek kaliteli bir forvet transfer edilmeli.üçün beşin hesabı yapılmadan...Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmemeli...
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Liverpool'un forum sayfasinda Cleo'yu yorumlamis taraftarlar. cok yetersiz bir oyuncu oldugunu düsünüyor cogunluk ayrica attugi golleride hep elemelerde kötü takimlari karsi atmis... var mi bizimle alakali bir gelisme?
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              günebakış jajayada giydirmiş amaçları ne acaba

kim hazırlıyor ya bu haberleri
              şampıyonluk yolunda en büyük rakipimiz bizim yerelmedya ben böle her şeye muhalefet bir medya görmedim gelip bursa medyasından ders alsınlar
              ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Giray’a karşılık Fabio Bilica

Trabzonspor’un başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar’a Fenerbahçe talip olduğu öğrenildi. Sarı- Lacivertli takım bu oyuncuya karşılık Bordo-Mavili kulübe, Brezilya asıllı Fabio Bilica veya İlhan Eker artı para önerdiği belirtildi. Bilindiği gibi Fenerbahçe sezon başında Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Ceyhun Gülselam’a karşılık Guiza’yı önermişti. Bu teklife karşılık ise Ceyhun Gülselam, Trabzon’da mutlu olduğunu ve Trabzonspor’da forma giymekten onur duyduğunu söylemişti. Fenerbahçe’nin üst üste yaptığı bu tekliflere Bordo-Mavili kulübün nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu

http://www.gunebakis.com.tr/haber.ph...k_Fabio_Bilica_
                bu habere ancak
                ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

• bu haberi yapanın Allah cezasını verir inşallah ...İstanbul basını bile böyle bir haber yapmaz..

Yorum

• Haber başlıkları öldürecek beni ya

ismi sır gibi saklandı!

Ser verip sır vermiyor!

Başkan gözünü kararttı!

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Liverpool'un forum sayfasinda Cleo'yu yorumlamis taraftarlar. cok yetersiz bir oyuncu oldugunu düsünüyor cogunluk ayrica attugi golleride hep elemelerde kötü takimlari karsi atmis... var mi bizimle alakali bir gelisme?

Bizim forumda adam İbrahimovic muamelesi görüyor malasef...

Yorum

• Burda paylaşılan isimlerden ilk izlediğimde en fazla hoşuma giden wilfried di o da bursa ile anlaşmak üzereymiş..inşallah transferi olmaz
                        cleo ile ilk görüşüm olumluydu ama mücadele gücü düşük diyen arkadaşlar var, adam hep estetik gol atmış,burda o rövaşataya kaldırmazlr adamı,fizik gücünün iyi olması seri olması lazım
                        ben teo nun güçlendikten sonra ki halini çok beğeniyordum,geriye gelip oyunun kurulmasına yardımcı oluyodu,yanında ki adamı poazisyona sokacak bilgisi vardı ve en önemlisi golü kokluyordu attığı gollere ve girdiğimiz pozisyonların hepsine bakarsanız tehlikede bölgede hep teo var
                        özetle teonun biraz güçlü ve biraz daha serisini bulmamız lazım..

Yorum

tüylerım dıken dıken oldu gozlerım doldu cok teşekkür ederım
                          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu haberi yapanın Allah cezasını verir inşallah ...İstanbul basını bile böyle bir haber yapmaz..
                            bu haberdekı amaç ne acaba bu serefsızler ne yapmaya calısıyor cok merak etım

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Liverpool'un forum sayfasinda Cleo'yu yorumlamis taraftarlar. cok yetersiz bir oyuncu oldugunu düsünüyor cogunluk ayrica attugi golleride hep elemelerde kötü takimlari karsi atmis... var mi bizimle alakali bir gelisme?
                              Liverpool taraftarı ve takımı için elbette yetersiz gözükecek. Sonuçta orası Liverpool takımı. Ama biz Cleo'yu Trabzonspor için düşünüyoruz. Liverpool taraftarının görüşlerine göre kıyas yapılamaz.

Livepool için Milan Baroş'da yetersiz bir futbolcudur, Fatih Tekke, Alex, Niang......bunların hepsi Liverpool için yetersizdir.
                              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• *Fenerbahçe’nin üst üste yaptığı bu tekliflere Bordo-Mavili kulübün nasıl bir cevap vereceği merak konusu*

cok guzel cevaplar var bende kımse merak etmesın

Yorum

Yükleniyor...
                                X