Diaz'ı hiç izlemeye araştırmaya gerek yok. Çağır yanına Glowacki'yi sor ona herşeyi. Karakter olarak nasıldır, saha içinde nasıl oynar vs. Ondan daha iyi anlatacak birisi olamaz heralde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
galatasaraylı yöneticiler galiba bu forumu takip ediyor..
Yorum
-
Hajduk Ibričić için galatasaray'ın teklifini kabul etmedi henüz.adamlar 1o milyona yakın para istiyorlar 6.5 vermiş cincon ama kabul etmemişler
[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHajduk Ibričić için galatasaray'ın teklifini kabul etmedi henüz.adamlar 1o milyona yakın para istiyorlar 6.5 vermiş cincon ama kabul etmemişler
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
10 hayatta etmez.Cok macina baktim Hirvat liginde.GS 6.5 mio vererek cok iyi fiyat teklif etmisler.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Hleb'i kiralasak???????Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hleb'i kiralasak???????
Yorum
-
Ben son dakika transferi bekliyorum.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Transfer olacak gibi bencede ama mevkii olarak net birşey söylemek mümkün değil yani orta sahanın ortasına da adam alınabilir , sol kanat'ada.
Glowacki referansı ile her nereden yapacaksak transfer Polonya'dan gerçekleştirmeliyiz.
Örneğin adı geçen Malecki iyi bir futbolcuya benziyor ama Gabric'den bir artısı olduğunu düşünmüyorum ne yazık ki.
Gabric daha kaliteli Malecki'den. En azından ben öyle yorumluyorum izlenimlerime göre.
Junior Diaz hakkında Futbalski60 adlı abimizin bi yazısı vardı detaylı bi şekilde bahsetmişti oyuncudan. Bu 2 oyuncu transfer döneminin başlarından beri izleme komitemiz tarafından takip ediliyor. Sanırsam yine buradan gerçekleştirilecektir transfer , tabi olursa.
Yorum
Yorum