İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Keinast hakkında bilgin var mı ?
Sizin oraların topçusuymuş
Daha önce bir mesaj yazdim arka sayfalarda kaldi, istersen bir bak ama...
Yorulmana gerek yok ben birdaha yazayim...
"Kienast mi...?"
"Beni transfer edin daha iyi..."İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
- Mateja Kezman nasıl olur şimdi aklıma geldiTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklose hoffenheim´a transfer oluyor
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarim sezonluguna kiralasak
Of'dan ev tutariz ona, kendiside zikir ehli bir insan zaten
ofa gerek yok, bildiğim kadarıyla trabzon istanbuldan sonra en fazla camisi olan şehir... dolayısıyla kişi başına düşen cami m2 en fazla olan şehir...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu herkes kötü diyor bu oyuncu icin sen haric nasil is bu anlamadim..
Mesela yani...
Klose'yi Transfer etme sansimiz varmi sence yada onun tarzinda Cleo hairc baska bildigin isimler varmi...?
Hayatında ki tüm zevklerin doruk noktasında , memleketinde keyfi rahatken .
Bana göre başarıya doymuş değil , kısmen başarıya aç isimler lazım .
Bizi basamak olarak gören futbolcular lazım .
Bu anlamda Vossen çok iyi olabilir .
Belçika'nın yeni jenerasyonlarından .
Dün bi arkadaş yazmıştı buraya .
Yaşı çok genç ve son vuruşları çok iyi .
Ama aradığımız tipte bir santrafor mu şüphelerim var .
Daha çok açık oynayan takımlara karşı başarılı bir isim Vossen .
Ben ısrarla Cléo diyorum .
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin Mi Gideceği?
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Mateja Kezman nasıl olur şimdi aklıma geldi"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklose hoffenheim´a transfer oluyor
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Mateja Kezman nasıl olur şimdi aklıma geldi
Yorum
-
Yahu bir Hoffenheim kadar olamiyoruz al Klose'yi iste, tam aradigimiz Forvet...
------------------Annan-----------------
------Selcuk-----------------Colman-----
Umut-------------Klose--------------Burakİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bursa Bundesligaya dadanmis.Gladbachdan Idrisou ve Bobadilla laisimleri geciyor.Almanlarda Japon sevgisi filizlendi 2-3 tane Japonun isimleri geciyor.Kagawa iyi reklamini yapti hemserileri icin.
Klose Van Bommlei unutun.Klosenin Yolu Bayern->Hoffenheim->Kaiserlautern.Van Bomel Bayern->Ispanya/Ingilter->PSV.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlose neden gelsin ki ?
Hayatında ki tüm zevklerin doruk noktasında , memleketinde keyfi rahatken .
Bana göre başarıya doymuş değil , kısmen başarıya aç isimler lazım .
Bizi basamak olarak gören futbolcular lazım .
Bu anlamda Vossen çok iyi olabilir .
Belçika'nın yeni jenerasyonlarından .
Dün bi arkadaş yazmıştı buraya .
Yaşı çok genç ve son vuruşları çok iyi .
Ama aradığımız tipte bir santrafor mu şüphelerim var .
Daha çok açık oynayan takımlara karşı başarılı bir isim Vossen .
Ben ısrarla Cléo diyorum .İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJelle Vossen, KRC Genk'de oynuyor, 21 yasinda, Belcikali, 1.80m boyunda, bu sezonun ilk yarisinda Avrupa Ligi ve lig maclari olmak üzere toplam 25 macta 21 gol atmis...
Müthis gercekten..
Degeri 3 Milyon Avro...
Bende yazmistim, ilk yarida cok iyi bir performans göstermis, fizigi nasil acaba..?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebommeli istemiyen adam kezmani aslina hic ve hic istememesi lazimTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Fırtına atakta!
Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği transfer listesi doğrultusunda çalışmalara başladı.
Bordo mavili yönetimin hedefindeki ilk ismin, Kasımpaşalı Yekta Kurtuluş olduğu öğrenildi. Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında gösterdiği performansla birçok kulübün kadrosuna katmak istediği Yekta için Kasımpaşa yönetimi ile görüşmelere birkaç gün içinde başlamayı planlayan Trabzonsporlu yöneticilerin, genç yıldız için İstanbul ekibine, para ve takas formülü dahil çeşitli seçenekler sunacakları ifade edildi.
Şenol Güneş'in, yönetime verdiği listenin ilk sırasındaysa golcü transferi var. Özellikle Teofilo'nun şehirden ayrılması sonrasında yaptığı açıklamalarda bu bölgede alternatifsiz kaldığını dile getiren Güneş'in, yöneticilere, 17 maçlık uzun maratonda sıkıntı yaşamamak için golcü transferini şart koştuğu belirtiliyor.
Daha önce Liverpool'un Sırp oyuncusu Milan Jovanovic'ten olumsuz yanıt alan Trabzonspor'un golcü transferinde rotasını, Avusturya'ya çevirdiği ortaya çıktı.
İstanbul'da Şenol Güneş'le bir toplantı yapan Başkan Sadri Şener'in önümüzdeki günlerde hakkında olumlu referanslar alınan Sturm Graz'ın 1.90 lık forveti Roman Kienast için harekete geçmesi bekleniyor. Şener'in elindeki listede Arjantin ve Sırbistan'dan oyuncuların olduğu da öğrenildi.
Yorum
Yorum