Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    HaberTürk abi .

hmmm,ben ihtimal vermiyorum ya.şenol hoca,ligi geçtim,artık şamp liginide düşünüyordur.
    Entropi İyidir.

Yorum

• illede annan olsun.ister kapkara olsun harika bir iş olur ya.hadi yönetim be.bir kerede şaşırt bizi
      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kaynak MT........
        Teşekkürler umarım böyle birşey olmaz daha iyi bir transfer yaparız
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Simao ben ve ben gibi azımsanmayacak kadar üyenin çekindiği topçulardan birisi..Kıvırmayın bize gelse buralarda naaralar atılırdı...Korkunç hızlı ve kıvrak bizim alanzinhonun 3-4 gömlek üstü bi oyuncu...
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• sezer öztürk-Yekta Kurtuluş-Gökhan Süzen

Santrafor için Kanoute ve/veya onun ayarında bir adam!
            ayrıca
            Semih Şentürk-Ceyhun Gülselam takası düşünülebilir görüşülebilir (ceyhun'dan futbolcu olma ihtimali; Tolga'dan kaleci,Emre Belözoğlu'ndan adam olma ihtimali kadardır)
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              (ceyhun'dan futbolcu olma ihtimali; Tolga'dan kaleci,Emre Belözoğlu'ndan adam olma ihtimali kadardır)
              bu beyanat üzücü
              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
              Milton Friedman

Yorum

• Salı günü patlar bomba .

Yorum

ayrıca
                  Semih Şentürk-Ceyhun Gülselam takası düşünülebilir görüşülebilir (ceyhun'dan futbolcu olma ihtimali; Tolga'dan kaleci,Emre Belözoğlu'ndan adam olma ihtimali kadardır)
                  ayen katiliyorum
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Yapilacak takviye ilk 11 de oynayacak diye birsey yok kim iyise o oynyacak. Sistem degesikligi olacagini sanmiyorum 4-2-3-1 devam ederiz ama oynatacak futbolcu sayisi daha yüksek olur...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ceyhun oynamaya oynamaya özgüvenini kaybetti,üztelik maçlara iğneyle çıkıyor bildiğim kadarıyla.

bu kadar kolay topçu harcamayın renktaşlar.ceyhun takımın ileride ortasahasının değişilmezi olacaktır.her futbolcunun form düşüklüğü olduğu zamanlar olabilir.insan hepsi sonuçta.

özgüven eksikliği,oynadıkça giderilir ve kupa maçlarıda iyi bir fırsat.ceyhun gülselam bu takımda kalması gereken oyuncuların başında olanlardan biridir bence
                      Entropi İyidir.

Yorum

• doğa haberi umarım doğru değildir Allah tarafından kendisine yeteneğin y si verilmeyen oyuncunun şampiyonluk mücadelesinde takımımıza hiç bir katkısı olamaz

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ceyhun oynamaya oynamaya özgüvenini kaybetti,üztelik maçlara iğneyle çıkıyor bildiğim kadarıyla.

bu kadar kolay topçu harcamayın renktaşlar.ceyhun takımın ileride ortasahasının değişilmezi olacaktır.her futbolcunun form düşüklüğü olduğu zamanlar olabilir.insan hepsi sonuçta.

özgüven eksikliği,oynadıkça giderilir ve kupa maçlarıda iyi bir fırsat.ceyhun gülselam bu takımda kalması gereken oyuncuların başında olanlardan biridir bence

Katılıyorum , bir Engin , bir Selçuk , bir Burak geldiklerinde sanki süper oynarak mı başladılar ? Zaman gerek ve tabi ki şans vermek gerek Ceyhun'a da
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

sezer öztürk-Yekta Kurtuluş-Gökhan Süzen

Santrafor için Kanoute ve/veya onun ayarında bir adam!
                            ayrıca
                            - Ceyhun'u senmi yetişdirdin bu kadar net konuşuyorsun.
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Simao ben ve ben gibi azımsanmayacak kadar üyenin çekindiği topçulardan birisi..Kıvırmayın bize gelse buralarda naaralar atılırdı...Korkunç hızlı ve kıvrak bizim alanzinhonun 3-4 gömlek üstü bi oyuncu...
                              Valla Simao değilde Quaresma daha bi iyi görünüyor..
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Simao ben ve ben gibi azımsanmayacak kadar üyenin çekindiği topçulardan birisi..Kıvırmayın bize gelse buralarda naaralar atılırdı...Korkunç hızlı ve kıvrak bizim alanzinhonun 3-4 gömlek üstü bi oyuncu...
                                Kardeş kimse Simao kötü oyuncu demedi. Ancak burada maliyet performans dengesini orantılamak önemli. Ben Simao nun Türkiye de başarılı olacağına ihtimal dahi vermiyorum Simao futbol oynamaya mı geliyor sanki Türkiye ye. Futbol oynamaya La Liga bırakılıp Süper lige mi gelinir???
                                Öyle 8taşın yaptığı açıklama gibi yok senelik 2.7 milyon avro vercez falan palavra ispanyada sağlam haber kaynakları A.Madrid in 2.5 milyon avro teklif ettiğini ancak Simao nun kabul etmediğini yazdılar. Simao 200 bin fazla para içinmi geldi bejekeye yok artık hiç inandırıcı değil hatta radyospor da bir spor muhbiri bejekenin brüt yıllık 5 milyon avro verdiğini net olarakda aşağa yukarı 4 milyon avro alıcağını söyledi olayın aslı bu.
                                Ağasarlı_61

Yorum

Çalışıyor...
                                X