İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yapalim herkes burada bekliyor bendede haber vardi yaziyim dedim.
bastanda belirttim zaten olmazsa yok sen sunu dedin bunu dedin yok
Soruyorum sadece , söylemek istemezsen canın sağolsun .
Edit
Sağolasın Samet Abi .En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 25.12.2010, 00:48.
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar Kaynak belirtmeyecekseniz yazmayin lütfen...
Simdi aldim cevabimi, hayirlisi ne ise o olsun bence...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yapalim herkes burada bekliyor bendede haber vardi yaziyim dedim.
Yahu Almanya'ya nasil gitti bu haber...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Sene sonu italyada sözleşmesi biten Ve 5M EURO'ya alınabilecek adamlar var. Forvet için MAtri-Sculli-Caracciolo.. sırasıyla 8-5 ve 4.5 M fiyatları.. ama bunun daha altına alınabilirler sözleşmeleri bitceği için.Bizim ligde iş yapacak forvetler bence hepsi de, çünkü en sıkı defanslara karşı oynuyorlar hep.!
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamet transfer gerçekleşirse de gerçekleşmezse de ayvayı yedin..
Bu arada sayfa misafirlere kapalı değilmiydi..?
Korkma Emrah zaten 0 misafir var suan baslikta...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCleo icin Trabzonspor yöneticileri su an Sirbistandalar görüsmeler yapiyorlar ve sanirim anlasmaya yakiniz....ama imza olmadan kesin dememek lazim...görüstügümüz 3-4 oyunculardan birisi ama ilk isim su an Cleo..
Not: Yok samet sen bunu dedi sunu dedin ama böyle oldu demeyin bunu da bastan belirtiyim yani sonra basimi sisirmeyin burda !!!
Not: Nevzat Sakara yakin birisi daha haber taze 1-2 saatlik. transfer olmazsa iyi olmaz onun icin direk isimi vermek istemiyorum.
Yorum
-
Samet diğer isimler hakkında biraz ipucu ver...yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Burda su anda Allah bilir kimler var“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum