Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cleo icin Trabzonspor yöneticileri su an Sirbistandalar görüsmeler yapiyorlar ve sanirim anlasmaya yakiniz....ama imza olmadan kesin dememek lazim...görüstügümüz 3-4 oyunculardan birisi ama ilk isim su an Cleo..

Not: Yok samet sen bunu dedi sunu dedin ama böyle oldu demeyin bunu da bastan belirtiyim yani sonra basimi sisirmeyin burda !!!

Not:
    Nevzat Sakara yakin birisi daha haber taze 1-2 saatlik. transfer olmazsa iyi olmaz onun icin direk isimi vermek istemiyorum.
    kardeş sen yazdıysan problem yok kaynak falan istemiyorum..hayırlısı olsun bakalım..

Yorum

• Şöyle yarın açıklasalar Cleo yu, pazar da Annan ve ya Kahlenberg i, vurucu etki olarak ta pazartesi Rieese yi açıklasalar, heralde hepimiz o hafta büyük bir darbe yemiş gibi ne yaptığımızı bilmez halde oluruz
      Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

ne yapalim herkes burada bekliyor bendede haber vardi yaziyim dedim.

bastanda belirttim zaten olmazsa yok sen sunu dedin bunu dedin yok
        Abi kaynağını söylicek misin ?
        Soruyorum sadece , söylemek istemezsen canın sağolsun .

Edit

Sağolasın Samet Abi .
        En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 25.12.2010, 00:48.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaslar Kaynak belirtmeyecekseniz yazmayin lütfen...

Simdi aldim cevabimi, hayirlisi ne ise o olsun bence...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Samet transfer gerçekleşirse de gerçekleşmezse de ayvayı yedin..

Bu arada sayfa misafirlere kapalı değilmiydi..?
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Yahu Almanya'ya nasil gitti bu haber...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Sene sonu italyada sözleşmesi biten Ve 5M EURO'ya alınabilecek adamlar var. Forvet için MAtri-Sculli-Caracciolo.. sırasıyla 8-5 ve 4.5 M fiyatları.. ama bunun daha altına alınabilirler sözleşmeleri bitceği için.Bizim ligde iş yapacak forvetler bence hepsi de, çünkü en sıkı defanslara karşı oynuyorlar hep.!

Yorum

• Kaynak mı?Adamın mesaj sayısı yeter.

Teşekkürler Samet.En azından uğraştıklarını anladık.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Samet transfer gerçekleşirse de gerçekleşmezse de ayvayı yedin..

Bu arada sayfa misafirlere kapalı değilmiydi..?

Korkma Emrah zaten 0 misafir var suan baslikta...

Yorum

Cleo icin Trabzonspor yöneticileri su an Sirbistandalar görüsmeler yapiyorlar ve sanirim anlasmaya yakiniz....ama imza olmadan kesin dememek lazim...görüstügümüz 3-4 oyunculardan birisi ama ilk isim su an Cleo..

Not: Yok samet sen bunu dedi sunu dedin ama böyle oldu demeyin bunu da bastan belirtiyim yani sonra basimi sisirmeyin burda !!!

Not:
                      Nevzat Sakara yakin birisi daha haber taze 1-2 saatlik. transfer olmazsa iyi olmaz onun icin direk isimi vermek istemiyorum.
                      Sametcim duyumlar icin tesekkürler, ama 2. Notunu anladiysam arap olayim

Yorum

• Samet diğer isimler hakkında biraz ipucu ver...
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Kaynağı biliyorum sanırım.

Tahmin ettiğim kişi mi kaynak Samet abi ?
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Hic yazmayacaktin, benden sana tavsiye, yazma, yaranamazsin..bak simdidn basladilar, kaynak kim diye...

Burda su anda Allah bilir kimler var
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Duyum?Doğrudur,yanlıştır önemli değil.Hiç yoktan bir heyecan geldi

Yorum

• İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X