Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Annan'ı istiyor
    Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor yönetimi, Rosenborg'un Ganalı orta saha oyuncusu Annan'ı da gündemine aldı.

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısında da zirveyi bırakmak istemeyen Trabzonspor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Öncelikle forvete takviye yapmayı planlayan bordo - mavililer, Rosenborg'un 24 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Annan'ı gündemine aldı. Bir dönem Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Annan'la menajeri aracılığıyla temesa geçecek olan Trabzonspor, orta sahadaki rekabeti artırmak için bu transferi sonlandırmayı planlıyor. Forvet mevkiine yapılacak transfer konusunda ise yönetim, hata yapmak istemiyor. Bu konuda Şenol Güneş'in istediği isim alınacak.

Jaja gelecek, Teofilo belirsiz

Trabzonspor'da izinsiz olarak ülkesine giden Brezilyalı futbolcu Jaja, 29 Aralık'taki kampa katılacağını bildirdi. Verilecek cezaya razı olduğunu belirten Jaja'nın, antrenmanlarına ülkesinde devam ettiği öğrenildi. Ancak Trabzon'dan kaçarak ülkesine giden Teofilo'nun ise kampa katılıp katılmayacağı belirsizliğini koruyor. Kulübü bu konuda bilgilendirmeyen Teofilo konusunda FIFA'nın vereceği kararı bekleyen Trabzonsporlu idarecilerin, bu konuda girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

Güneş konuşmayı yasakladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 29 Aralık'ta başlayacak olan devre arası kampına kadar tüm futbolculara konuşma yasağı koydu. Oyuncularından kendilerine yöneltilen soruları cevapsız bırakmalarını isteyen Güneş, 'Sadece dinlenin ve kafanızı toparlayın' diyerek uyarılarda bulundu.

Güneş:'Altyapı çalışmalarını daha iyi yapmalıyız'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ülke futbolunu ileriye götürmeye çalıştıklarını belirterek, "Başarılan hiçbir iş kolay değildir. Emek verilmiştir. Altyapı farklı bir olay. Altyapı çalışmalarını çok daha iyi yapmalıyız. Tesislerimiz var, imkanlarımız var. Burada iş sahası futbol olarak görülüyor. Bu yıl için bu beklentiler olmamalı. Deneme yapmayacağım. Trabzonspor'un yaşayabilmesi için bu sezon iyi sonuçlara ihtiyacı var. Ülke futbolunun daha ileriye gitmesi için altyapılardan oyuncu yetişmesi şart" diye konuştu.

Kaynak : http://transfermarkt.com.tr/tr/trabz...gen_51822.html

-----

Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş'in istediği alınacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in istediği her takviyeyi yapmaya karar veren yönetim bütçe kısıtlamasına gitmeyecek. Forvete ise yabancı bir oyuncu takviyesi yapılması kesinleşti.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktığı maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 2 - 2 berabere kalan Trabzonspor'da yönetim transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Oynanan futbolun kendisinde hayal kırklığı yarattığını belirten Şenol Güneş de yönetimden ciddi takviyeler istedi. Tecrübeli teknik adamın istediği her oyuncuyu almaya karar veren yönetim kurulu, bütçe kısıtlamasına gitmeyecek. Tecrübeli teknik adamın önceliklerinin ise forvet ve orta saha mevkiine birer takviye olduğu belirtildi.

Liste başı Jovanovic

Forvet mevkiine yabancı bir futbolcu transfer etmesi kesinleşen bordo - mavililerin gündemindeki bir numaralı isim ise Liverpool'un yıldız ismi Milan Jovanovic oldu. Daha öncede gündeme gelen bu futbolcuyla menajeri aracılığıyla temaslara başlayan Trabzonspor yönetimi, kiralık olarak alma formülünü de düşünüyor. Orta sahaya da Kasımpaşasporlu Yekta Kurtuluş'u transfer etmeyi düşünen bordo - mavili yönetim, Kasımpaşa kulübünü bu transfer için ikna etmeye çalışacak. Bu transfer için takas formülünün de gündemde olduğu iddia edildi.

Yedekler şanslarını değerlendiremedi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile dün akşam oynanan kupa maçında forma giyen yedek futbolcuların sergilediği performans Şenol Güneş'i memnun etmedi. Bu konuda oyuncularını ciddi şekilde uyaran Şenol Güneş'in, devre arasında gitmek isteyen futbolculara izin vermesi de bekleniyor. Bu arada Güneş'in hiç forma şansı tanımadığı Zafer Yelen'in ise takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Tayfun Cora'nın durumu ise kamp performansına göre netlik kazanacak.

Takım 29 aralık'a kadar izinli

Bu arada Teknik Direktör Şenol Güneş, tüm takıma 29 Aralık'ta başlayacak olan Antalya kampına kadar izin verdi. Futbolcularından kampa eksiksiz olarak katılmalarını isteyen Şenol Güneş'in, geç gelecek futbolculara çok yüksek cezalar vermeyi planladığı belirtildi. Bu arada sadece Kaptan Yattara'nın Şenol Güneş'ten izinli olarak kampa 29'un da değil 30 Aralık'ta katılacağı ifade edildi.

Kaynak : http://transfermarkt.com.tr/tr/trabz...gen_51751.html
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi sen takip ediyorsun Belçika ligini, aradığımız adam mı sence Vossen ?

Bir de Moussa Sow ve Vossen arasından hangisi bizde daha çok iş yapar ?
      Elbette iş yapar paslı oyunda çok etkili oluyor Vossen hem oyuna katkısı olur hem de skora katkısı olur. Gol vuruşu üst düzey olan bir oyuncu pozisyonu ne olursa olsun iyi bir gol vuruşu yapabiliyor ayrıca yan toplarda da çok etkili. Hem santraforda hem santrafor arkasında hem de sağ-forvet olarak oynayabiliyor. Fizi gücü yüksek değil ama yeterli, maç içindeki temposunu da biraz daha artırması lazım suan eksik olan yönleri bunlar. Hava toplarında ise iyi orta gelirse affetmez diyorum o kadar üst düzey hava hakimiyeti yok ama Semih gibi iyi orta geldiğinde kaçırmıyor. Sow da bizde iş yapar ama santrafor olarak Vossen daha iyi olur ama kolay bir transfer değil hatta çok zor.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• Gabriç'i ara transferde alabilirmiyiz ?

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İşte maliyeti!

Beşiktaş, Simao Sabrosa transferini borsaya da bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre bonservisine 900.000 euro ödenen Simao, önümüzdeki 6 aylık dönemde 2.2 milyon euro alacak.

Sonraki 2 yılda ise sezon başına 2.5 milyon euro ödenecek olan Simao Sabrosa'nın 2.5 yıl sonundaki maliyeti 8.1 milyon euroya ulaşacak.

Vay be yönetime bak 6 ay oyna 2.2 milion euroyu ver
          Bunlarda ammada kerizmiş
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Elbette iş yapar paslı oyunda çok etkili oluyor Vossen hem oyuna katkısı olur hem de skora katkısı olur. Gol vuruşu üst düzey olan bir oyuncu pozisyonu ne olursa olsun iyi bir gol vuruşu yapabiliyor ayrıca yan toplarda da çok etkili. Hem santraforda hem santrafor arkasında hem de sağ-forvet olarak oynayabiliyor. Fizi gücü yüksek değil ama yeterli, maç içindeki temposunu da biraz daha artırması lazım suan eksik olan yönleri bunlar. Hava toplarında ise iyi orta gelirse affetmez diyorum o kadar üst düzey hava hakimiyeti yok ama Semih gibi iyi orta geldiğinde kaçırmıyor. Sow da bizde iş yapar ama santrafor olarak Vossen daha iyi olur ama kolay bir transfer değil hatta çok zor.
            Sadri Şener'in ''Bu fırsat ayağımıza bir daha gelmez. Kesenin ağzını açacağız'' gibi cümleler sarfetmesinden sonra maddiyatı düşünmemek lazım.

Senin dediğin kadar iyiyse hemen gelsin.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Arkadaşlar Annan nasıl bir oyuncu anlatabilecek birisi var mı ? Haberin doğruluğunu bilmiyorum ama alırsak bize ne kazandırır ya da ne kaybettirir ?

Yorum

• İlk olarak mr.danger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar Annan nasıl bir oyuncu anlatabilecek birisi var mı ? Haberin doğruluğunu bilmiyorum ama alırsak bize ne kazandırır ya da ne kaybettirir ?

Annan haberi son zamanlarda aldığım en güzel haber .
                Yaşı çok ideal .
                Orta sahanın ortasında defansif ağırlıklı oynuyor .
                Top yapmayı biliyor ve mücadele gücü çok yüksek .
                Gana ile 2010'da da oynadı yanlış hatırlamıyorsam .
                Orta sahada gücümüze güç katar .
                Ama Annan'ın peşinde Avrupa'dan büyük takımlar var .
                Bize gelirse yönetim çok büyük iş yapmış olur .
                Şampiyon olan Beşiktaş için Ersnt ne ise Annan'da bizim için o olur .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Annan haberi son zamanlarda aldığım en güzel haber .
                  Yaşı çok ideal .
                  Orta sahanın ortasında defansif ağırlıklı oynuyor .
                  Top yapmayı biliyor ve mücadele gücü çok yüksek .
                  Gana ile 2010'da da oynadı yanlış hatırlamıyorsam .
                  Orta sahada gücümüze güç katar .
                  Ama Annan'ın peşinde Avrupa'dan büyük takımlar var .
                  Bize gelirse yönetim çok büyük iş yapmış olur .
                  Şampiyon olan Beşiktaş için Ersnt ne ise Annan'da bizim için o olur .
                  Yani bu transfer gerçekleşirse desenize bir dinamo daha ekleniyor orta sahamıza

Umarım transferler güzel bir şekilde sonuçlanır da ikinci yarıya daha güçlü , daha sağlam başlarız.

Yorum

• Vossen + Annan bizi uçurur nokta

Yorum

Arkadaşlar Annan nasıl bir oyuncu anlatabilecek birisi var mı ? Haberin doğruluğunu bilmiyorum ama alırsak bize ne kazandırır ya da ne kaybettirir ?
                      Türkiye'nin en iyi ön liberosu bizde olur eğer gelirse. Dünya kupasında izlediğim kadarıyla söyledim bu lafı...

Yorum

• bu yonetim kanoute yi alsin ben 20 forma alicam 10 simdi 10 da sampiyonluktan sonra hemde arkalarina adimi ve 72 numaramida yazmiyacam kanoute yazanlardan alacam daha bir formamda futbolcu ismi olmadi sevmem futbolcu ismi olan formayi fakat suanda durum cok acil tecrubeli son vurusu olan bir adam bizi ilerde cok rahalatir burakla umutla kim gol atariz diyebilir attiklarina bakanlar belki ben diyecek ama cok kaciriyorlar
                        sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türkiye'nin en iyi ön liberosu bizde olur eğer gelirse. Dünya kupasında izlediğim kadarıyla söyledim bu lafı...

Peki bize gelirse şu anki sistemde kimin yerini alacak ?

Yorum

Sanki aldıkta nerde oynadığı kaldı.
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Colman,Selçuk,Annan 3 lü oynar orta sahada. Selçuk'un yükü azalmış olur. Önde de Jaja,Umut,Burak oynar.
                              Veya Colman oynamaz, Annan-Selçuk ikili oynar öne Engin'i alırsın.Annan topu oyunada iyi sokabiliyor.

Yorum

• selçuk colman ikilisini zorlar annan.selçuğu sanmam ama colmanı egale edebilir.sağlam topçu.almak çok büyük başarı olmuş olur.ben tanımıyorum sanmıştım ufacık diyordum ama ganada oynayan olduğunu anladığımda vay be demiştim alırsak çok güzel olur.

birde forvet alırsak tadından yenmez.
                                Entropi İyidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X