Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Attığı gol nasıldı acaba izleyen var mı maçı?

Yorum

• Cléo atmış. Keşke atmasaydın be Cléo. Değerin yükselecek şimdi; Sonra almamız zorlaşacak falan filan. Sadece iyi performans sergileyip bu kadar önemli olmayan rakiplere yazsaydın golünü. Neyse canın sağolsun artık

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Seria A'da 'Yılın Bidonu' adayları arasında Juventus'tan Amauri de gösterilmiş .. Demek işler yolunda gitmiyor .. Amauri için devreye girebilir miyiz dersiniz ? Bence çok güçlü ve çok iyi bir nokta santrafor ..
        Bize gelmek isterse neden olmasın ?!
        Hem aslen Brezilya'lı, sonradan İtalyan oldu.

Gelsin bize, Jaja'yla kanka olsun.
        YOU'LL NEVER WALK ALONE
        OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cléo atmış. Keşke atmasaydın be Cléo. Değerin yükselecek şimdi; Sonra almamız zorlaşacak falan filan. Sadece iyi performans sergileyip bu kadar önemli olmayan rakiplere yazsaydın golünü. Neyse canın sağolsun artık
          ya gökdeniz barca´ya atti ama adamin degeri düsüyor
          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Biraz defansada çarptı ama ceza sahasının üzerinden vurdu ben beğendim adamı top saklaması pasları vuruş tekniği alın size tekke işte

Yorum

• Cleo'nun golü;

YOU'LL NEVER WALK ALONE
              OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biraz defansada çarptı ama ceza sahasının üzerinden vurdu ben beğendim adamı top saklaması pasları vuruş tekniği alın size tekke işte
                O zaman hemen yapışalım bu adama 3-5 demeden kaliteli golcü almalıyız...

Yorum

• Arsenal taktı..

Yorum

• Nasri bi daha taktı 3 oldu

Bu arada Cleo defansın arkasına koşu yaptı Bizim en çok aradığımız özellik

Yorum

• Takimda görmek istedigim
                      Iki yerli var
                      Hamit ve Tuncay
                      Tuncay alinabilir fazla bi maliyeti olmaz ama Hamit cooook zor
                      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• lazevskiyi de izliyorduk degilmi
                        Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O 31 golü tek başına mı atmış.Szmykowiak,Yattara,Gökdeniz olmadan atsında görelim.
                          simdi de colman yattara jaja engin selcuk var gol attiran . kac gol atti umut ??? elestirenlere bakinca bilmeyen de fatihten daha iyi bir golcumuz var sanir . umutun bulduklarinin yarisini atardi fatih , umut on da birini atiyor .
                          taraftardaki bu fatih dusmanligini anlamis degilim . acikca bu yonetim fatihi istemedi fatihi disladi kucumsedi .
                          yine de anlayabilrim yonetimi , sebepleri var kendince . sebeplerden biri de gokdeniz olaylarinda yasanan kursunlama , mahkeme sureclerinde yasanan bazi olaylar ve yonetimden bazi kisilelerle sorunlardir .

taraftara ne oluyor . bejeke de oynamis . oynar tabi sen almazsan . tabiki yattara kadar alacak. adam bir yil sakat bekledi yine parasini aldi sira fatihe gelince para mi bitti ??
                          fatihi almiyorsan ancak daha iyisini alirsan hakli olursun . bizi umuta buraga mahkum edip fatih kotu demek bos laf olur.
                          gelince takimi karistirirmis . fatih hangi takimi karistirmis ts de ne zaman gecmiste sorun cikarmis.

enginden daha mi sorunlu fatih
                          ayip cok ayip

senol hocanin oldugu yerde hersey cozulecektir. sustere kafa atmissa helal olsun burdan benim bile kafa atasim geliyor .
                          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takimda görmek istedigim
                            Iki yerli var
                            Hamit ve Tuncay
                            tuncay gibi futbol fakiri bi kazmayi oneriyorsunuz ya sasiyorum . zaten futbol hayati bitmek uzere . son transferini yapmaya calisiyor .
                            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

Yorum

• BeyLer Cleo Attı Arsenal Maçında Roma Macındada Son Dakikada Traore Çaktı Bitane

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takimda görmek istedigim
                                Iki yerli var
                                Hamit ve Tuncay
                                adam istiyorsan bari arda gibi nuri sahin gibi emre belozoglu gibi fatih tekke gibi lerini iste
                                bizim buzragi eksik gorsem de hamitten iyidir , tuncayi verin asya ligine kostursun bol bol

Yorum

Çalışıyor...
                                X