Attığı gol nasıldı acaba izleyen var mı maçı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeria A'da 'Yılın Bidonu' adayları arasında Juventus'tan Amauri de gösterilmiş ..Demek işler yolunda gitmiyor .. Amauri için devreye girebilir miyiz dersiniz ? Bence çok güçlü ve çok iyi bir nokta santrafor ..
Hem aslen Brezilya'lı, sonradan İtalyan oldu.
Gelsin bize, Jaja'yla kanka olsun.YOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
-
İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCléo atmış. Keşke atmasaydın be Cléo. Değerin yükselecek şimdi; Sonra almamız zorlaşacak falan filan. Sadece iyi performans sergileyip bu kadar önemli olmayan rakiplere yazsaydın golünü. Neyse canın sağolsun artık*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz defansada çarptı ama ceza sahasının üzerinden vurdu ben beğendim adamı top saklaması pasları vuruş tekniği alın size tekke işte
Yorum
-
Takimda görmek istedigim
Iki yerli var
Hamit ve Tuncay
Tuncay alinabilir fazla bi maliyeti olmaz ama Hamit cooook zor[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO 31 golü tek başına mı atmış.Szmykowiak,Yattara,Gökdeniz olmadan atsında görelim.
taraftardaki bu fatih dusmanligini anlamis degilim . acikca bu yonetim fatihi istemedi fatihi disladi kucumsedi .
yine de anlayabilrim yonetimi , sebepleri var kendince . sebeplerden biri de gokdeniz olaylarinda yasanan kursunlama , mahkeme sureclerinde yasanan bazi olaylar ve yonetimden bazi kisilelerle sorunlardir .
taraftara ne oluyor . bejeke de oynamis . oynar tabi sen almazsan . tabiki yattara kadar alacak. adam bir yil sakat bekledi yine parasini aldi sira fatihe gelince para mi bitti ??
fatihi almiyorsan ancak daha iyisini alirsan hakli olursun . bizi umuta buraga mahkum edip fatih kotu demek bos laf olur.
gelince takimi karistirirmis . fatih hangi takimi karistirmis ts de ne zaman gecmiste sorun cikarmis.
enginden daha mi sorunlu fatih
ayip cok ayip
senol hocanin oldugu yerde hersey cozulecektir. sustere kafa atmissa helal olsun burdan benim bile kafa atasim geliyor .ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakimda görmek istedigim
Iki yerli var
Hamit ve Tuncay
Tuncay alinabilir fazla bi maliyeti olmaz ama Hamit cooook zorceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakimda görmek istedigim
Iki yerli var
Hamit ve Tuncay
Tuncay alinabilir fazla bi maliyeti olmaz ama Hamit cooook zor
bizim buzragi eksik gorsem de hamitten iyidir , tuncayi verin asya ligine kostursun bol bolceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
Yorum
Yorum