Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu jonas ayağına çok hakim baya iyiye benziyor yani
    ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• bırakalım şu güney amerika sevdasını ya,bir sezon alışmalarını bekleyecez yine
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Fred olacak İnşallah toteme başladım
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Yunus Emre Sel ile görüştüm şimdi. Aynen aktarıyorum ;

ben: güney amerika seferi haberleri geliyor, var mı bir malumatın

yunus: YOK ABİ olursa kuzey ülkelerinden düşünüyorlar

ben: şükür bmn de öyle bir haber dolaşıyor da
          sağolasın.

yunus: zaten bir tane forvet alacaklar
          fazla adam almazlar

ben: bir de rosenborg lu Annan tarzı adam alsalar tadından yenmez

yunus: O Adam gündemde var
          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Hadi sol bek kalsın.Sene sonu Fuchs alınabilir ama.

Devre arası için Cleo + Annan olsun yeter.Olursa birde sol açık
            Dallas Mavericks
            .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Ortasaha için Harmeet Singh'i inceleyebilirler o zaman. Sanırım Norveç'te lig bitti
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bence JAJA ylada iyi anlaşabilmesi için forvet transferimiz brezilyalı olur

Yorum

• Teo'yu aldılar adam ilk karı burda gördü. Alacakları forvet yine o türde olacak galiba bu sefer kar değilde yağmur veya güneş görmemiş biri olabilir.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ortasaha için Harmeet Singh'i inceleyebilirler o zaman. Sanırım Norveç'te lig bitti
                    Alanzinho'yu Norveç Liginde bir takım ile takasta kullanmak çok mantıklı...

Annan yerine bu oyuncu tercih edilebilir Annan Sezon sonu düşünülebilir,Ligde tamamen defansif bir Ortasaha kullancağımızı sanmıyorum Bu oyuncunun baya asisti var..

Yorum

• fatih tekkeyi alalım... beşiktaş kulüp bulması konusunda izin vermiş ve kolaylık sağlanacak dedi..
                      öLüMüNe TRaBZoN+SPoR

-uLTRa61-

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ortasaha için Harmeet Singh'i inceleyebilirler o zaman. Sanırım Norveç'te lig bitti
                        Harmeet Singh Selçuk ve Colman için çok iyi bir altenatif olur oyun yapısı iki oyuncuya da benziyor. Singh,Ujah,Henriksen ve Kara Mbodj bu yıl Norveç Ligi'ndeki antrenörler tarafından ligin en iyi 4 genci olarak gösterildi. Henriksen'e Avrupa'nın elit takımları talip Mbodji'ye de Arsenal ve Fenerbahçe talip bonservisi 5-6 Milyon € olarak yazıyor Norveç basınında. Ujah ve Singh gelecek adına çok iyi bir hamle olur.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• Fatih olayı bence bitti.

Şöyle sağlam bir forvet alsak..

Bu arada Annan'ın mevkisi nedir?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih olayı bence bitti.

Şöyle sağlam bir forvet alsak..

Bu arada Annan'ın mevkisi nedir?

Anthony Annan, 39, Gana ➤ DJK Arminia Lirich, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 21 Tem 1986, Accra, Gana

Yorum

• Selçuk'un yedeği yok diyorduk hep, olacakmış demekki

(UEFA)

Yorum

• Jester usta Annan Selçuk Colman'a alternatif olabilecek kalitede mi ?
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Çalışıyor...
                                X