Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Tekke lafı dolaşmaya başlamış
    Eğer Fatih Tekke Trabzonspora gelsin Geldiği gün bu takım tepetaklak gider.
    Her gittiği yerde sorun çıkaran bu adam Trabzonspora gelmeden önce sorun çıkartmış,
    Trabzonsporun kendisine önerdiği 1.500.000 euro gibi rakamı az bularak.
    "Fazla ücret istemedim Dünkü çocukların istediği kadar para istedim"Gökhan laraı kastrederek daha fazla ücret istemiş.
    açın bakın medyada kendi ağzında vide görüntülerinide bulabilirsiniz.
    daha sonra BJK ya 750.000 usd maç başı giderek ne kadar Herksten çok Trabzonsporlu olduğunu göstermiştir.
    "Ünal Abi de dahil herkesten çok Trabzonsporluyum" diyen birisi hangi Yüzle gelip Ünalla beraber çalışacak.
    Hadi dediği lafları yedik diyelim.
    Es kaza Fatih Trabzonspora geldi ben olacakları söyleyeyim.
    Gittiği yerlerde başarılı olamayan Fatih,Trabzonsporu babasının çiftliği gibi görüp oyunclara sataşacak.
    Srebest vuruşlarda topun başına geçip herkesi kovup,Frikik atmaya kalkacak,
    Onu küstür bunu küstür,
    Takım içerisinde arkadaşlık bile bozulacaktır,
    Colman Umut penaltı vakasında olan güzel görüntüler kaybolacaktır.
    Ben Fatih Tekkeyi İstemiyorum.
    Zaten o gelirse Ünalı göndermek lazım,Ünala laf atan bir adam Ünalla nasıl çalışır bilmem.
    Gitsin kardeşim nere gidiyorsa gitsin.
    Zaten 2 yıl öncesi en sinir olduğum şey
    Tribünlerden yapılan Fatih Tekke tezahüratları bu adamı şımartmıştır.
    Ayrıca Trabzonsporda giderken,Umreden döndüğünde Havalimanında yaptığı açıklaalarıda unutmadım.
    "Trabzonspordan gideceğim bunun lamı cimi yok bu kadar açık ve net" dediği halde sanki Zorla Kovmuşlar havası vererek gitti.

yazdıklarının çoğu yalan ve yanlış...ne yazdığını bir daha oku. Tekke hakkında yazıyorsun...

Yorum

• Bizim Takimimiz ligin en iyi pas yapan takimi,simdi ceyhun da iyi pas yapiyor derler.
      Neyse siz bekleyin belki birisi cezali duruma düser veya sakatlanir.Yoksa biraz zor girer ilk 11e.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Emilio Izaguirre nasıl olur sol bek mevki için ?

Yorum

• O değilde bütün sezon tek forvet gitmez forvet transferi şarttır.

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dimi ya o kadar büyük futbolcuydu da nasıl şampiyon yapamadı.. bir kere gol kralı oldu 31 gol attı yanında bir de 14 asist yapmış..adam olsaydı da 50 gol atıp 25 te asist yapsaydı..

O 31 golü tek başına mı atmış.Szmykowiak,Yattara,Gökdeniz olmadan atsında görelim.
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Emilio Izaguirre nasıl olur sol bek mevki için ?

bence sol bek alinacaksa Oscar Wendt i hemen kapmamiz lazim. Büyük külüpler adamin pesinde. Elimizi cabuk tutmaliyiz. O aradada N'Doye yi de aliriz. Sol acigada gecen sezon yazilan Malecki nasil olur Polonyadan?
              Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Oynatmıyormu ,Siz hangi maçları izliyorsunuz pardon , yada Ceyhun oynadığı zaman gözlerinizimi kapatıyosunuz ...

- Selçuk yada Colman olmadığı zaman hatta 3'lü oynadıkları zaman 3.Kişi kim ...
                simdi ceyhun ilk 11 oyuncusu her mac oynuyor biz mi görmüyoruz yoksa ceyhun 70 den sonra skoru korumak adina oyuna aliniyor

Yorum

• Yine mi Tekke muhabbeti, yanlış geldim... Pardon!

YAhu Ceyhun'un ne zararı var size dursun yedekte, sonradan girer, takımın boyunu uzatır, kafası var gol atar, uzaktan vurur gol atar, Selçuk yok yerine oynar, Colman yok yerine oynar, zor maçlarda ikiisinin yanında oynar ZArarı mı var size, fazla mal göz mü çıkarmış, neyi paylaşamıyorsunuz
                  En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 08.12.2010, 21:36.

Yorum

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O 31 golü tek başına mı atmış.Szmykowiak,Yattara,Gökdeniz olmadan atsında görelim.
                    dimi ya topçu olsa tek başına atardı...senin vereceğin en mantıklı cevapda bu olabilirdi kardeşim tamam sen haklısın...

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yine mi Tekke muhabbeti, yanlış geldim... Pardon!

YAhu Ceyhun'un ne zararı var size dursun yedekte, sonradan girer, takımın boyunu uzatır, kafası var gol atar, uzaktan vurur gol atar, Selçuk yok yerine oynar, Colman yok yerine oynar, zor maçlarda ikiisinin yanında oynar ZArarı mı var size, fazla mal göz mü çıkarmış, neyi paylaşamıyorsunuz
                      - Adam 11'de oynamıyor ya kötü oyuncu işte ççç
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak BurakG tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence sol bek alinacaksa Oscar Wendt i hemen kapmamiz lazim. Büyük külüpler adamin pesinde. Elimizi cabuk tutmaliyiz. O aradada N'Doye yi de aliriz. Sol acigada gecen sezon yazilan Malecki nasil olur Polonyadan?
                        Yazdığın gibi Wendt'i büyük kulüpler izliyormuş. Bu yüzden pek kolay şekilde alabileceğimizi sanmıyorum. N'Doye'yi isterim ama gelsin. Malecki sol açık oyuncusu değil bu arada. Forvet arkası diye biliyorum ben

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Adam 11'de oynamıyor ya kötü oyuncu işte ççç
                          Ha bi de unutmuşum yoklukta stoper oynar

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ha bi de unutmuşum yoklukta stoper oynar
                            - Kesinlikle katılıyorum , bizim taraftarımız daha ayağına top değmeyen Zafer Yelen'i göklere çıkartıyor ki Zafer için kötüdür diye bir iddaam yok , ama neymiş Ceyhun beceriksizmiş

- Şimdi Colman yok kim akla geliyor , Selçuk oynamasa kim akla gelir , Atıyorum stoper kalmadı koy , en kötü Giray kadar oynar ...

- Eee daha ne yapıcak bu çocuk ...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dimi ya topçu olsa tek başına atardı...senin vereceğin en mantıklı cevapda bu olabilirdi kardeşim tamam sen haklısın...

Saygıda kusurum var ise affola ama ikiyüzlülük yapmıyorum geçen sene çok istedim Tekkenin gelmesini özellikle g.ünalın ayrılmasından sonra.Ama şu saatten sonra tekkeden bize hayır gelmez Takım ruhunu bozar bu adam.Rahat bırakmazlar Düşünsene şu anda Engine bu kadar yüklenen adi medya tekke geldikten sonra takımımıza neler yapar.O yüzden bjkye geldikten sonra artık tamam dedim ama 3,5 yıldır her transfer sezonunda bende pes ettim artık.Siz de beni anlarsınız umarım tekke artık 26 değil 33 yaşında ve bir kez daha sakatlanırsa toparlayamaz.
                              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bazı sitelerde Fatih'in Bursa ile büyük ölçüde anlaştığı yazıyor.
                                Kendisi için hayırlı olsun, sevgim ve saygım asla değişmeyecek.
                                aklı başında biri şükür.fatih için bir çok kez ceza aldım bu forumda ama bende gelmesini istemıyorum.nefret beslemıyorum kendisine biliyoruz dönen oyunları zamanında unutmadık.sevgimiz saygımız değişmeyecek ama kendisinede futbolculuk kariyerınde başarılar.futbolcu olarak olamadı ilerde inşallah başka bir görevde olur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X