Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu arkadaşlar ne Ozan ipeği yapmayın etmeyin.sıradan bir topçu.geçen sene parladı okadar.şampiyonlar liginde kayboldu gitti.şuan bursada 11 e bile bazı maçlar girebiliyor.

Mevcut kadrodan hiçkimseyi kesemez!Varsa aksini iddda eden tartışalım
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• wisla'nın forumunda dolaşıyorum baya haber va bizimle ilgili
      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sen ne demek istedigini direk burdan anlat kki daha iyi anlayim baktim anlayamadim
        yordun beni be birader tamam ön liberosuz oynayalım ne kadar ofansif adam varsa onlar oynasın yeter ki senin gönlün olsun ))

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çıkarım 1:Emenike ve gerekli bir sol bek bu takımı şampiyon yapar
          Çıkarım 2:Beşiktaş ve Bursa'nın yarışta kalması iyi oldu..Fenerbahçe tek rakibimiz olmamalı...

Bir de Şenol Hoca'nın Holosko'yu izlediğini düşünüyorum...alternatif açık oyuncusu ya da forvet olarak
          armagan senin stilinde birinin emenikeyi begendigini hayret ediyorum daha kaliteli birilerine baksak bence daha iyi olacaktir.... emenike gercek anlamda cok pahali verecekelrdir bence denemeye bile degmez bence kendini kanitlamis tecrübeli 25 yas üstü saglam birini almaliyiz.... emenike bir kac yil daha böyle oynarsa belki bizde oynama kapasitesine ulasir...
          En son Burak Sahin tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 23:35.

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yordun beni be birader tamam ön liberosuz oynayalım ne kadar ofansif adam varsa onlar oynasın yeter ki senin gönlün olsun ))
            hocam allah askina görmüyormusun bu takim önliberosuz oynuyor sistem bu anlatmak istedigim bu sana bir önlibero yerine oyunu cift yönlü oynayabilen 2 adamla oynuyoruz bosuna onlarin yanina bir defansif orta saha sokarsan ina takimi frenlemis olursun....

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              E)Ivan Ergic'i izliyordu

Ben buna daha cok inaniyorum .
              F)Ertuğrul Sağlam'ı izliyordu.

Bu bile daha gerçekçi bence

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                wisla'nın forumunda dolaşıyorum baya haber va bizimle ilgili
                link atar mısın arkadaş..bizde bakalım neler yazmıslar
                İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

wisla'nın kalecisi nasıl bilen varmı?
                  Neden ki Abi bizimle ilgili haber mi çıkmış ?
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Z) fatih le görüşmeye gitti .....

bu arada brezilyada flumuanse şampiyon oldu, şampiyonluk golünü 61. dakkada atmışlar

--------------------
                    Ev sahibi takımına şampiyonluğu getiren golü 61. dakikada Emerson kaydetti. 71 puana ulaşan Fluminense böylece 1984 yılında Carlos Alberto Pareirra döneminden sonra ilk kez ligi zirvede bitirdi. Brezilya'nın en köklü klüplerinden olan Flu, böylece tarihindeki 2. şampiyonluğuna da ulaşmış oldu.
                    --------------------

rakamlara dikkat

*fluminense 61. dakkada attığı golle şampiyon oldu
                    *flu en son ne zaman şampiyon olmuştu ? 1984 yılında...
                    *61 nerenin plakası ? Trabzonun... Trabzon en son ne zaman şampiyon oldu ? 1984 yılında...
                    *flu nun kaptanı kim ? Fred, Trabzon golcümü arıyor ? evet.. Fred Trabzon a gelirse ne olur ? ''7'' olur...

yani tüm bunlar = Trabzon şampiyon !!!

rakamlar bu kadar mı anlamlı olur yaw, yönetimi mesaj yağmuruna tutalım şu Fred i almalıyız şampiyonluğun anahtarını buldum, ben buldum !!!
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

wisla'nın forumunda dolaşıyorum baya haber va bizimle ilgili
                      Ben Pawel Brozek'i alirim birtek wisla'dan. Adimizda baya geciyor zaten Pawel ilen.

Tam aradigimiz forvet. Top sakliyor. Hizli. Pas yapiyor. Cok pozisyon'a giriyor. 3'te 1 ni atsa bize her mac 3 gol demek

Glo nun bizde olmasi uyum sorunu icin'de kolay olur.

Brozek haberleri var mi forumda?

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Z) fatih le görüşmeye gitti .....

bu arada brezilyada flumuanse şampiyon oldu, şampiyonluk golünü 61. dakkada atmışlar

--------------------
                        Ev sahibi takımına şampiyonluğu getiren golü 61. dakikada Emerson kaydetti. 71 puana ulaşan Fluminense böylece 1984 yılında Carlos Alberto Pareirra döneminden sonra ilk kez ligi zirvede bitirdi. Brezilya'nın en köklü klüplerinden olan Flu, böylece tarihindeki 2. şampiyonluğuna da ulaşmış oldu.
                        --------------------

rakamlara dikkat

*fluminense 61. dakkada attığı golle şampiyon oldu
                        *flu en son ne zaman şampiyon olmuştu ? 1984 yılında...
                        *61 nerenin plakası ? Trabzonun... Trabzon en son ne zaman şampiyon oldu ? 1984 yılında...
                        *flu nun kaptanı kim ? Fred, Trabzon golcümü arıyor ? evet.. Fred Trabzon a gelirse ne olur ? ''7'' olur...

yani tüm bunlar = Trabzon şampiyon !!!

rakamlar bu kadar mı anlamlı olur yaw, yönetimi mesaj yağmuruna tutalım şu Fred i almalıyız şampiyonluğun anahtarını buldum, ben buldum !!!
                        Takima alacagin 3. bir Brezilyali takimi dinamitler Amerika kitasinda sadece Amerika ve Kanada dan oyuncu transfer edeceksin. Diger turlu ya piskopat cikar, ya disiplinsiz Ben acikcasi JaJa dan korkuyorum disiplin konusunda. Yeteneklerine soylenecek birsey yok ama...
                        Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olsun be abi hayallerimizi satmadık ya.
                          Bende bir Torres hayal ediyim o zaman
                          Ağasarlı_61

Yorum

• Yahu aklıma geldi de şu Zdravkovla Lazarov'u zamanında nasıl alamdık arkadaş ya..
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              F)Ertuğrul Sağlam'ı izliyordu.

Bu bile daha gerçekçi bence
                              Ergic i bizim takima yakistiriyorum. Alternatif'de lazim o bölgeye

Yorum

• Emenike, bizim iç saha maçlarımızda hiç bir şey yapamaz arkadaşlar. Koşu yoluna top atacaksın kim gelirse geçecek bu tarz bir oyuncu. Kaç kez hava topu indirdiğini veya ayağında top tutup takım arkadaşlarına pas verdiğini gördünüz? Futbol terimiyle duvar olabilecek bir forvet mi ? Alacağımız adam Umut'u kesecek dikkatinizi çekerim. Emenike riskine Umut varken girilmez arkadaşlar. Isaac ve Agustine örnekleri dururken.Karabükte de attığı gollere bakın, çoğu açık alanda depar sonucu atılan goller. Bize karşı Avni Aker de takımlar nasıl kapanıyor anlatmaya gerek yok herhalde.

Aradığımı forvet tipi belli. Fatih Tekke özelliklerinde adam almalıyız,ama kesinlikle Fatihi almamalıyız. Fatih yetenekleriyle işimizi görür fakat çok büyük bir risk. Takım içi işleyen düzen bozulabilir ve kendisi kaç yıldır doğru düzgün top oynamıyor!

Fatih ve Emenike yi,Şenol hocanın düşündüğünü hiç zannetmiyorum.
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

Yükleniyor...
                                X