Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş ben Emenike'yi istiyorum.Adam daha 23 yaşında kaç para verilirse verilsin biz o adamı 3 sene sonra daha yüksek bir meblağa satarız.Jaja konusunda ne kadar iddialıysam Emenike konusunda da o kadar iddialıyım.Siz diyorsunuz Fatih Tekke.Adam 33 yaşında ya günü kurtarmak için düşünüyorsunuz sadece.Ama Emenike alınırsa hem günü hem geleceği kurtaracak oluruz forvet konusunda.Seneye bunun şampiyonlar ligide var Allah izin verirse.

Yorum

• Burak+ Engin+ Bi de Volkan mı... Yahu kardeşim Şenol Hocamı da azcık düşünün daa, adamın saçları ağardı vallahi

Şu Fatih Tekke'de bi takımla anlaşsa da bazılarımız rahatlasa

Yorum

• bu arada grangvist gronıngende kı bu hafta atmıs gol
        ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Acaba Volkan Sen hamlesi yapsak faydali olur mu?Senol Hoca adam eder Volkan'i diye dusunuyorum.Fatih Tekke transferi de faydali olabilir fakat dusunulecegini zannetmiyorum.

volkan istanbul a gitmek istiyor, ertuğrul sağlam ın gözünden düşmek için her yolu denemekte... ayrıca bize faydası dokunmaz oyun sistemimize uyan bir oyuncu değil volkan, zaten ligde sevmediğim oyuncuların başında geliyor iyice çirkefleşmeye başladı şeftali kurdu.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün Şenol Hoca Bjk-Bursa maçında tribünde ne yapıyordu?

A)Ozan İpek'i izliyordu.
            B)Rakipleri analiz ediyordu
            C)Canı sıklımış,boğaz havası alayım demiş
            D)Hidding ve Oğuz Çetin'e teknik adamlık dersi veriyordu
            durum bana da enteresan geldi. izlemeye gittiği bir oyuncu vardı diye düşünüyorum. ama kim olabilir diye baktığımda bize uygun oyuncu iki takımda da yok. eğer fener maçında olsa bir nebze anlarım da neden bjk maçı bende anlamadım...

Yorum

A)Ozan İpek'i izliyordu.
              Ben tabi buraya kendi dusuncelerimi yaziyorum ama Senol Hoca gider kimi transfer ederse kabul ederim. Birtek kabul etmeyecegim, eger derseki bize transfer lazim degil, o zaman karsi cikarim.
              Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                durum bana da enteresan geldi. izlemeye gittiği bir oyuncu vardı diye düşünüyorum. ama kim olabilir diye baktığımda bize uygun oyuncu iki takımda da yok. eğer fener maçında olsa bir nebze anlarım da neden bjk maçı bende anlamadım...
                Fener maçını da izledi diye biliyorum.
                Més Que Un Club

Yorum

A)Ozan İpek'i izliyordu.
                  E)Ivan Ergic'i izliyordu

Ben buna daha cok inaniyorum .

Yorum

• Biz eğer iç saha maçlarında; oyun sıkışınca uzaktan bir şutla, karambolde ya da yandan gelen bir ortaya kafayla gol atacak bir santrafor istiyorsak, Emenike'ye hiç bulaşmayalım. Emenike bizim (özellikle iç saha) problemimizi çözecek oyuncu değil.

Biz Fred tarzı bir oyuncu, hatta Fred'i alırsak çok büyük yol kat etmiş oluruz
                    33# DRAGO GABRIC
                    61# IBRAHIMA YATTARA #11
                    13# Steve Nash
                    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardeş sorun var diye kimse birşey soylemedi en azından ben oyle birşey soylemedim türkiyenin en iyi orta sahası bizde bu takıma devre arasında adam gibi santrofor ve sol açık alınsın bu takım uçar gider...ama benim dediğim büyük maçlarda ceyhun tarzı bir adamla oynamamız gerektiği ve ayrıca bu tarz adamların oyunda sadece defansif değil dönen topları toplmasıyla hucüma da oldukça katkı verdiğidir..gol atamadığımız antalya kayseri ve eskişehir maçlarına bak ne demek istediğimi anlarsın...
                      sen ne demek istedigini direk burdan anlat kki daha iyi anlayim baktim anlayamadim

Yorum

• Robbie Keane, Boghossian, Tuncay veya Santiago Silva

Hepside kaliteli, tecrübeli ve Sampiyonluk yasadi

Edit: veya Fred
                        En son Ceyhun Öncü tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 23:23.
                        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaş ben Emenike'yi istiyorum.Adam daha 23 yaşında kaç para verilirse verilsin biz o adamı 3 sene sonra daha yüksek bir meblağa satarız.Jaja konusunda ne kadar iddialıysam Emenike konusunda da o kadar iddialıyım.Siz diyorsunuz Fatih Tekke.Adam 33 yaşında ya günü kurtarmak için düşünüyorsunuz sadece.Ama Emenike alınırsa hem günü hem geleceği kurtaracak oluruz forvet konusunda.Seneye bunun şampiyonlar ligide var Allah izin verirse.
                          Tam ustune bastin. Biz 2. yariyi kurtarmak icin istiyoruz Fatih Tekke yi. Hani su birkac sene once Hakan Sukur un yaptigini yapsin, hirsiyla takimi ateslesin diye.

Baska takimlar saf mi elindeki iyi golcuyu devre arasi satsin. Devre arasi transfer cok zor. Bize devre arasi gelip faydasi olan bir tek Syzmeki hatiliyorum son senelerde. Alan, Teo digerleri. Alan in yerine Yusuf u alsaydik biz sampiyon olmustuk.

Aldigin adam takima cuk oturmali. Devre arasi maceraya girmeye gerek yok. Ya 3 edeni 7-8 verip alacaksin, yada 7-8 hafta bekleyeceksin, is isten gecmis olacak.
                          En son Medallion tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 23:33.
                          Yine Yeni Yeniden

Yorum

• wisla'nın kalecisi nasıl bilen varmı?
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Çıkarım 1:Emenike ve gerekli bir sol bek bu takımı şampiyon yapar
                              Çıkarım 2:Beşiktaş ve Bursa'nın yarışta kalması iyi oldu..Fenerbahçe tek rakibimiz olmamalı...

Bir de Şenol Hoca'nın Holosko'yu izlediğini düşünüyorum...alternatif açık oyuncusu ya da forvet olarak
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                wisla'nın kalecisi nasıl bilen varmı?
                                O haber yalan manejer isi galiba o .

Yorum

Yükleniyor...
                                X