Ne Emenike'si ya... Kaliteyi düşürmeyelim lütfen...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemenike alınmalı. özellikle dış saha maçlarında çok iş yapar..sürmene
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok basit bir soru soracağım,
sizce emenike mi makukula mı ??? hangisi bizim takıma ''cuk'' diye oturur ?sürmene
Yorum
-
Bize ne Emenikeler geldi ne Emenikelerİzlerken etkilenmemek elde değil ama artık her oyuncuya şüpheyle bakıyorum. Kaleye yüzünü bu kadar rahat dönebilecek mi bizde soru işareti.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmenike yanlis bir takviye olur. Her iyi oyuncu her takim icin dogru transfer oldugu anlamina gelmez.
Hoca olsam GS ya alirim, TS da olsam almam...her takima göre farkli.sürmene
Yorum
-
Emenike'yi bize kaptırmazlar. BJK istese 10 milyon euro bile verip alır. Karabük öyle bir parayı da yıllarca kazanmaz. GS'nin de forvet alacağı ortada ama Emenike'ye çok para ayıracaklarını sanmıyorum. Kaldı ki devre arasında Emenike'yi satacaklarını da pek sanmıyorum...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmenike kesinlikle alınmamalı
Cengiz Abi katılıyorum sana kadronda Umut var gidip zenci versiyonunu alıyorsun Allah'tan yönetimin gündeminde yok bundan sonra da olcağını sanmıyorum.Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmenike'yi bize kaptırmazlar. BJK istese 10 milyon euro bile verip alır. Karabük öyle bir parayı da yıllarca kazanmaz. GS'nin de forvet alacağı ortada ama Emenike'ye çok para ayıracaklarını sanmıyorum. Kaldı ki devre arasında Emenike'yi satacaklarını da pek sanmıyorum...sürmene
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRobin V. Persie 'ye kim hayir bizim aradigimiz sol acik tarzinda degil der?Ağasarlı_61
Yorum
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen buna yok artık Lebron James diyorum lütfen biraz daha düşünerek oyuncu ismi yazalım imkansızı istemek pek doğru değil
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize ne Emenikeler geldi ne Emenikelerİzlerken etkilenmemek elde değil ama artık her oyuncuya şüpheyle bakıyorum. Kaleye yüzünü bu kadar rahat dönebilecek mi bizde soru işareti.
işte benimde aklıma takılan bu renktaş... adam boş alan buldumu affetmiyor, at gibi koşuyor mücadele ediyor ama bize geldiğinde karşısında sert savunma yapmaya çalışan takımlar olacak, karabükte tek oyuncu o başka adam sayabiliyor muyuz ? herkes ona çalışıyor..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen buna yok artık Lebron James diyorum lütfen biraz daha düşünerek oyuncu ismi yazalım imkansızı istemek pek doğru değilI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Zeytinburnuspor'da Diallo diye bir yabancı vardı. Trabzonspor talip oldu. Bize cevapları "Bize öyle cömert davranacaksınız ki biz o cömertlikle küme düşmekten kurtulacağız"
Ne oldu? Trabzonspor o ücreti ödemedi. Diallo'lu Zeytinburnuspor küme düştü. Zeytinburnuspor silindi gitti. Diallo Amerika'ya elini kolunu sallaya sallaya gitti Amerika'da yılın futbolcusu seçildiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum