Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu batan gemiden bize ekmek çıkmaz mı?

Bakıyorum bakıyorum 120 milyonluk Gs'de Baros dışında bize alacağım oyuncu yok
    - Ah be hocam Sabri reis var
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Ah be hocam Sabri reis var
      zuhahahah sabri reize laf yok o bir fenomen insan

Yorum

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gökhan süzen ismi dolaşıyordu ibbnin solbeki ben hiç ciddi ciddi izlemedimde nasıl bir oyuncudur??
        Gökhan Süzen için geçen sezondan beri alınsın diyordum.Aynı sözümün arkasındayım.Müthiş bir enerjisi var.Defansif özelliklerini geliştirirse Trabzonspor için ideal bir sol bek olur.
        Colmandante

Yorum

• Bizde altyapıdaki kaliteli futbolcularımızı 10 yaşından beri 9 sene aynı takımda belli bir sistem de oynatırsak. Yaş ortalaması 20 olan bir takımla 20 puan farkla şampiyon oluruz. Mourinho boşuna demiyor Barcelona uzun senelerin ürünü.
          TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Hayırdır burası neden bu kadar kalabalık ?

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu batan gemiden bize ekmek çıkmaz mı?

Bakıyorum bakıyorum 120 milyonluk Gs'de Baros dışında bize alacağım oyuncu yok
              Gecen Gs macinda arkadasla tartisiyorduk bizim kadro sizinkinden teker teker düsünürsek daha kaliteli demisti

Sonra düsündüm hadi lan dedim

Baros en iyi adamlari ama sürekli sakat 5-6 million verilebilir
              Arda fena oyuncu degil 7-8 ona verebiliriz
              Harry Kewelli cok isterim ama bonservis ödemem
              Hakan Balta 2-3 veririm

Ama bukadar dahada 5 para edicek kimseleri yok
              En son Ceyhun Öncü tarafından düzenlendi; 30.11.2010, 23:41.
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayırdır burası neden bu kadar kalabalık ?
                İrfan abi transfer üzerine bir şiir yazsana.
                Colmandante

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gecen Gs macinda arkadasla tartisiyorduk bizim kadro sizinkinden teker teker düsünürsek daha kaliteli demisti

Hakan Balta 2-3 veririm

Jaja+Colman+Selçuk Arda hariç Gs'nin kadrosunu 3 kere satın alır

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hakan Balta 2-3 veririm

Ahh bee bu takımlar varya yılarca sadece şahsi beceriye dayanayarak oynanan futbolla şampiyon oldular gel de yanma onca senelere. Şuanda Feneri hala Alex kurtarıyor, Arda Baroş gelsin onlarda biraz yukarı çıkartır takımını. Bjk Qaresma ile birşeyler yapmaya çalışıyor. Bursa boşuna şampiyon olmadı şu lig de.
                    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gökhan Süzen için geçen sezondan beri alınsın diyordum.Aynı sözümün arkasındayım.Müthiş bir enerjisi var.Defansif özelliklerini geliştirirse Trabzonspor için ideal bir sol bek olur.
                      zaten ben gökhan gönül gibi bir solbek beklemiyorum. dünyadada solbek sıkıntısı var sagbekler cok iyi ama solbekler sıkıntılı. bence bizim takımda calede ferhatta gitmeli ama bu operasyon şimdimi sene sonundamı yapılır bilmem.
                      7777777777777777777777777777777777

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cale'yi hiç beğenmeyen biri olarak ligde İbrahim Üzülmez'den sonraki en iyi sol bek olduğunu düşünüyorum.Insua, Caner Cale'nin yanından bile geçemez.
                        Gecen aynisini bende söyledim

Ligde bi Hasan Ali Kaldirim var
                        I19 da fena degil ama bence Cale daha iyi
                        Andre Santosu fenerliler begenmiyor zaten kafasi esince oynayan biri kendisi
                        Hakan Balta cok formsuz euro2008 Ile simdiki arasinda cok fark var
                        Gökhan Süzeni bilmiyorum izlemedim

Ama izlediklerim arasinda Hasan Ali ve Cale en iyisi.. Bu iki isim Malil Fathi den daha iyi
                        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Bilmiyorum duygusal mı davranıyorum ancak gerek 95-96 alınmayan gürcü golcü (ismini tam hatırlayamadım ama kalintsiev olması lazım) gerek Szymek'in yanına alınmayan Zurawski bize şampiyonluklara hatta canlara mal oldu...Bu yüzden Devic-Jaja birlikteliğine farklı bir gözle bakıyorum eğer olacaksa böyle olacak 2 kere havayı yaptık bu sefer doğruyu yapalım...Devic bizi çok farklı noktalara götürür...Sırf yukarıdaki örnekler bile benim için transfer nedeni...

Yorum

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zaten ben gökhan gönül gibi bir solbek beklemiyorum. dünyadada solbek sıkıntısı var sagbekler cok iyi ama solbekler sıkıntılı. bence bizim takımda calede ferhatta gitmeli ama bu operasyon şimdimi sene sonundamı yapılır bilmem.
                            fenerdeki dos santos alabilirsek senol hoca onu futbola döndürür cok yetenekli bir adam....

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilmiyorum duygusal mı davranıyorum ancak gerek 95-96 alınmayan gürcü golcü (ismini tam hatırlayamadım ama kalintsiev olması lazım) gerek Szymek'in yanına alınmayan Zurawski bize şampiyonluklara hatta canlara mal oldu...Bu yüzden Devic-Jaja birlikteliğine farklı bir gözle bakıyorum eğer olacaksa böyle olacak 2 kere havayı yaptık bu sefer doğruyu yapalım...Devic bizi çok farklı noktalara götürür...Sırf yukarıdaki örnekler bile benim için transfer nedeni...
                              Kinkladze olması lazım dediğiniz oyuncunun..Kalintvintsev zaten bizde forma giydi
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Sizce de önceliğimiz hiç yedek alternatifimiz bile olmayan forvet bölgesi olmamalı mı?
                                Umut Bulut harici esaslı forvetimiz yok.
                                Yedek bile olsa bir tane yerli alınmalı?
                                Aklıma Mustafa Pektemek geliyor.
                                O çocuk doğuştan yetenekli.
                                Her ne kadar ağır bir sakatlık geçirse de, çok potansiyeli var.
                                Bizde tekrar kendini bulabilir diye düşünüyorum.
                                Üstelik cavcav'ın asla satmam dediği kimsesi yok.
                                İyi paraya takımın tapusunu verir.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Çalışıyor...
                                X