Kahlenberg'i alacak gibiyiz.Videosunu filan bulamadım nette yok mu adam hakkında hiç görüntü??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şenol Güneş:
- İç transfer işi mümkün olduğunca zamanında yapılmalı. Bitseydi şu anda konuşulmazdı. İç transferin kampta konuşulması doğru değil.
- Yabancı kontenjanımız doldu. Şu anda alt yapı ile çalışmalarını sürdüren Faty Papy belki bize sorun olabilir. Onun gidip oynamasını isteriz.
- Selçuk'un yeni sözleşme teklifini imzalayacağını düşünüyorum. Kariyer açısından markalaşmak çok önemli. Selçuk en iyi kulüplere gitmeyi hak ediyor. Ama burada kalarak da markalaşabilir
- Yattara ise geçen sezon sakattı. Rakam değerleri itibariyle diğer oyuncularla arasında çok büyük farklılık var. Bizim beklentimiz sözleşmesini uzatmak için onun bize yaklaşması yönünde. Olmazsa arayış yapmamız lazım.
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKahlenberg'i alacak gibiyiz.Videosunu filan bulamadım nette yok mu adam hakkında hiç görüntü??Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta duyum mu yoksa his mi??
Haber akışı alacağımızı doğrular nitelikte,fikir sadece.
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar anlamadim bir sey var ALANZINHO yu neden istemiyoruz ??
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKahlenberg'i alacak gibiyiz.Videosunu filan bulamadım nette yok mu adam hakkında hiç görüntü??
En son ispiroğ61 tarafından düzenlendi; 01.01.2011, 14:56.Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağol İspiroğlu.Cezasahasına dalmayı çok seviyor anlaşılan.Ben çok beğendimJackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke
Yorum
-
Thomas Kahlenberg
-1983 dogumlu, Danimarkali
-Danimarka Milli Takimin futbolcusu
-34 Milli maci var (Genclerde 43 Milli maci var)
-Orta sahanin merkezinde oynuyor
-2013 yilina kadar mukavelesi var
Bröndby (2001-2005)
Auxerre (2005-2009) (Bonservisini 5 milion euro ya aldi)
Wolfsburg (2009- ?) (Bonservisini 3.7 milion euroya aldi)
Lig Kariyeri
Bröndby 4 sezonda 96 lig macina cikmis (Sezon ortalamasi 24,5 mac) (34 golü var) (Bir sezonda 33 mac olur)
Auxerre takiminda 4 sezonda 128 maca cikti (Sezon ortalamasi 32 lig maci) (17 gol 30 assist) (Bir sezonda 38 mac olur)
Wolfsburg Gecen sezon 12 lig maci bu sezon su ana kadar 10 lig macina cikti
Avrupa Kariyeri
4 Uefa Kupasi maci
13 Avrupa Sampiyonasi eleme maci
7 Dünya Sampiyonasi eleme maci
2010 Dünya Kupasinda 3 mac
Milli takimla 7 hazirlik maci
2004 Avrupa Sampiyonasinda 3 maci
2008 " " 1 maci...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş biraz bilgi verebilcen mi??
Yorum
-
Orta sahanın ortasında, forvet arkası ve sol kanat oynayabilen Danimarkalı futbolcu 2004’te ülkesinde yılın futbolcusu seçildi. 2009’da Fransa’nın Auxerre takımından Alman ekibine 4 milyon Euro’ya gelen Kahlenberg kalçasındaki sakatlığı nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kaldı. Sözleşmesi 2013 yılında sona erecek olan Kahlenber’in piyasa değerinin 3.5 milyon Euro olduğu ve transferin bugün yarın biteceği öğrenildi.
Bu kalça sakatlığı önemli bir sorun sanırım.Gs'de ki oyuncuda bu sebepten epey uzak kaldı sahalardan.Hem oda Danimarkalıydı galiba...
Yorum
Yorum