Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kahlenberg'i alacak gibiyiz.Videosunu filan bulamadım nette yok mu adam hakkında hiç görüntü??

Yorum

• Kahlenbergi almayız bence....
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Şenol Güneş:

- İç transfer işi mümkün olduğunca zamanında yapılmalı. Bitseydi şu anda konuşulmazdı. İç transferin kampta konuşulması doğru değil.

- Yabancı kontenjanımız doldu. Şu anda alt yapı ile çalışmalarını sürdüren Faty Papy belki bize sorun olabilir. Onun gidip oynamasını isteriz.

- Selçuk'un yeni sözleşme teklifini imzalayacağını düşünüyorum. Kariyer açısından markalaşmak çok önemli. Selçuk en iyi kulüplere gitmeyi hak ediyor. Ama burada kalarak da markalaşabilir

- Yattara ise geçen sezon sakattı. Rakam değerleri itibariyle diğer oyuncularla arasında çok büyük farklılık var. Bizim beklentimiz sözleşmesini uzatmak için onun bize yaklaşması yönünde. Olmazsa arayış yapmamız lazım.

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• arkadaslar anlamadim bir sey var ALANZINHO yu neden istemiyoruz ??

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kahlenberg'i alacak gibiyiz.Videosunu filan bulamadım nette yok mu adam hakkında hiç görüntü??
            Usta duyum mu yoksa his mi??
            Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Usta duyum mu yoksa his mi??

Haber akışı alacağımızı doğrular nitelikte,fikir sadece.

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaslar anlamadim bir sey var ALANZINHO yu neden istemiyoruz ??
                Çünkü takas edileceği adamın ondan daha iyi olduğunu düşünüyoruz.

Yorum

Kahlenberg'i alacak gibiyiz.Videosunu filan bulamadım nette yok mu adam hakkında hiç görüntü??
                  Umarım yardmcı olur..

En son ispiroğ61 tarafından düzenlendi; 01.01.2011, 14:56.

Yorum

• Yunus Emre Sel'in Kahlenberg haberi..

Pawel ve Piotr Brozek kardeşleri transfer eden Trabzonspor, orta sahaya bir takviye yapmak için de girişimlere başladı.

Yorum

Sağol İspiroğlu.Cezasahasına dalmayı çok seviyor anlaşılan.Ben çok beğendim

Yorum

Sağol İspiroğlu.Cezasahasına dalmayı çok seviyor anlaşılan.Ben çok beğendim
                        Walla abi anlatılanlara göre ii bi oyncu gelsinde nere dalarsa dalsınn

Yorum

• Thomas Kahlenberg

-1983 dogumlu, Danimarkali
                          -Danimarka Milli Takimin futbolcusu
                          -34 Milli maci var (Genclerde 43 Milli maci var)
                          -Orta sahanin merkezinde oynuyor
                          -2013 yilina kadar mukavelesi var

Bröndby (2001-2005)
                          Auxerre (2005-2009) (Bonservisini 5 milion euro ya aldi)
                          Wolfsburg (2009- ?) (Bonservisini 3.7 milion euroya aldi)

Lig Kariyeri
                          Bröndby 4 sezonda 96 lig macina cikmis (Sezon ortalamasi 24,5 mac) (34 golü var) (Bir sezonda 33 mac olur)
                          Auxerre takiminda 4 sezonda 128 maca cikti (Sezon ortalamasi 32 lig maci) (17 gol 30 assist) (Bir sezonda 38 mac olur)
                          Wolfsburg Gecen sezon 12 lig maci bu sezon su ana kadar 10 lig macina cikti

Avrupa Kariyeri

4 Uefa Kupasi maci
                          13 Avrupa Sampiyonasi eleme maci
                          7 Dünya Sampiyonasi eleme maci
                          2010 Dünya Kupasinda 3 mac
                          Milli takimla 7 hazirlik maci
                          2004 Avrupa Sampiyonasinda 3 maci
                          2008 " " 1 maci
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi
                            Kahlenberg transferi gerçekleşirse çok iyi bir transfer gerçekleştirmiş oluruz kanaatindeyim

Kardeş biraz bilgi verebilcen mi??

Yorum

Kardeş biraz bilgi verebilcen mi??
                              Kahlenberg bence kaliteli bir futbolcu orta sahada oynuyor.Ayrıca Danimarka Milli Takımında da birkaç kere izleme şansım olmuştu.Bu sene pek izleyemedim Takımının maçlarını forma giyiyor mu giymiyor mu şu anda kesin bir bilgim yok.Boy ortalaması da iyi 1.80 olması lazım.Çok iyi top dağıtabiliyor.Aşağıda bir tane videosu var izleyebilisiniz

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Orta sahanın ortasında, forvet arkası ve sol kanat oynayabilen Danimarkalı futbolcu 2004’te ülkesinde yılın futbolcusu seçildi. 2009’da Fransa’nın Auxerre takımından Alman ekibine 4 milyon Euro’ya gelen Kahlenberg kalçasındaki sakatlığı nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kaldı. Sözleşmesi 2013 yılında sona erecek olan Kahlenber’in piyasa değerinin 3.5 milyon Euro olduğu ve transferin bugün yarın biteceği öğrenildi.

Bu kalça sakatlığı önemli bir sorun sanırım.Gs'de ki oyuncuda bu sebepten epey uzak kaldı sahalardan.Hem oda Danimarkalıydı galiba...

Yorum

Çalışıyor...
                                X