İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DOZER CEMİL
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimden yalnızca şöyle sırtı dönük oynayabilen, pas alışverişi yapabilen, son vuruşları düzgün, hava toplarına hakim, fizik gücü yeterli, kar görmüş, daha önce ülkesi dışına çıkmış, okul çağında çocuğu olmayan, manastırlara ilgisiz, sözleşmesine 15 milyon bonservisle gider yazdırabilecek bir santrafor istiyoruz..Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun geleli kaç yıl oldu daha erken falan değil, olmuyor işte direk 11 oyuncusu olması çok zor. Şenol Hoca da artık geri çekileceğimiz zamanlarda tercihini Barıştan yana kullanacaktır. Çünkü dinamizmi yok, top saklaması yok, adam eksiltmesi yok. Kötü oyuncu değil ama şuan Bjk de Aurello nun yerine koysan sırıtmaz ama bizde Selçuk un yerinde sırıtacaktır.
Zaten ben ortasahaya oyuncu alınacaksa diye söylüyorum. Burda birçok insan ortasahaya takviye gerekli olduğunu düşünüyor. Ortasahaya takviye yaptığımızda Ceyhun tercihi daha da gerileyecek. Bu yüzden şuan tavan piyasası varken kullanmamız gerek ve bu ligdende kimi almak istiyorsan çok rahat Ceyhunun takasına girer. Bu yüzden kullanmak gerektiğini düşünüyorum ve gelecek yaz bunun için son şans derim.
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorada haklisin yerine daha iyisi alinmayacaksa kalsin zaten ama inanin necip eger iyi bir hocanin elinde cok iyi bir futbolcu olacakdir inanniyorum buna.....
Yorum
-
Valla şimdi Necip kötü oyuncu diyemem Emre...Bu arada ben Orhan Gülle'yi beğenmedim...Orhan Şam ı da beğnmemiştim...Ömer Şişmanoğlu dedim ama forumda kimse itibar etmediTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenecip ilk preste dağılan çok top kaybeden bir oyuncu. ofansta da büyük bir başarısını göremedik. colmanın bile top kaybına tahammil edemeyen biz necipin top kayıplarına mı katlanacağız.
ceyhun önemli maçlarda çok iyi oyunlar oynadı. bunu sadece defansif anlamda değil skor olarak da yaptı. ceyhunun performansı şuan için çok parlak değil kabul ancak kötü hatta vasat hiç değil. iyi oynadığı bir çok maç sayılabilir. üstelik bu fiziği ve tekniğiyle gerektiğinde stoper gerektiğinde önlibero gerektiğinde de ofansa yakın ortasaha oynamış çok yönlü bir oyuncıdan bahsediyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Deviç i anlatacak biri yok mu? Bir seferde yüklesin hafızamaDOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer Şişmanoğlu dedim ama forumda kimse itibar etmediBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla şimdi Necip kötü oyuncu diyemem Emre...Bu arada ben Orhan Gülle'yi beğenmedim...Orhan Şam ı da beğnmemiştim...Ömer Şişmanoğlu dedim ama forumda kimse itibar etmedi
Diyorum ki tamam bende kalıcı bir hasar yok.
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenecipin hangi özellikleri bu kadar rağbet görüyor. bilgilendirirsen sevinirim. inan öğrenmek için soruyorum.
Yorum
Yorum