Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2.5-3 arasi bir fiyat veya neciple birebir takas ederim ben sahsen ???
    Necip kimdir ne yaparda burda ismi yazılıp durur , takım iyi giderken gönderme işleri çoğalmış manisa maçından sonra Ceyhun suz olmuyor orta sahayı Colman Selçuk Ceyhun yapmamız lazım diye bas bas bağırılıyordu bu forumda , sisteme uymuyo demişsin ama işlerin hep böyle iyi gitmeyeceği maçlar olacaktır işte o zaman Ceyhun un uyacağı sistemle oynayacaktır zaten takım eğer sezon sonuna kadar atak futbol oynayacağımızı iddia ediyorsan Necip gibi dün ki topçu yarın ne olacağı belli olmayan başka bir isim zikredebilirsen seni anlarım biz neler gördük bu forumda Ankaraspor iyi giderken Teo Weeks Colman dan daha iyi takas edelim diyenleri bile gördük komşunun tavuğu hep kaz görünmesin size artık.
    DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetimden yalnızca şöyle sırtı dönük oynayabilen, pas alışverişi yapabilen, son vuruşları düzgün, hava toplarına hakim, fizik gücü yeterli, kar görmüş, daha önce ülkesi dışına çıkmış, okul çağında çocuğu olmayan, manastırlara ilgisiz, sözleşmesine 15 milyon bonservisle gider yazdırabilecek bir santrafor istiyoruz..
      bu tanıma uyan bir tek jaja alındı...inşallah bunlara dikkat edilir...okuyunca çok fazla şey istiyoruz gibi duruyor ama bu özelliklerde yığınla futbolcu var...yeterki araştırılsın...
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Sonuç: Ceyhun da iyi futbolcu Necip de..
        Ama Ceyhun bizim futbolcumuz, gerisi kimin umurunda..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ceyhun geleli kaç yıl oldu daha erken falan değil, olmuyor işte direk 11 oyuncusu olması çok zor. Şenol Hoca da artık geri çekileceğimiz zamanlarda tercihini Barıştan yana kullanacaktır. Çünkü dinamizmi yok, top saklaması yok, adam eksiltmesi yok. Kötü oyuncu değil ama şuan Bjk de Aurello nun yerine koysan sırıtmaz ama bizde Selçuk un yerinde sırıtacaktır.

Zaten ben ortasahaya oyuncu alınacaksa diye söylüyorum. Burda birçok insan ortasahaya takviye gerekli olduğunu düşünüyor. Ortasahaya takviye yaptığımızda Ceyhun tercihi daha da gerileyecek. Bu yüzden şuan tavan piyasası varken kullanmamız gerek ve bu ligdende kimi almak istiyorsan çok rahat Ceyhunun takasına girer. Bu yüzden kullanmak gerektiğini düşünüyorum ve gelecek yaz bunun için son şans derim.
          mesela fenerde emreyle süper bir ikili olur fenere sol bek santosla iyi bir takas olabilir o adamdaki yetenek bu ligde kimsede yok iddia ediyorum o adam az kafasini futbola verse manu da falan oynar senol hoca onu kesin futbola döndürür

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            orada haklisin yerine daha iyisi alinmayacaksa kalsin zaten ama inanin necip eger iyi bir hocanin elinde cok iyi bir futbolcu olacakdir inanniyorum buna.....
            necipin hangi özellikleri bu kadar rağbet görüyor. bilgilendirirsen sevinirim. inan öğrenmek için soruyorum.

Yorum

• transfer sayfası hareketlenmiş

Yorum

• Jelle Van Damme bedavaya ülkesine dönmüş keşke kaçırmasaydık
                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Valla şimdi Necip kötü oyuncu diyemem Emre...Bu arada ben Orhan Gülle'yi beğenmedim...Orhan Şam ı da beğnmemiştim...Ömer Şişmanoğlu dedim ama forumda kimse itibar etmedi
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    necip ilk preste dağılan çok top kaybeden bir oyuncu. ofansta da büyük bir başarısını göremedik. colmanın bile top kaybına tahammil edemeyen biz necipin top kayıplarına mı katlanacağız.

ceyhun önemli maçlarda çok iyi oyunlar oynadı. bunu sadece defansif anlamda değil skor olarak da yaptı. ceyhunun performansı şuan için çok parlak değil kabul ancak kötü hatta vasat hiç değil. iyi oynadığı bir çok maç sayılabilir. üstelik bu fiziği ve tekniğiyle gerektiğinde stoper gerektiğinde önlibero gerektiğinde de ofansa yakın ortasaha oynamış çok yönlü bir oyuncıdan bahsediyoruz.
                    necip in tek eksigi fizik gücü birkac senede kendine gelir görürsünüz... ceyhun sadece saglam alman alt yapisi olan kalsik bir önliberodur o kadar bir kere dikine oynamayi bilmeyen agir bir oyuncu bizde cok kötü demedik ama bizim sisteme uygun degil bu genc yasda ( bunu bugün kac kere yasdik bilmiyorum adem köse ve ben ) klübede paslanacagina piyasasi varken iyi bir fiyata okutabiliriz yoksa kötü oyunu demedik sadece senol hoca nin sistemine fazla bir kkatkisi yok.....

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu Deviç i anlatacak biri yok mu? Bir seferde yüklesin hafızama
                      Bjk ye Jaja nın füzesini atıp eledikleri zaman bir üst turda guruplarda gs ile eşleşmişlerdi gs yi jaja ile hallaç pamuğu yapmışlardı Jaja arkasında Devic önünde tam bir 9 numara zaten 9 giyiyordu yanlış hatırlamıyorsam , Teofilo gibi ağır değil Porto da oynayan Falcao sitilinde ve ayarında bir futbolcu güncel bir benzetme yapmam gerekirse , alınırsa müthiş olur Erdal abi.
                      DOZER CEMİL

Yorum

Ömer Şişmanoğlu dedim ama forumda kimse itibar etmedi
                        Ben görmemişim zaar.
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Valla şimdi Necip kötü oyuncu diyemem Emre...Bu arada ben Orhan Gülle'yi beğenmedim...Orhan Şam ı da beğnmemiştim...Ömer Şişmanoğlu dedim ama forumda kimse itibar etmedi
                          Bazen seninle aynı şekilde düşünüyorum Erdal abi.

Diyorum ki tamam bende kalıcı bir hasar yok.

Yorum

• 3 oyuncu lazım. Sol bek, Ortasaha ortası ve Santrafor. 3 örnek vermek gerekirse Gökhan Süzen-Lucas Biglia-Denny Avdic.. Ortalıkta dolaşan isimlerden en iyi 3 lü bunlar olur kanaatindeyim.
                            #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              necipin hangi özellikleri bu kadar rağbet görüyor. bilgilendirirsen sevinirim. inan öğrenmek için soruyorum.
                              cünkü oyunu iki yönlü oynayabiliyor cünkü sirf bu özelligi onu modern futbolun modern bir orta sahasi olamsi icin makul kilyior yani bir selcuk olabilir ama ceyhun bir selcuk olamaz ama necipin fizik gücü cok düsük 90 dakikayi kaldiramiyor yoksa futbol mentalitesi gayet iyi bunu sahada rahatlikla görebiliyorum....

Yorum

• Metin yemin ediyorum Kullanıcı adınla avatarını bir arada görmek beni deli ediyor. Cidden moralim bozuluyor..Engellesem kızmassın dimi hacı..
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Çalışıyor...
                                X