Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cleo yazıyorum Google'a hoş bi bayan çıkıyo karşıma..

Bu adamın tam adı ne..?
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cleo yazıyorum Google'a hoş bi bayan çıkıyo karşıma..

Bu adamın tam adı ne..?
      Kleverson Gabriel Kordova Kleo

Yorum

• facebookdaki partizan forumu bizim ts için facebookta kurulan bir kaç foruma benziyor,herkes önüne gelen haberi paylaşıyor,çok gerçekci bilgiler paylaşıldığını düşünmüyorum
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kleverson Gabriel Kordova Kleo
          Şimdi oldu eyvallah..
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi oldu eyvallah..

youtube de yok adamın videosu yahu :s

Yorum

• Düzeltme:

Face'deki Partizanli, transfer de son anlar demis. Yani bitti bitecek MAhmut Aksu'nun aciklamalari ilen örtüsüyor.

Insallah bunun esi mesi yok dur

Yorum

• ---------------------------annan---------------------------
                ------------selçuk--------------------------colman------------
                ----------------------------jaja----------------------------
                -------------------------------------------------------------
                --------------cleo--------------------------umut--------------
                umutun top rakipteyken orta sahaya sola kaya kayacağını düşünürsek özellikle iç saha maçlarında böyle oynayabiliriz sonuçta ortada 3 lü var..

Yorum

• Cleo haberini birkaç gün önce bir sırp siteside yazmıştı zaten. Hatta haberin linki paylaşılmıştı arka sayfalarda.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Düzeltme:

Face'deki Partizanli, transfer de son anlar demis. Yani bitti bitecek MAhmut Aksu'nun aciklamalari ilen örtüsüyor.

Insallah bunun esi mesi yok dur
                    Mahmut Aksu ne dedi kardesim? Mahmut hemen bitirir transferi bence
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adamın iki üç videosunu izledim hep spekteküler goller atmış.
                      İşte öyle goller atabiliyorsa kolay golleri de atabilir, inşallah . Zaten benim için topu tutup pas verebilsin yeter, gerisi zaten gelir

Yorum

• Acikcasi bu Cleo, nasil bi oyunu bilmiyom ama gllerine bakinca rövasata filan atiyor yada ceza sahasinin disindan golleri var ama bence bizim ihtiyacimiz ceza sahasina hakim bi oyuncu ceza sahasina giricek cok oyuncularimiz var...
                        Sanki ilacimiz olicak tarza sahip degil...

Senol hoca isini bilir, bence yine fizikli 1,90 üstü afrikali bi forvet alinir...

Yorum

• Bu arada Cleo Brezilya asıllı Sırbistan vatandaşı olarak bütün dedikoduları da karşılıyor
                          -Güney Amerikadan
                          -Balkanlardan
                          -Trabzonda uyum sorunu yaşamayacak

Yorum

• cleo kim Fatih TEKKE gelsin

Fatih TEKKE' ye sahip çıkmayan yönetim benim yönetimim olamaz. Fatih Ünal dan özür dilesin gelsin yuvasına. 1-1,5 yıl oynar, şampiyonluk görür, jübile yapar. Kaptanımızı kurda kuşa yem etmemeliyiz. Sırtı dönük oynuyor, iyi kfa vuruyor, ilerde top tutuyor. Her halikarda bize faydası olur. Fatih TEKKE hakkında kötü yorum yazan herkese yazıklar olsun.

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ---------------------------annan---------------------------
                              ------------selçuk--------------------------colman------------
                              ----------------------------jaja----------------------------
                              -------------------------------------------------------------
                              --------------cleo--------------------------umut--------------
                              umutun top rakipteyken orta sahaya sola kaya kayacağını düşünürsek özellikle iç saha maçlarında böyle oynayabiliriz sonuçta ortada 3 lü var..

Bu kadroya heyecanlanırım ben işte !
                              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih TEKKE' ye sahip çıkmayan yönetim benim yönetimim olamaz. Fatih Ünal dan özür dilesin gelsin yuvasına. 1-1,5 yıl oynar, şampiyonluk görür, jübile yapar. Kaptanımızı kurda kuşa yem etmemeliyiz. Sırtı dönük oynuyor, iyi kfa vuruyor, ilerde top tutuyor. Her halikarda bize faydası olur. Fatih TEKKE hakkında kötü yorum yazan herkese yazıklar olsun.
                                abi zamanında sahip çıkmadılar taraftarın önüne attılar adamla durup dururken taraftarı papaz ettiiler işler kötü gitseydi bunlarda giderdi ama yatıp kalkıp şenol hocaya dua etsinler.söylediklerinin altına imzamı atıyorum ama şu saatten sonra işler iyi giderken fatihi almazlar..

Yorum

Çalışıyor...
                                X