Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence Ceyhun gülselam kendini hic ama hic gelirstirmedi.Ama herzaman bana sallamaya basliyorsunuz bu konuda.Cleo ise Müthis bir transfer olur ;D
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak karaozgur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.dpreview.com/reviews/nikond3100/page2.asp
      Samet kardeşim, ne yapalım? Hazırlanalımmı?
      Imza haberi olmadan hazirlanmamak lazim
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence Ceyhun gülselam kendini hic ama hic gelirstirmedi.Ama herzaman bana sallamaya basliyorsunuz bu konuda.Cleo ise Müthis bir transfer olur ;D

aslanim benim aynen ceyhun hic gelistirmedi gelistirebilecek gibide durmuyor... bence piyasasi varken satmak en dogrusu...4-5 arasi gs veya fb alabilir.. iyi bir pazarlikla....

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Transfer yatti desene..
          daha iyi teklifler alabilmek icin reddetmiş müzakereler devam ediyormus öyle yazıyo ingilizceye cevirdim ordanda türkçeye daha ii cevirdi

Yorum

• Kasimpasadan Yektayi alacagimiza, Eintracht Frankfurtlu Ümit Korkmazi kiraliyalim Sezon Sonuna Kadar Sol Kanat icin Begenilirse Satin Alma Opsiyonunu kulanir Yönetim

Yekta 1 ay Önce Maraton.com.tr de aciklama yapmisdiki besiktasda oynamak isterim istemiyorum bu yüzden Yektayi!!!

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aslanim benim aynen ceyhun hic gelistirmedi gelistirebilecek gibide durmuyor... bence piyasasi varken satmak en dogrusu...4-5 arasi gs veya fb alabilir.. iyi bir pazarlikla....
              O kadar para vereceklerde bence de satalım gitsin.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

aynen katılıyorum sana
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O kadar para vereceklerde bence de satalım gitsin.
                  4-5 arasi vermezler ancak tüpcü verir okadar

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kasimpasadan Yektayi alacagimiza, Eintracht Frankfurtlu Ümit Korkmazi kiraliyalim Sezon Sonuna Kadar Sol Kanat icin Begenilirse Satin Alma Opsiyonunu kulanir Yönetim

Yekta 1 ay Önce Maraton.com.tr de aciklama yapmisdiki besiktasda oynamak isterim istemiyorum bu yüzden Yektayi!!!
                    sana şöle bi teori sunayım:Oldu da yektayı almadık ve Trabzon'dan başka takımda oynamam dese ve dediği için de bjk almasa adam Kasımpaşa'da kalır..yani kimseyi küstürmeyeceksin adam politik oynuyor..İlla Trabzon'dan başka takımda oynamam mı deseydi inanın o cümlede sadece Beşiktaş'ta oynarım sözü çıkmıyor
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      .bakacağız 2. yarı yalanzinho kaç maç kazandıracak
                      Sanki 5 tane kazandırsa utanacaksın..
                      Bulacaksın yine bi kulp..
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

sana şöle bi teori sunayım:Oldu da yektayı almadık ve Trabzon'dan başka takımda oynamam dese ve dediği için de bjk almasa adam Kasımpaşa'da kalır..yani kimseyi küstürmeyeceksin adam politik oynuyor..İlla Trabzon'dan başka takımda oynamam mı deseydi inanın o cümlede sadece Beşiktaş'ta oynarım sözü çıkmıyor

ondan Ziyade adamin Tipini begenmiyorum cok Soguk duriyor

Yorum

• Umarım fazla uçmayız ücret konusunda titiz davranmak lazım.
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

4-5 Milyon euro cok.Okadar kimse vermez .Bence hemen satalim 2 Milyon euroda cok iyi olur.Emin olun 2-3 sene sonra kimse istemez onu
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

tamam abi bizim Alanzinho süper bi yetenek görememişim ben kusura bakmayınız...Selçuk'a,Egemen'e oynayana lafımız yok...yıllardır kendini gram geliştiremeyenlere lafım..neyse transfere dönelim..bakacağız 2. yarı yalanzinho kaç maç kazandıracak
                              Güzel kardeşim ben ben Alanzinho süper bir yetenek falan demiyorum,Alan benim takımımın oyuncusu olduğu için seviyorum ve açıkçası O'nu seyrederken Kewell'i izlemekten daha çok zevk alıyorum.Başka bir takımın oyuncusuna gösterdiğimiz hoşgörüyü sempatiyi kendi futbolcularımıza göstersek bi bu kadar daha aşama kaydederler bence.

Yorum

• inanmiyorum forumda bir yazi yazdim baya bir benimle ayni fikri düsünen cikmis....bu ligdeki her oyuncu besiktasta oynamak ister bulafa bu kadarda takilmamak lazim... bizim türk futbolculari cahil bu laflar normal artik yekta bence klübeye iyi bir alternativ olabilir.... tabi fiyati makul olursa.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X