Bence Ceyhun gülselam kendini hic ama hic gelirstirmedi.Ama herzaman bana sallamaya basliyorsunuz bu konuda.Cleo ise Müthis bir transfer olur ;D
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak karaozgur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Ceyhun gülselam kendini hic ama hic gelirstirmedi.Ama herzaman bana sallamaya basliyorsunuz bu konuda.Cleo ise Müthis bir transfer olur ;D
aslanim benim aynen ceyhun hic gelistirmedi gelistirebilecek gibide durmuyor... bence piyasasi varken satmak en dogrusu...4-5 arasi gs veya fb alabilir.. iyi bir pazarlikla....
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer yatti desene..
Yorum
-
Kasimpasadan Yektayi alacagimiza, Eintracht Frankfurtlu Ümit Korkmazi kiraliyalim Sezon Sonuna Kadar Sol Kanat icin Begenilirse Satin Alma Opsiyonunu kulanir Yönetim
Yekta 1 ay Önce Maraton.com.tr de aciklama yapmisdiki besiktasda oynamak isterim istemiyorum bu yüzden Yektayi!!!
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslanim benim aynen ceyhun hic gelistirmedi gelistirebilecek gibide durmuyor... bence piyasasi varken satmak en dogrusu...4-5 arasi gs veya fb alabilir.. iyi bir pazarlikla....Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslanim benim aynen ceyhun hic gelistirmedi gelistirebilecek gibide durmuyor... bence piyasasi varken satmak en dogrusu...4-5 arasi gs veya fb alabilir.. iyi bir pazarlikla....Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar para vereceklerde bence de satalım gitsin.
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasimpasadan Yektayi alacagimiza, Eintracht Frankfurtlu Ümit Korkmazi kiraliyalim Sezon Sonuna Kadar Sol Kanat icin Begenilirse Satin Alma Opsiyonunu kulanir Yönetim
Yekta 1 ay Önce Maraton.com.tr de aciklama yapmisdiki besiktasda oynamak isterim istemiyorum bu yüzden Yektayi!!!Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.bakacağız 2. yarı yalanzinho kaç maç kazandıracak
Bulacaksın yine bi kulp..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana şöle bi teori sunayım:Oldu da yektayı almadık ve Trabzon'dan başka takımda oynamam dese ve dediği için de bjk almasa adam Kasımpaşa'da kalır..yani kimseyi küstürmeyeceksin adam politik oynuyor..İlla Trabzon'dan başka takımda oynamam mı deseydi inanın o cümlede sadece Beşiktaş'ta oynarım sözü çıkmıyor
ondan Ziyade adamin Tipini begenmiyorum cok Soguk duriyor
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslanim benim aynen ceyhun hic gelistirmedi gelistirebilecek gibide durmuyor... bence piyasasi varken satmak en dogrusu...4-5 arasi gs veya fb alabilir.. iyi bir pazarlikla....Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam abi bizim Alanzinho süper bi yetenek görememişim ben kusura bakmayınız...Selçuk'a,Egemen'e oynayana lafımız yok...yıllardır kendini gram geliştiremeyenlere lafım..neyse transfere dönelim..bakacağız 2. yarı yalanzinho kaç maç kazandıracak
Yorum
-
inanmiyorum forumda bir yazi yazdim baya bir benimle ayni fikri düsünen cikmis....bu ligdeki her oyuncu besiktasta oynamak ister bulafa bu kadarda takilmamak lazim... bizim türk futbolculari cahil bu laflar normal artik yekta bence klübeye iyi bir alternativ olabilir.... tabi fiyati makul olursa.....
Yorum
Yorum