Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uzun sokakta hastayım de meydanda selanı versinler

"Ceyhun ilerleme kaydetmedi" de "Trabzon taraftarı Ceyhun u istemiyor" desinler Forum da şehir de gurbette aynı...Bize her yer Trabzon ....Seviyorum sizi....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Öyle bir öneri var mı?
      Ben onu sordum zaten..
      Yok.. Değil mi?
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Devic gelse Jaja ile süper ikili olurlar , gs yi dağıttıkları maç gözümün önünde hala, inşallah alırlar Devic i , bakalım kimi alacaklar.
        DOZER CEMİL

Yorum

• Şu Deviç i anlatacak biri yok mu? Bir seferde yüklesin hafızama
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• west ham

İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim tahminim Rusya, İsveç ve Bulgaristan bu liglerde maçlar bitti Kornilenko,Avdic ve Dembele isimleriyle ilgilendiğimiz zaten basına sızmıştı bunun dışında başka sürpriz isimler de olabilir.
            kornilenko büyük ihtimal ingiltereye gidecek west ham baya ciddi istiyor
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu Deviç i anlatacak biri yok mu? Bir seferde yüklesin hafızama
              Jaja ile verkaç yapabilecek, aşağı yukarı Colman kadar pas atabilen, hafiften kısa boylu bir forvet oyuncusu.
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                selçuğa haksızlık yapıldığını düşünüyorum ben de. şu an ligimizde aynı pozisyoyonda oyanayan ernst dışında tüm önliberolardan iyi olduğunu düşünüyorum. tek sorunu ağır oluşu ancak fiziği ve buna göre tekniği çok iyi. bence gelişimini tamamladığında hem bizim hem de milli takım için çok önemli bir futbolcu olacak.
                ceyhun demek istedin herhalde ceyhun futbol yapisi olarak hüseyinin bir üst versiyonudur iyi oyuncudur saglamdir ama su anda biz ceyhun karakterindeki oyuncularla kurmuyoruz orta sahayi o yüzden diyoruz bjk li necip ondan daha farkli bir oyuncudur ve tam bizim sisteme uyan bir yapisi vardir bizim anlatmak istedigimiz ceyhun kötü oyuncu olup olmamasi degil sisteme uymuyor diyoruz ama su an icin alternativi alinmadan satilmasina bende karsiyim ama eger birini kesin alinacaksa o bölgeye yasi bgencken dahada piyasasi varken elden cikarilmalidir yoksa senol hoca nin bu sisteminde ilk 11 zor görür hatta göremez bile anca skor avantajindan sonra son 15- dakika falan oynar.... bana inanmiyorsaniz zamn gösterecek

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çünkü o takımlar ön liberolu sistemde oynuyorlar , Ceyhun un şuanda piyasası var, görmek lazım bize gitmeyecek bu oyuncu, bi arkadas yukarda Necip + para demiş, necip birçok hata yapmasına rağmen sürekli kadroya hatta ortasahadan bir kişi eksildiğinde direk oynayan bir oyuncu, çünkü belli ediyor kendini... Yalnız Ceyhunda Necip kadar şans bulmuştur ama ben Necip de gördüğüm ışığı maalesef Ceyhun da göremiyorum. Bu forumda Necip Ceyhun takası desek hayır diyen çıkmaz herhalde.
                  necip ilk preste dağılan çok top kaybeden bir oyuncu. ofansta da büyük bir başarısını göremedik. colmanın bile top kaybına tahammil edemeyen biz necipin top kayıplarına mı katlanacağız.

ceyhun önemli maçlarda çok iyi oyunlar oynadı. bunu sadece defansif anlamda değil skor olarak da yaptı. ceyhunun performansı şuan için çok parlak değil kabul ancak kötü hatta vasat hiç değil. iyi oynadığı bir çok maç sayılabilir. üstelik bu fiziği ve tekniğiyle gerektiğinde stoper gerektiğinde önlibero gerektiğinde de ofansa yakın ortasaha oynamış çok yönlü bir oyuncıdan bahsediyoruz.

Yorum

• Bilica- Ceyhun haberini şöyle okumak mümkün tabiki...Bilica'nın manajeri birileri ile görüşüyor elinizi çabuk tutun diyor...Hala yiyor mu bu yöntemler diyecekiniz...Sezon başında "Kerem Seras Trabzon'da" haberi çıktı iki gün sonra Antalya ile anlaştı....Gerçi Allah var fena da gitmiyor bu sezon

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ceyhun demek istedin herhalde ceyhun futbol yapisi olarak hüseyinin bir üst versiyonudur iyi oyuncudur saglamdir ama su anda biz ceyhun karakterindeki oyuncularla kurmuyoruz orta sahayi o yüzden diyoruz bjk li necip ondan daha farkli bir oyuncudur ve tam bizim sisteme uyan bir yapisi vardir bizim anlatmak istedigimiz ceyhun kötü oyuncu olup olmamasi degil sisteme uymuyor diyoruz ama su an icin alternativi alinmadan satilmasina bende karsiyim ama eger birini kesin alinacaksa o bölgeye yasi bgencken dahada piyasasi varken elden cikarilmalidir yoksa senol hoca nin bu sisteminde ilk 11 zor görür hatta göremez bile anca skor avantajindan sonra son 15- dakika falan oynar.... bana inanmiyorsaniz zamn gösterecek
                      Necip'i vermezler dedim ben de zaten.. Konu NEcip etrafında dönecek ise eğer..
                      Necip'ten aşağısına da Ceyhun verilmez, zira defansı sağlam tutmamız gereken maçlar da olacak, Anfield deplasmanı gibi

Yorum

• bu arada fener emana için 7 milyon teklif etmiş,
                        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu Deviç i anlatacak biri yok mu? Bir seferde yüklesin hafızama
                          anatlardan iceri girebuiliyior ceza sahasinda cok etkili kafa vuruslari cok klas köeslere falan gönderiyor dar alanda adam gecebiliyor vuruslari genelde dikkat ediyorum dogru yerleri tercih ediyor kendisi iyi bir alt yai egitimi almis oyunda sorumluluk alabiliyor bir nevi fatih gibi komple bir futbolcu bence aranan kan diye düsüüyorum yani umutu ileride birakip devici burak gibide kullanabilirz ileride tek forvette oynatabilirz cok yönlü yani

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ceyhun'un youtube de felan videsou yok mu yahu hemen ekleyelimde elimiz güçlensin
                            Ceyhun geleli kaç yıl oldu daha erken falan değil, olmuyor işte direk 11 oyuncusu olması çok zor. Şenol Hoca da artık geri çekileceğimiz zamanlarda tercihini Barıştan yana kullanacaktır. Çünkü dinamizmi yok, top saklaması yok, adam eksiltmesi yok. Kötü oyuncu değil ama şuan Bjk de Aurello nun yerine koysan sırıtmaz ama bizde Selçuk un yerinde sırıtacaktır.

Zaten ben ortasahaya oyuncu alınacaksa diye söylüyorum. Burda birçok insan ortasahaya takviye gerekli olduğunu düşünüyor. Ortasahaya takviye yaptığımızda Ceyhun tercihi daha da gerileyecek. Bu yüzden şuan tavan piyasası varken kullanmamız gerek ve bu ligdende kimi almak istiyorsan çok rahat Ceyhunun takasına girer. Bu yüzden kullanmak gerektiğini düşünüyorum ve gelecek yaz bunun için son şans derim.
                            TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Necip'i vermezler dedim ben de zaten.. Konu NEcip etrafında dönecek ise eğer..
                              Necip'ten aşağısına da Ceyhun verilmez, zira defansı sağlam tutmamız gereken maçlar da olacak, Anfield deplasmanı gibi
                              orada haklisin yerine daha iyisi alinmayacaksa kalsin zaten ama inanin necip eger iyi bir hocanin elinde cok iyi bir futbolcu olacakdir inanniyorum buna.....

Yorum

• Devic Jaja'nın eski takım arkadaşıymış aynı zamanda.

Bu Konuyu 61 Aktif Üye Görüntülüyor 61 (61 Üye ve 0 Misafir)
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Çalışıyor...
                                X