Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Terim, Advocat, Hiddink ve son olarak Schuster ile anlasamadi Sayin uyumlu Fatih Tekke
    arkadaşım fatih terim deme çünkü konuşursam ben ceza alırım
    advocaat oynatmadı yoksa fatihin hocasına bir saygısızlığı olmadı
    hiddink ile ilgili de muhabbet geçmedi zaten
    schustere gelince de isminin büyüklüğünün ekmeğini yiyor gençler maçında uydurma penaltı verilmeseydi de konya beraberliğinden sonra görseydik schuster efendiyi

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      jayceee kim yaaa böyle illa sacma sapan birilerini yazacaksiniz buraya yoksa iciniz rahat etmiyor herhalde
      Bilmiyorsan elesdirme birader adam teknik bire birde güclu topu indirebilen, gecen yil belcikada 3 oldu gol kralliginda...takimi para sorunlari yasadi iflas etti ucuza Eskisehire geldi devrede ve gayet basariliydi

Kaldiki uslübunu düzelt begenmiyorsan söyle ama öyle degil
      Sana kalsa takima acil 3-4 transfer gerekli ama unutmaki basari istikrar ile gelen birsey
      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Olaya isim olarak bakmayın takım olarak bakın. Bu oyuncu bizdeyken 2 sefer aynı sebepten dolayı kaba tabirle kovulmadı mı ?

Bizden başka nerede tutunabildi ?

Trabzonspor
        Zenit
        Rubin
        Beşiktaş.

Hepsinde sorun yaşadı. Uzatmaya gerek yok. Fatih sorunlu bir futbolcudur.
        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Şuan Fatih'i konuşarak takımıza zarar verdiğimizi unutmayalım. Ondan farkımız olsun biraz

Yorum

• asiyürek Fatih'in akrabası filanmısın?..Hayırdır bu hayranlık nerden geliyor?..Ben de kabul ediyorum iyi hizmetleri oldu Trabzonspor'a ama ancak şu saatten sonra pek bi hayrının olacağını sanmıyorum...Fatih Trabzonspor'a muhtaç olmalı biz ona değil ve bizim Fatih'e şu anda muhtaç olduğumuzu düşünmüyorum..Hayırlı Akşamlar..

bu arada forvet transferi kesinlikle yapılmalıdır ama bu Fatih Tekke olmamalıdır
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              jayceee kim yaaa böyle illa sacma sapan birilerini yazacaksiniz buraya yoksa iciniz rahat etmiyor herhalde
              Bu arada Manisali Simpson ikinci ligde oynarkende burda yazmisdim senin gibj bir kac kisi ikinci ligde ki adamdan neolur demisti simdi o adamin 7 golü var
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih sorunlu bir futbolcudur.
                Bir okadarda Büyük Futbolcudur !!!

Az sevinmedik onun sayesinde...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Bu arada Manisali Simpson ikinci ligde oynarkende burda yazmisdim senin gibj bir kac kisi ikinci ligde ki adamdan neolur demisti simdi o adamin 7 golü var
                  Sampson degil 7 isterse 77 gol atsin bizde oynayamaz.

gekas gol kralligina gidiyor ee Bayern Münih alsa nolacak 5 golü gecemez...
                  Guiza 28 gol atti noldu kücük emrah gibi agliyip durdu...
                  Gökhan Ünal 25 gol atti noldu döve döve zor yolladik adami...

Goller herzaman gercekleri göstermez...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Bilmiyorsan elesdirme birader adam teknik bire birde güclu topu indirebilen, gecen yil belcikada 3 oldu gol kralliginda...takimi para sorunlari yasadi iflas etti ucuza Eskisehire geldi devrede ve gayet basariliydi

Kaldiki uslübunu düzelt begenmiyorsan söyle ama öyle degil
                    Sana kalsa takima acil 3-4 transfer gerekli ama unutmaki basari istikrar ile gelen birsey
                    bu saydigin özellikleri olan adam eskisehirsporda oynuyor cokda iiyi oyuncu bizim takimdada oynar yani eminsin yani ???????? biz emenikeyi falan tartisiyoruz neysede sen de tutumusun jaycee istiyorsun takima bir anormallik yok mu sence ????

Yorum

senin yasin kücük futboldanda bence fazla anlamiyorsun o zaman 11 tane kendi liginde gol krali olmus cok gol atmis adam alalim onlarla oynayalim nasilsa hepsi cok gol atmis yaa

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir okadarda Büyük Futbolcudur !!!

Az sevinmedik onun sayesinde...

Büyük küçük onu bilmem fakat başarılı "futbolcuydu". Şuan için sıradan bir futbolcudur. Doğrudur sevindik bitti !

Yorum

• Tamam oldu Mourinho

Yorum

• Yönetimden yalnızca şöyle sırtı dönük oynayabilen, pas alışverişi yapabilen, son vuruşları düzgün, hava toplarına hakim, fizik gücü yeterli, kar görmüş, daha önce ülkesi dışına çıkmış, okul çağında çocuğu olmayan, manastırlara ilgisiz, sözleşmesine 15 milyon bonservisle gider yazdırabilecek bir santrafor istiyoruz..
                            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

Tamam oldu Mourinho

5 yedi dün

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5 yedi dün
                                O yüzden söyledim

Kibirli, cok bilen ruh ikizi
                                karakter ikizi, ama o basarili fark bu

Yorum

Çalışıyor...
                                X