Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mutlaka tecrübeli bir orta saha ve alternatif bir forvet almalıyız
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hangi gelisim ????
      İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İsa, Ceyhun bir "olsa" ikinci Mesut vakası olur....Bu ihtimale binaen ben de sabretmeye devam ederdim...Ama kabul edelim ki ilerlemiyor...Şut bile atmaz oldu oynadığında Takas mevzuuna gelince Bilica ile takas diyenler olsa olsa Gökhan - Burak meselesinin hatrına kıyak yaparlar diye düşünmüştür
      Gelişir yahu az sabır.Bir golle başlar belkide herşey.Yapabileceklerini yeniden hatırlar.Özgüveni artar,tecrübesi artar.Nerde duracağını öğrenir,ne zaman pas verip ne zaman top saklaması gerektiğini öğrenir.Cezasahasına daha çok girerse daha etkili olduğunu farkeder.
      Yedek kalmayı filan sorun etmiyor,her zaman hazır,kapris yok tasa yok.Hemen yollamak neden?

Yorum

• Ulan adamlar Ceyhun için keşke alabilsek diye kendi forumlarında başlık açıyorlar biz de burda beğenmiyoruz. Çok ilginçiz..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Ama bir şeyi tekrar edeyim...Futbol bilgisayar oyunları gibi tezahür etmiyor gerçek hayatta...Bilgisayar oyunları klasik mantığa göre düzenlenmiş...Nedir boy pos özellikler şu bu yüklüyorsun...Sonuç ona göre oluyor....Oysa futbol saçaklı mantık dedikleri türden biraz...2 kere 2 4 etmiyor....Anlayışlı olun bilim felsefesi okuyorum bu aralar
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Erdal Abi bir gazeteci olarak kimliğini saklamalıydın

Yorum

• [QUOTE=Adem Köse;1917272732]Pivot santrafordansa Deviç bize daha uygundur diye düşünenlerdenim, ama Deviç ten önce Brandao derim ama Brandao olmasa Habibou ile Deviç arasında tercih ederdim. Erken uyum sağlamasını istersek Deviç ama ilerisi için Habib, Deviç i ikiye hatta üçe de katlayabilir.[/QU

bende devic isterim cünkü uyum proplemi devre arasi ikiye katlar futbolcuyu ve bunu en cabuk asabilecek devic olur su an icin birde söyle birsey var devic kanat forvette oynayabildigi icin umut veya burak ayrilirsa hasbelkader okanatlardada cok rahat oynar vben birde kendini ispatlamamis istikrarsiz zenci futbolculara biraz karsiyim

Yorum

• Benim tahminim Rusya, İsveç ve Bulgaristan bu liglerde maçlar bitti Kornilenko,Avdic ve Dembele isimleriyle ilgilendiğimiz zaten basına sızmıştı bunun dışında başka sürpriz isimler de olabilir.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• Ceyhun biryere gidemez

Sezer'i kaçırmayalım derim, Şenol Hocam onu İniesta yapar

Yorum

• - Ceyhun giserse ortasaha çöker bu kadar basit...Colman yada selçuk olmasa gözüm ceyhunu arıyor , hatta bazen iki'sinin yanında istiyorum...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulan adamlar Ceyhun için keşke alabilsek diye kendi forumlarında başlık açıyorlar biz de burda beğenmiyoruz. Çok ilginçiz..
                      önce okuyun yazilanlari sonra ona göre yazin burda ceyhun kötü futbolcu demedik sistemden söz ettik örnekler verdik vede ceyhunun oyunu tek yönlü oynayabildigi icin senol hocanin tercih etmediginden bahsettik kötü diyen yok esas ilginc olan sissiniz okumadan anaaliz etmeden yorum yapmak cok güzel...

Yorum

• Ceyhun'un youtube de felan videsou yok mu yahu hemen ekleyelimde elimiz güçlensin

Yorum

• Ceyhun - Bilica takasını kim söyledi
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ceyhun'u yollamak nerden çıktı yahu, kimi veriyorlar karşılığında?
                            Necip + Onur Bayramoğlu mu?
                            Emre Çolak + para mı?
                            2.5-3 arasi bir fiyat veya neciple birebir takas ederim ben sahsen ???

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ceyhun'u çok fazla analiz etmeye gerek var mı?

Selçuk'tan üç yaş daha genç.Süperlig tecrübesi aldığı, süre belkide Selçuk'un beşte biri.

Kadronun devamlı oyuncusu değil ama ihityac duyulduğunda göreve daima hazır,kaprisi olmayan gelişime açık bir futbolcu.

Bunun yanında bir çok futbolcuda bulunmayan önemli fiziksel özellikleri olan,iyi şut atabilen ve top tekniği hiçde fena olmayan bir futbolcu.

Takasta yollamakmış!
                              ceyhun haksızlık yapıldığını düşünüyorum ben de. şu an ligimizde aynı pozisyoyonda oyanayan ernst dışında tüm önliberolardan iyi olduğunu düşünüyorum. tek sorunu ağır oluşu ancak fiziği ve buna göre tekniği çok iyi. bence gelişimini tamamladığında hem bizim hem de milli takım için çok önemli bir futbolcu olacak.
                              En son gerenimo tarafından düzenlendi; 30.11.2010, 22:33.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ulan adamlar Ceyhun için keşke alabilsek diye kendi forumlarında başlık açıyorlar biz de burda beğenmiyoruz. Çok ilginçiz..
                                Çünkü o takımlar ön liberolu sistemde oynuyorlar , Ceyhun un şuanda piyasası var, görmek lazım bize gitmeyecek bu oyuncu, bi arkadas yukarda Necip + para demiş, necip birçok hata yapmasına rağmen sürekli kadroya hatta ortasahadan bir kişi eksildiğinde direk oynayan bir oyuncu, çünkü belli ediyor kendini... Yalnız Ceyhunda Necip kadar şans bulmuştur ama ben Necip de gördüğüm ışığı maalesef Ceyhun da göremiyorum. Bu forumda Necip Ceyhun takası desek hayır diyen çıkmaz herhalde.
                                TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

Çalışıyor...
                                X