mutlaka tecrübeli bir orta saha ve alternatif bir forvet almalıyız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi gelisim ????İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsa, Ceyhun bir "olsa" ikinci Mesut vakası olur....Bu ihtimale binaen ben de sabretmeye devam ederdim...Ama kabul edelim ki ilerlemiyor...Şut bile atmaz oldu oynadığındaTakas mevzuuna gelince Bilica ile takas diyenler olsa olsa Gökhan - Burak meselesinin hatrına kıyak yaparlar diye düşünmüştür
Yedek kalmayı filan sorun etmiyor,her zaman hazır,kapris yok tasa yok.Hemen yollamak neden?
Yorum
-
Ama bir şeyi tekrar edeyim...Futbol bilgisayar oyunları gibi tezahür etmiyor gerçek hayatta...Bilgisayar oyunları klasik mantığa göre düzenlenmiş...Nedir boy pos özellikler şu bu yüklüyorsun...Sonuç ona göre oluyor....Oysa futbol saçaklı mantık dedikleri türden biraz...2 kere 2 4 etmiyor....Anlayışlı olun bilim felsefesi okuyorum bu aralarTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
[QUOTE=Adem Köse;1917272732]Pivot santrafordansa Deviç bize daha uygundur diye düşünenlerdenim, ama Deviç ten önce Brandao derim ama Brandao olmasa Habibou ile Deviç arasında tercih ederdim. Erken uyum sağlamasını istersek Deviç ama ilerisi için Habib, Deviç i ikiye hatta üçe de katlayabilir.[/QU
bende devic isterim cünkü uyum proplemi devre arasi ikiye katlar futbolcuyu ve bunu en cabuk asabilecek devic olur su an icin birde söyle birsey var devic kanat forvette oynayabildigi icin umut veya burak ayrilirsa hasbelkader okanatlardada cok rahat oynar vben birde kendini ispatlamamis istikrarsiz zenci futbolculara biraz karsiyim
Yorum
-
- Ceyhun giserse ortasaha çöker bu kadar basit...Colman yada selçuk olmasa gözüm ceyhunu arıyor , hatta bazen iki'sinin yanında istiyorum...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan adamlar Ceyhun için keşke alabilsek diye kendi forumlarında başlık açıyorlar biz de burda beğenmiyoruz. Çok ilginçiz..
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun'u yollamak nerden çıktı yahu, kimi veriyorlar karşılığında?
Necip + Onur Bayramoğlu mu?
Emre Çolak + para mı?
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun'u çok fazla analiz etmeye gerek var mı?
Selçuk'tan üç yaş daha genç.Süperlig tecrübesi aldığı, süre belkide Selçuk'un beşte biri.
Kadronun devamlı oyuncusu değil ama ihityac duyulduğunda göreve daima hazır,kaprisi olmayan gelişime açık bir futbolcu.
Bunun yanında bir çok futbolcuda bulunmayan önemli fiziksel özellikleri olan,iyi şut atabilen ve top tekniği hiçde fena olmayan bir futbolcu.
Takasta yollamakmış!En son gerenimo tarafından düzenlendi; 30.11.2010, 22:33.
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan adamlar Ceyhun için keşke alabilsek diye kendi forumlarında başlık açıyorlar biz de burda beğenmiyoruz. Çok ilginçiz..TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
Yorum