Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Var mı gelişme uşaklar?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak kalearkasi1980 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Samet kardeşim peki bu haberin devamı olumlu veya olumsuz ilerleyen saatlerde gelirmi yoksa sabahımı beklıyelım dersin ?
      bu gece daha birsey olmaz ancak yarin olabilir.

Sabahi bekleme yani
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaç kez maçını izledin ? Partizan'ın bugüne kadar oynadığı en kalburüstü maç olan Arsenal maçını bile izlememişsin sanırsam diorsun.Videolara bakıcaksak ben sana Umut'un bi videosunu hazırlarım gerçek Drogba'dan iyi bu adam dersin.Şurda bile Umut'a sallayacak zemin yarattın kendine helal olsun aynen devam..
        Hayırlı işler kaçıncı gol olduğunu hatırlayamadım onu demek istedim sadece ama yanlı bakarsan yanlış görürsün...
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu gece daha birsey olmaz ancak yarin olabilir.

Sabahi bekleme yani
          Yatalimi yani

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayırlı işler kaçıncı gol olduğunu hatırlayamadım onu demek istedim sadece ama yanlı bakarsan yanlış görürsün...
            O zaman yanlı bakma arkadaşım hala yanlış görüyorsun çünkü.

Yorum

• Harika bir rövaşata golü de var.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• o haberde önerinin reddedildiği yazıyo http://www.zurnal.rs/2010/12/24/part...lea/index.html

Yorum

Allah'ını seversen şu forumda senin kadar yanlı bakan var mı?Kaç gündür yazdıklarını okuyorum senin kadar kendi futbolcusunu yeren,kewell'e bile methiyeler düzen birini daha görmedim.

Yorum

• teşekkür ederim samet kardeş ...
                    Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                    Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• arkadaslar cleo tartisilacak bir adam degil burda bosuna heyecan aramayin eger cleo gelirse bu bizim yöneticiler bu futboldan anlamaya basliyorlar demektir.... sakin burda cikipda kimse cleo yu begenmemezlik yapip elestirmesin bundan daha iyisini bu sartlarda alamayiz... insallah haber dogrudurda... yanina birde riiise tadindan yenmez.....

Yorum

• İlk olarak yyumehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o haberde önerinin reddedildiği yazıyo http://www.zurnal.rs/2010/12/24/part...lea/index.html
                        Transfer yatti desene..
                        En son Chiko tarafından düzenlendi; 25.12.2010, 01:29.
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar cleo tartisilacak bir adam degil burda bosuna heyecan aramayin eger cleo gelirse bu bizim yöneticiler bu futboldan anlamaya basliyorlar demektir.... sakin burda cikipda kimse cleo yu begenmemezlik yapip elestirmesin bundan daha iyisini bu sartlarda alamayiz... insallah haber dogrudurda... yanina birde riiise tadindan yenmez.....
                          Birde Annan of of Sampiyonluk geliyor demek

Yorum

• İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Allah'ını seversen şu forumda senin kadar yanlı bakan var mı?Kaç gündür yazdıklarını okuyorum senin kadar kendi futbolcusunu yeren,kewell'e bile methiyeler düzen birini daha görmedim.
                            tamam abi bizim Alanzinho süper bi yetenek görememişim ben kusura bakmayınız...Selçuk'a,Egemen'e oynayana lafımız yok...yıllardır kendini gram geliştiremeyenlere lafım..neyse transfere dönelim..bakacağız 2. yarı yalanzinho kaç maç kazandıracak
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

tamam abi bizim Alanzinho süper bi yetenek görememişim ben kusura bakmayınız...Selçuk'a,Egemen'e oynayana lafımız yok...yıllardır kendini gram geliştiremeyenlere lafım..neyse transfere dönelim..bakacağız 2. yarı yalanzinho kaç maç kazandıracak

alanzinho gercekten bu takimin oyuncusu degil am abence umut kendini gelistiriyor... bir alici gözle baksan sende farkederdin...

Yorum

• Samet kardeşim, ne yapalım? Hazırlanalımmı?

Yorum

Çalışıyor...
                                X