Bilica - Jaja takası daha mantıklı olur bence ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
"EMENİKE
Şampiyonluk yarışında güçlü rakiplerinin bir adım önünde olan Trabzonspor'un bombası ise Emenike. Bordo-mavililer, Nijeryalı santrforu ocakta kadrosuna katmak için büyük çaba sarf ediyor. Golleriyle Karabükspor'u taşıyan genç yıldızla forvetini güçlendirmek isteyen Karadeniz Fırtınası, bu konuda kararlılığını sürdürüyor. Başkan Sadri Şener'in, Karabük Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ile görüşerek büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.
Takvim"
inşallah doğrudur inşallah.En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 30.11.2010, 10:23.
Yorum
-
İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilica - Jaja takası daha mantıklı olur bence ççç
bu haberi yapanı bulup yüz yüze görüşmek isterdimŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Gökhan Süzen alınırsa iyi iş yapılmış olur. Hiç olmazsa elimizdeki bek lerden daha kaliteli. Oyunun ofans ve defans yönüne de katkı sağlayabiliyor. Cale sadece defans yönünde var ki bu da bizim sol kanadın işlemez olmasına neden oluyor. Yönetim zaten yüksek ihtimal bu bölgeye sene sonuna kadar adam almazdı.şimdi hiç olmazsa Gökhan la bu açık kapatılıp orta saha ya ve özellikle forvet e sağlam iki adam alırsak bu ligi ilk sırada bitirmememiz için bir sebeb kalmaz.Trabzonlu olmak bir şereftir !
Yorum
-
mt trabzon haber günün komik haberler Bilica gibi siradan bir futbolcu ne zamandan beri iyi topcu oldu. Allah korusunun onun gibi karektersiz topcudan. Bize adam gibi stoper lazim. Pislik birisi degil takimin huzurunu bile bozar olsa. Mt Trabzonspor düsmanligindan vazgecsin yada gitsin istanbuldaa yayin yapsin yeter artikYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökhan ve yekta haberleri çok dolaşıyor fakat ben alınmalarını pek istemiyorum kadroyu şişirmeye yarar ancak bize nokta atışlar lazım eldekiler gibi futbolcuları transfer etmek akıl karı değil
Yekta da senin gibi düşünüyorum,hele hele elde Sezer-Zafer varken engin affedilmişken Yekta ya hiç gerek yok.
Çok kaliteli ve işinde profosyenel 2 yabancı şart,birisi ortaya birisi en uca.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İBB ile ilişkileri kuvvetli bizimkilerin.
Nasılsa bize attıkları sağlam bir kazık var Karpuz Ense transferinden.
Gökhan Süzen'i alırsak iyi iş yapmış oluruz.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCale sürekli eleştiriliyor ve gönülsüzlüğünden ve gitmek istediğinden bahsediliyor Gökhan şişirme olmaz nokta transfer olur.
Yekta da senin gibi düşünüyorum,hele hele elde Sezer-Zafer varken engin affedilmişken Yekta ya hiç gerek yok.
Çok kaliteli ve işinde profosyenel 2 yabancı şart,birisi ortaya birisi en uca.En son mourner tarafından düzenlendi; 30.11.2010, 10:41.
Yorum
Yorum